motor stop etmiyor

arkadaşlar motorun kontağını kapattığımda farlar filan sönüyor ama motor istop etmiyor nedendir..

bu arada bu oyun değildir pardon stop etmiyor

Son düzenleme:
anahtarı geri yerine ileri çevirmiş olmayasın )))ee şimdi senin motor istop etmiyorsa devamlı çalışıp benzin harcıyor)))bence en yakın servise git

Benim başımada geldi,kontağı kapatınca motor banamısın demeyip çalışmaya devam etti ,fren deyken depriyajı bırakarak susturdum güneşte kaldı akşam ise sorun çıkarmadı.

Sorduklarım kontaktan başlayarak elektrik devresi soketlerini çıkarıp yeniden takmam gerekebileceği,veya tüm kabloları tektek kontrol etmemi söylemişlerdi ,belki nem devreyi tamamlıyor.
Buji yide kontrol et,kolaygelsin

Son düzenleme:
Eğer motorunun uzaktan çalışması varsa, düğmeden çalıştırdıysan kontağın önemi kalmıyo. tabi uzaktan çalıştırma yoksa servis yolları gözüküyo...

benim kontakta da aynı sorun var.. acil kapama düğmesinden motoru susturuyorum.. sende de vardır sanırım aynısından..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Madem Stop etmiyor sende en kısa yoldan bujiyi çekseydin :cat:

millet stop ediyo diye yakinir baslik acar, sen de stop etmeyenini bulmusun bunuyorsun :mrgreen:

Konuyu hortlatıyorum ama benm motordada aynı sorun baş göstermeye başladı çözümü nedir bilen varmı motorum tvs neo x3i.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar