Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ikinci resim senin eserinse eline sağlık çok da iyi olmuş...
jawa yı o hale dönüştürmüşsün...
tebrik ederim...
bunu yaparken ki fotolar var ise onları da koyarsan sevinirim...
kolay gelsin...
bir günde yapmadım canım hafta sonu vakit geçirmek için yapılmış işler bana maliyeti "0" boru bükmek için bir makine, (onuda kendim yaptım) elektirik kaynağı ve borudan ibaret ha tabi bide emekli olmuş jawalar var tabi.
biraz daha detay çalışsan süper olacak eline sağlık en başta ki jawa nın egzoz larını yukarı kaldır mesela daha agresif durur birzda boya yap grenej dökmeyi biliyosan ve nikelaj olayınada girersen türkiyede tek olabilirsin daha detaylı çalışmalarının devamını dilerim...veee kolay gelsin:cat:
ha bide elektrik kaynagı salıklı olmaya bilir oksijen kaynagı daha salam olur diye düşünüyorum:rendeer:
haklısın elektirikkaynağı zayıf bir kaynak fakat baya araştırdım düzgün yapıldığında üzerine yok. Capır tarzı herkesin beğendiği tarz benimde öyle ama trafikte hantal kalıyor o yüzden kendi şehir motorumu yapmaya çalışıyorum
ilk resimdeki jawayı halen geliştiriyorum hafta sonları biniyorum ona manewra kabiliyetini artırmaya çalışıyorum aslında yarış tarzı bir direk siyon yaptım ama sanırım yükseltilirse daha başarılı olacak.