Burdan gittiğim otobüs yolcuları indirdi,dönüş saatine kadar park alanına çekmişti orda sakin sakin yükledik akşamda yola çıktık ama motorun olduğu bölüme bagaj almadılar zaten anca motor sığdısüper bişeye benziyo detay versene ayrıca kaça aldın hayırlı olsun allah kaza vermesin
aman yavaş git koruma tak
Teşekkürler,2007 model,vuruğu,kırığı,kazası yok tanıdığım bir arkadaştan aldım,fiat yazmam doğru olurmu bilmiyorum ama 1200 km. yolu boşuna gitmediğime inanıyorum :wiinkk:süper bişeye benziyo detay versene ayrıca kaça aldın hayırlı olsun allah kaza vermesin
aman yavaş git koruma tak
dstm sn bu motoru kaça aldn ve 250 cc mi?
Bayramda 2gün Elazığ'daydım bir tane vardı satlık baktım ama anlaşamamıştık,Maraşa geldiğim zaman tabiki gezerizKardeş motosikletin hayırlı olsun gerçekten iyi tercih yapmışsın buarada bende senin memleketteyim marşta ünv öğrenisiyim geçen hafata motorumu Elazığdan maraşa binerek getirmiştim.ama gezecek kimse ve marasta hicbi yeri bilmediğim için tekrar elazığa götürdüm.Ve maraş gerçekten motosikletten yoksun bi şehir admakıllı bi motor göremedim çoğu ije veya scooter ve hicbi etkinlik falan yok istersen bizim elazığın www.moto23.com sitesine göz at ve senin hyo'dan elazığda en az 10-15 tane var bu arada benim motorum zs 250 v-twin inşallah motoru gelecek sefer tekrar getirmeyi düşünüyorum.inşallah kısmetse motoru getirdiğimde beraber gezeriz ne dersin.
sevgili cmüco kardeşim motorun hayırlı olsun galiba maraştasın bende maraştayım kısmetse motorunu görmek isterim bende seninkinden düşünüyorum sanırım maraşta yok bu motordan
istanbuldan maraşa binerekmi gelsin bu havada
Evet oraya üyeymiş ama benim yıllardır tanıdığım bir kardeşim aldığım arkadaşHFC'de dediğim gibi ara borunun pasına bir müdahale şart.