Motorumu getirdim

Arkadaşlar Geçen hafta İstanbul'dan aldığım gt250r motorumu buğün otobisle memlekete getirdim.Resimler ve otobüse yükleme resimleri belki fikir olur diye ekliyorum

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper bişeye benziyo detay versene ayrıca kaça aldın hayırlı olsun allah kaza vermesin

aman yavaş git koruma tak

Son düzenleme:
otobüs sadece sana tahsis edilmiş gibi,senin motordan başka bişe yok :) anlaşılan iyi bir zamanda gitmişsin.hayırlı olsun.keyifli sürüşler

süper bişeye benziyo detay versene ayrıca kaça aldın hayırlı olsun allah kaza vermesin

Burdan gittiğim otobüs yolcuları indirdi,dönüş saatine kadar park alanına çekmişti orda sakin sakin yükledik akşamda yola çıktık ama motorun olduğu bölüme bagaj almadılar zaten anca motor sığdı

Edit:yanlış alıntı yapmışım cevabım emraq'aydı.

Son düzenleme:

Teşekkürler,2007 model,vuruğu,kırığı,kazası yok tanıdığım bir arkadaştan aldım,fiat yazmam doğru olurmu bilmiyorum ama 1200 km. yolu boşuna gitmediğime inanıyorum :wiinkk:

güle güle kullan arkadaşım temiz makinaya benziyor.

allah kaza bela vermesin:rendeer:

dstm sn bu motoru kaça aldn ve 250 cc mi?

Evet GTR250R arkadaş ordaki yazı olan stickeri 250 lik olduğu belli olmasın diye çıkarmış :) üzerinde Devil eksoz var o sese görede 250 yazması biraz ayıp yani :cherry: şahsen ben bu kadar ses beklemiyordum daha önce eksozlusunun sesini duymamıştım :)

Üstteki mesajımda Devil yazdım yanlışlıkla eksozu Tıger..
Sistem mesajımı değiştirmeme izin vermediği için ikinci mesajı yazdım özür..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yaf fiyat yazman yanlış olmas merak etme kaça aldın sölesene

Kardeş motosikletin hayırlı olsun gerçekten iyi tercih yapmışsın buarada bende senin memleketteyim marşta ünv öğrenisiyim geçen hafata motorumu Elazığdan maraşa binerek getirmiştim.ama gezecek kimse ve marasta hicbi yeri bilmediğim için tekrar elazığa götürdüm.Ve maraş gerçekten motosikletten yoksun bi şehir admakıllı bi motor göremedim çoğu ije veya scooter ve hicbi etkinlik falan yok istersen bizim elazığın www.moto23.com sitesine göz at ve senin hyo'dan elazığda en az 10-15 tane var bu arada benim motorum zs 250 v-twin inşallah motoru gelecek sefer tekrar getirmeyi düşünüyorum.inşallah kısmetse motoru getirdiğimde beraber gezeriz ne dersin.

kardeş güle güle kullan gerçekten hyosung kaliteli bir marka ALLAH kaza bela vermesin

sevgili cmüco kardeşim motorun hayırlı olsun galiba maraştasın bende maraştayım kısmetse motorunu görmek isterim bende seninkinden düşünüyorum sanırım maraşta yok bu motordan

Forumdan Uzaklaştırıldı
istanbuldan maraşa binerekmi gelsin bu havada

Sağolun Allah razı olsun,Allah cümlemizi kazalardan korusun :)

Kardeş motosikletin hayırlı olsun gerçekten iyi tercih yapmışsın buarada bende senin memleketteyim marşta ünv öğrenisiyim geçen hafata motorumu Elazığdan maraşa binerek getirmiştim.ama gezecek kimse ve marasta hicbi yeri bilmediğim için tekrar elazığa götürdüm.Ve maraş gerçekten motosikletten yoksun bi şehir admakıllı bi motor göremedim çoğu ije veya scooter ve hicbi etkinlik falan yok istersen bizim elazığın www.moto23.com sitesine göz at ve senin hyo'dan elazığda en az 10-15 tane var bu arada benim motorum zs 250 v-twin inşallah motoru gelecek sefer tekrar getirmeyi düşünüyorum.inşallah kısmetse motoru getirdiğimde beraber gezeriz ne dersin.
Bayramda 2gün Elazığ'daydım bir tane vardı satlık baktım ama anlaşamamıştık,Maraşa geldiğim zaman tabiki gezeriz :)

sevgili cmüco kardeşim motorun hayırlı olsun galiba maraştasın bende maraştayım kısmetse motorunu görmek isterim bende seninkinden düşünüyorum sanırım maraşta yok bu motordan

Kardeş ben Andırın'dayım ama motorla gelirsem ki yaza kadar zannetmiyorum geleceğimi görüşürüz tabi :) kışın 5-6 ay binmeyeceğim şimdi piyasa düşük diye aldım :)

istanbuldan maraşa binerekmi gelsin bu havada

Doğru söze ne denir :cherry: yan ayağa aldım karşılıklıda 2 yerinden gergili bağladım benden rahat geldi namıssız :cherry:

Son düzenleme:

asm

Hadi hayırlı olsun hocam motorun.

Darısı motor bekleyen arkadaşların başına.

HFC'de dediğim gibi ara borunun pasına bir müdahale şart.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar