MOTOR SÜRMEYE KORKUYORUM

Son 2 aydır motor sürmeye çok korkuyorum çünki son 2 aydır araba kullananlara dikkat ediyorumda çoğunun elinde dokunmatik telefon tek elle araba kullanıyorlar gözleride telefo da özellikle genç güzel ve zengin kızlar. Korkuyorum acaba telefona dalıpta arkadan biri beni tost etmesin.

Son 2 aydır motor sürmeye çok korkuyorum çünki son 2 aydır araba kullananlara dikkat ediyorumda çoğunun elinde dokunmatik telefon tek elle araba kullanıyorlar gözleride telefo da özellikle genç güzel ve zengin kızlar. Korkuyorum acaba telefona dalıpta arkadan biri beni tost etmesin.
Trafik ışıklarında ortada kabak gibi durma arkayı aynadan kontrol et, viteste bekle eğer yavaşlamadan yaklaşan biri varsa arabaların arasına gir. Trafiğin çok ani durduğu durumlarda da yine yolun en soluna veya en sağına yapış arkandan gelip duramayan biri olsa bile yarım metre uzağından geçeceği için zarar görmezsin.

Birşey olmaz Allahın izniyle, fazla yanaşmazsın arabalara, arkadaşın dediği gibi ışıklarda vs. kenarda dur, o telefonla oynarlarken alttan üste yüzüne doğru telefonu vurmayı çok isterdim aniden ama hızlı...

Sen bir de beni motosiklet ustunde dokunmatik telefonla gor :p

Teknoloji işi bozdu. Ama dediginiz gibi yapacam ani frende yan boşsa yana durucam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar