Motor sürmek için ekipman önerileriniz nelerdir

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bilmiyorum hocam, az önce aradım öyle dedi. Hazırladığımız belgelerle ruhsatı siz çıkartacaksınız biz sigorta ve plaka işlemlerini hallediyoruz dedi
hero bayiliğini yapan yer

Sigortayı da sizin istediğiniz yerde yaptırabiliyor olmanız lazım. Kim daha ekonomik teklif veriyorsa o sigortayı tercih eder, bayinin anlaşmalı olduğu pahalı yerden almak durumunda kalmazdınız.

Forumda "Hero aldım, ohhh dünyam değişti" diyen üyelerimiz sanırım bu konuda benden daha yararlı şeyler söyleyip sorununuzu çözecektir.

Sigortayı da sizin istediğiniz yerde yaptırabiliyor olmanız lazım. Kim daha ekonomik teklif veriyorsa o sigortayı tercih eder, bayinin anlaşmalı olduğu pahalı yerden almak durumunda kalmazdınız.

Forumda "Hero aldım, ohhh dünyam değişti" diyen üyelerimiz sanırım bu konuda benden daha yararlı şeyler söyleyip sorununuzu çözecektir.

oraya gitmeden sigorta araştırması yapıyım hocam ona göre onay veririm(sigortayı belki yanlış anlamış olabilirim ama ruhsatı siz geri kalanı biz hallederiz demişti)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
bilmiyorum hocam, az önce aradım öyle dedi. Hazırladığımız belgelerle ruhsatı siz çıkartacaksınız biz sigorta ve plaka işlemlerini hallediyoruz dedi
hero bayiliğini yapan yer

Ruhsatı da bayi çıkartması için bayiye vekalet vermek gerekiyor. 2016 Kasım ayında notere vekalet için 85 lira, bayiye de bu işlemleri yapması için 450 lira (ruhsat masrafları dahil) vermiştim. şimdi artmıştır. Eğer bayinin istediği miktar çoksa kendim uğraşırdım ama 200 lira falan farkedecekse uğraşmazdım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oncelikle kask eldiven ve bot
Ben sehir icinde 3unu takiyorum.uzun yola cikinca dizlik be korumali mont

Motosikleti
Sigortayı ben motor bayiden çıkmadan önce bayiden proforma fatura alıp onu verip sigorta acentesinden yaptırmıştım. Ruhsat çıktıktan sonra ruhsat bilgilerini acenteye gödnerdim sigortadaki kayıtları ona göre düzenledilerdi.

Ruhsatı da bayi çıkartması için bayiye vekalet vermek gerekiyor. 2016 Kasım ayında notere vekalet için 85 lira, bayiye de bu işlemleri yapması için 450 lira (ruhsat masrafları dahil) vermiştim. şimdi artmıştır. Eğer bayinin istediği miktar çoksa kendim uğraşırdım ama 200 lira falan farkedecekse uğraşmazdım.

noter yakın sayılır gidip hallederim ruhsat işini. Ruhsat için ödeme kredi kartıyla yapılıyor mu yoksa yanımda nakit bulundurmalı mıyım acaba

Motosikleti
noter yakın sayılır gidip hallederim ruhsat işini. Ruhsat için ödeme kredi kartıyla yapılıyor mu yoksa yanımda nakit bulundurmalı mıyım acaba

En son başka bi rişlem için notere gittiğimde vekaletname ücretleri için kredi kartı ile ödeme almışlardı ama noterden notere değişiyor olabilir, önceden sormak lazım. Ben de sevmem nakit taşımayı yanımda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar