Motor sürmekten soğuyor insan.

Katılım
30 Haz 2015
Mesajlar
246
Bugün otoyolda en sağ şeritte 60 la giderken bi honda civic göz göre göre bariyerlere sıkıştırdı 125cclik scooterlada ordan kaçamadım mecburen hızımı düşürüp sağda durdum kamera vardı kaskta ama hafizayi bosaltmadigim için görüntüleri elde edemedim.Resmen soğuk soğuk terledim adami motor sürmekten soğuttular.
 
Katılım
4 May 2015
Mesajlar
1,174
Allah ıslah etsin diyip geçin o kadar çok kötü kullanan var ki insan sabretmekten başka birşey yapamıyor artık. Kanunlar hep suçludan yana. Ben honda civic'e bayılırım ama kullanıcı kitlesi malum. Size biişey olmamış en azından.
 
Katılım
11 Eyl 2015
Mesajlar
137
Gecmis olsun kardesim aynisi 4 gun once basima geldi anadolu yakasindan avrupa yakasina gecerken altunizade sapagina girmek isteyenler trafik yogunlugundan emniyet seridine atliyor taksicini biri sagina bakmadan sinyal vermeden aniden yola atladi bariyere gomuyodu beni onunde durdum naptigini sordum adamin hic umrumda degildi baya bi beklettim polis gordu bizi cevirdi ceza yazicakti ikimizede emniyet seridini mesgul etmekten altdan aldim polis showunu yapti bagirdi cagirdi baska bi araci cevirince bizi gonderdiler yani ne yaparsan yap boyle hayvanlardan cok var hangi biriyle ugrascan dikkatli olmak fazla takilmamak lazim bi anlik sinir sikinti yaratabilir
 
Katılım
27 Nis 2015
Mesajlar
18
Arkadaşım bende 150 cc lik motosiklet sahibiyim önce bunu belirteyim. Her ne kadar seni sıkıstıran arac hatalıda olsa, öküzde olsa senin en sağdan bile olsa otoyolda 60 km hız ile gitmen kazaya davetiyedir. Zaman zaman bende otoyol kullandıgımda sağdan giderim ama en az hızım 100-110 km den aşagı düşmez.
 
Son düzenleme:
Katılım
31 Tem 2014
Mesajlar
512
Hocam haddime değil ama bence güçlü bir makineniz yoksa E5, TEM gibi yollara mümkün olduğunca çıkmayın. Diğer yollarda da risk var ama en azından hızlar daha düşük olduğu için yaralanma ve ölüm riski çok daha az. Ayrıca bahsettiğiniz 60 km bu gibi yollarda çok riskli, trafikten yavaş seyrediyorsanız, risk ikiye katlanıyor.
 
Katılım
30 Haz 2015
Mesajlar
246
Korna yapıp el yaptım zaten beni göre göre bilerek sıkıştırdı boş yolda problem de bu yanlışlıkla bile değil o hızda bildiğin bariyerlere girmem için elinden geleni yaptı arabanın içinde annesi yaşında bi teyze vardı arka koltukta küçük bir kız oturuyordu ne desem az kalır bu herife ben.Hız konusuna söyle değineyim zaten 80-90 seyrediyorum fakat sağdan çıkış olduğu için yavaşladım yol zaten boş adam 3 şeritli yoldan istediği şeritten kaçabilir ben en sagdayken resmen canıma kastı olarak en saga girip beni sıkıştırdı.
 
Son düzenleme:
Katılım
31 Tem 2014
Mesajlar
512
Ayrıca yol giriş ve çıkışlarına yaklaşmadan önce, ortadaki veya soldaki şeride geçmeniz riski azaltır.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst