Motor Taşıma

Arkadaşlar yeni 0 motor alacağım ben eskişehirdeyim ama motoru istanbuldan alacağım bunu nasıl getirebilirim fikir vermesi amacıyla önerirleriniz nedir? yeni olduğu için binip gelme şansım yok plaka olmadığı için... otobüs vs sığıyor mu nasıl yüklemeliyiz yardım pls. bir arkadaşım forumda var dedi ama aradım bulamadım. teşekkürler şimdiden

Motosikleti
Hornet
Öncelikle sana teşekkür ederim:)
Aynı sorun bendede var..Didimden İstanbula motoru götürmem lazım..Soğuk havalarda scooterla gidilmez o kadar yol ne yapıyım kargo ücreti fazla..

Götürecen motoru garaja.. İsmail Ayaz firmasına verecen.
Muavin alt kısıma yerleştirecek.. Sende bi koltuğa oturacaksın..Eskişehire kadar gideckesiniz.. Bu sana ekstra 50-100 tl ye patlar..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gel alıp gelelim beraber,ehliyet mi yok,markası ne?

hocam plakası olmayacak o yüzden ne yazıkki binerek getiremeyeceğiz... otobüse sığıyor mu? ST Kanuni 250 GTR motor

Yazık onu kargoyla getirmek,geçici plaka ne kadar bilmiyorum,öyle bir imkan yok mu?

arkadasim ben motorumu bulgaristandan belcikaya getirttim.2800 km lik bi yoldu.avrupadan bulgaristana platform ile arac tasiyan bi arkadasim var ona soyledim platformu motor icin olmamasina ragmen bindirip shepasina baglayip motoru sag saglam getirdi sag olsun hemde sadece 200 euro mu aldi.motorum sagmur dolayisiyla biraz kirlenmisti ama ertesi gun hemen temizledim.

otobüslere ( her modele değil )sığıyor onlarla getirebilirsin. ben iki kere kullandım bu yolu adana- istanbul arasında. ama motoru çok dikkatli yerleştirmen gerekiyor. 2. kez taşıdığımda bir kaç çiziğe mal olmustu bu yöntem.. maliyet açısından istanbul- adana yolcu bileti 50tl idi bende motor için 50 tl verdim

Götürecen motoru garaja.. İsmail Ayaz firmasına verecen.
Muavin alt kısıma yerleştirecek.. Sende bi koltuğa oturacaksın..Eskişehire kadar gideckesiniz.. Bu sana ekstra 50-100 tl ye patlar..

Kargo ile de olur ancak motor satıcılarında tahtadan platform var bi tane al..
diğer 2i yol da ismail ayaza rica edecen.. :rendeer:

bu arada motoru sıfır alacagım demişsin mümkünse motoru kasadan hiç çıkarttırma kasa ile taşı daha sağlam olur

MkD

kullanıp getirmeye kalksan plaka oldugu gibi rodajı flnda olmuyacakmı ?

Ben 3 Motor tasıdım bu sekilde. Yalova-Rize arasında ( 1250 km )En mantıklı ve ucuz yolu Otobüs Bagajında götürmektir.Üzerine Battaniye tarzı bişey serip; Orta direğe yapıstırmalısınız. Aksi halde oynama yapabiliyor. Direkle bağlantıyı sağladıktan sonra sıkıca bağlayıp; motoru sabitleyin...Çizilme yok; Ezilme yok...**

Ben 3 Motor tasıdım bu sekilde. Yalova-Rize arasında ( 1250 km )En mantıklı ve ucuz yolu Otobüs Bagajında götürmektir.Üzerine Battaniye tarzı bişey serip; Orta direğe yapıstırmalısınız. Aksi halde oynama yapabiliyor. Direkle bağlantıyı sağladıktan sonra sıkıca bağlayıp; motoru sabitleyin...Çizilme yok; Ezilme yok...**

Bağlama için ip mi yoksa lastikli ip mi kullanılıyor..

Cgl'yi koltuklu Starex ile getirirken.Sadece siperlik kırılmıştı.:)

hocam kasada olayınıda düşündük ama kasayla 200 kg nasıl taşıyayım bu bir bir digeride kasada motor de monte durumda eskişehirde bayiide yok o yüzden montajı filan yaptıramam kasa olayı çizilme ezilme açısından süper ama taşıma derdi çok külfetli olacak eskişehire indirsem nasıl eve götürcem :) kasayı sırtımıda alamam ki... şaka bir yana sanırım otobüse yükleyip götürcem ama nasıl bağlanacak iyice araştırmak lazım... normal iple olmaz snaırım birde nerelerinden baglamak lazım sanırım onemli olan bu

bu arada motoru sıfır alacagım demişsin mümkünse motoru kasadan hiç çıkarttırma kasa ile taşı daha sağlam olur

Bağlamak için lastikli ip kullanınca da esneme yaabiliyor... B yüzden ben orta kalınlıkta camasır ipi kLLanmıstım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar