motor tavsiyesi cfr ybr apachi ck

meraba beyler ben yaza doğru ehliyeti alıyorum tek sorunum var hangi motoru alsam
aklımda kymco vardı sağlam diyolardı onu sitesinde karşılaştırmalar gördüm
ybr 125 -- ck 125-- cbf150 -- tvs apachi 150

http://www.kymco.com.tr/html/urunler/karsilastir/pulsar125/125.html

burdan apachi güzel gözüküyo veya cbf 2si arasında kaldım hangisini alsam ?
ybr yi gözüm tutmadı motor bg ve tork ları bakımından
ck yıda bir ihtimal düşünüyorum ucuz olmasından dolayı ama gene motor değerleri diğerlerine göre az
sizce hangisi alsam

yeni başlıcam motora dayanıklı bişey olmasını istiyorum düşersin falan diyolar ondan dolayı
uzun zamanda kullanıcam bu motoru
sizce hangisi??

bu arad bütçem en fazla 3.7 milyar önereceğiniz motor varsa olur

şimdiden teşekkürler

ben apachi nin şeklini beğeniyorum walla,daha oturaklı görünüyo,zaten cbf ye lafım yok yollar ondan kaynıyo resmen...

yeni başlıcam motora dayanıklı bişey olmasını istiyorum düşersin falan diyolar ondan dolayı
uzun zamanda kullanıcam bu motoru
sizce hangisi??

kardeşim bu motorlardan çabuk sıkılırsın düşük hacimli olduğu için.ben de 2.5 yıl ybr kullandım ve yetmemeye başlayor bi zamandan sonra. o dediğin paraya 0 km ybr veya üzerine biraz daha koyup 0 km cbf alabilirsin.benim tavsiyem cbf almandan yana.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abovv o para bende olsa 1000 tl sı ne bı dokuntu motor alırdım gerısını saklardım o motorla surmeyı ıyıce ogrenıp 3 5 ay sonra onuda usdune ekleyıp ( suzukı gs 500 kawasakı er 5 hyosung gt250r aprilia rs 125 kawasakı kle 500 ) bunlardan birini alırdım :D senın yerınde olsam tabı ama şimdi direk elıme gecse gs 500 cekerım elıyuzu duzgun bı tane :D kardes yenı baslıcaksan benım tawsıyem sıfır alma derım hem cok para hemde sen acemısın motora we parana yazık edebılırsın cbf 150 ye hevesın max 3 ay surer zaten sona cc cc cc ss ss rrr rrrrrrrrrrrr sayıklamaya basşlarsın bızım gıbı :D kmyco yuda katma o motorların arasına cıkart lıstedenn titanı aldım 1 hafda sona ruyamda r1 sürmeye basladım :DD

apache bu segmentte en iyisi bende çok araştırdım soruşturdum ole aldım tavsiye ederim:wiinkk:

mesajlar için sağolun 2. el almayı düşünmüyorum çünkü daha yeni yetmeyiz:p
anlamıyorum o kadar motordan kazık yeme şansım var
birde cc yükseltceğimi sanmıyorum :S o kadar param yok bu parayı biriktiresiye kadar anam ağladı zaten kredi çekcem bi kısmını

apachi diyen 1 2 kişi sanırım cbf daha cok seviliyo
ybr zaten düşünmüyorum motoru kötü geldi bana

bu motorlarda kronik sorunlar falan vamrıdır ?
motoru uzun süre kullanmak istiyorumda
çok masraf yapamam :pale:

Arkadaşım ben de cbf 150 kullanıyorum 2 senedir.32.500 km deyim.Taş gibi ampul patlaması haricinde masraf çıkarmadı.2-3 kere ampul patladı o da en fazla 15-20 tl gitmiştir.Bi kere motor çok konforlu ve sessiz.2 kişi de uzun yolculuklarda ortalama 90-100 km hızla gidersin.Diğer motorlardan tek eksisi bence daha ağır kanlı bir motor.Hız meraklısıysan alma bu motoru.Ama ortalama 100 km hızla gidecem,rahat oturaklı sağlam bir motor istiyorsan bire bir.

apachi diyen 1 2 kişi sanırım cbf daha cok seviliyo
ybr zaten düşünmüyorum motoru kötü geldi bana
:

aslında ybr'nin motoru hepsinden sağlam buna emin olabililirsin :cat: madem ybr'istemiyorsun o'zaman düşünmeden cbf 150'tabiki...

bence apaçiyi üçüncü plana koy. sen garanti işe bak ybr-cbf kafan rahat olur

Fiyat/performans olarak kymco ck125 tektir içlerinde, hız olarak hemen hepsi birbirine denk sayılır, sonuçta hiçbiri bastığında 100ün altında son hıza sahip değildir, maksimum 150yi geçemez, kymco ile de görebileceğin maksimum hız 140tır. Yakıt olarak hiçbiri 2ltnin altına inmez 4ltyi geçmez, kymco ortalama 2.5lt yakar, parçaları ucuz ve ekonomiktir,kalitelidir, uzun yol yapar mı derseniz yapar, ben 11saatte 700km yol yaptım,dağ bayır hepsini tırmandım, yakıt olarak 15lt yakıt aldım ( 52TLlik ) ve bir haftada yaptığım yol 3.000km oldu, sadece yağ değiştirdim ve benzin koydum, hiçbir mekanik sorun v.s. yaşamadım, 4ay motor yattı, ilk marşta çalıştı, titreşim konusuna gelince 11saatlik yolculuk sonunda hala mutluydum :) koltuğu rahatsız ediyor ama sonuçta her 1.5-2saatte bir mola zaten vermek gerek, taş gibi motor gerçekten, kullanmayıp yorum yapmak yanlış olur, sonuçta seçenekteki 4 motorda bence gerçekten kullanıcısını üzmez, ama fiyat olarak özellikle ikinci elde 1.000TLye kadar ck125 var, ben motorumu sattım,alan arkadaş ybr istiyordu,ilk vitesli motoru olacaktı, parası yetmediği için ck125 düşünüyormuş, kendisi ile hala görüşürüm, kaç kere düştü,motoru devirdi, hiçbir zarar yok motorda,o kadar memnun ki,scootera oranla yarı yarıya diyor ve üstelik şu an kullanmayı da öğrendi, o kadar mutluyum ki ybr almadığım için diyor, hatta ona ybr tavsiye edenler ck125 kalitesini tanıdıktan sonra ck125 siparişi vermişler.

Fiyat/performans olarak kymco ck125 tektir içlerinde, hız olarak hemen hepsi birbirine denk sayılır, sonuçta hiçbiri bastığında 100ün altında son hıza sahip değildir, maksimum 150yi geçemez, kymco ile de görebileceğin maksimum hız 140tır. Yakıt olarak hiçbiri 2ltnin altına inmez 4ltyi geçmez, kymco ortalama 2.5lt yakar, parçaları ucuz ve ekonomiktir,kalitelidir, uzun yol yapar mı derseniz yapar, ben 11saatte 700km yol yaptım,dağ bayır hepsini tırmandım, yakıt olarak 15lt yakıt aldım ( 52TLlik ) ve bir haftada yaptığım yol 3.000km oldu, sadece yağ değiştirdim ve benzin koydum, hiçbir mekanik sorun v.s. yaşamadım, 4ay motor yattı, ilk marşta çalıştı, titreşim konusuna gelince 11saatlik yolculuk sonunda hala mutluydum :) koltuğu rahatsız ediyor ama sonuçta her 1.5-2saatte bir mola zaten vermek gerek, taş gibi motor gerçekten, kullanmayıp yorum yapmak yanlış olur, sonuçta seçenekteki 4 motorda bence gerçekten kullanıcısını üzmez, ama fiyat olarak özellikle ikinci elde 1.000TLye kadar ck125 var, ben motorumu sattım,alan arkadaş ybr istiyordu,ilk vitesli motoru olacaktı, parası yetmediği için ck125 düşünüyormuş, kendisi ile hala görüşürüm, kaç kere düştü,motoru devirdi, hiçbir zarar yok motorda,o kadar memnun ki,scootera oranla yarı yarıya diyor ve üstelik şu an kullanmayı da öğrendi, o kadar mutluyum ki ybr almadığım için diyor, hatta ona ybr tavsiye edenler ck125 kalitesini tanıdıktan sonra ck125 siparişi vermişler.

+1 artan parayla Türkiye'yi turla:cherry:

ya az önce bakdımda

ybr cbf

bg 10 / 7800 11.28 / 7000

tork 9.5 / 6500 12.7 / 5250

ağırlık 110 140

motor olarak honda daha iyi ama ağırlığı işe katınca sanki eşitleniyo gibi ??
vede devir saati yokmus hondanın :s cok garip geldi bana

beyler sormak istediğim bir şey daha var internetten okumuşdum honda sipariş alınca motoru evlere getirebiliyormus ölemi??
burda honda bayisi yok başka şehre gitmem lazım almak için eğer böle bişi varsa çok iyi olur çünkü ybr nin burda satıcısı var hondanın yok
???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar