Bu başlığa yazdığım ilk yorumun tarihi (03/09/2010)...O günden bu güne motosiklet için bende zerk eden duygularımda bir değişme olmuşmu bir bakalım.
03/02/20011 Hedef ecza deposu işe başlayış tarihim;vasfım ise (MOTO KURYE) namı diğer kara pilotu:cherry:
Şimdiki zaman ise 02/04/2012 Hala daha aktif olarak hedef ecza deposu moto kuryesiyim...sabah motor sürmeye gidicem;uyku tutmadı forum'da nevar neyok bir bakim dedim...
Demekki neymiş bizdeki (heves değil-tutku) ben sabah olsunda işe gidim çalışıp para kazanim demiyorum.Tıpkı şarkıcılar gibi sevdiği şeyi keyif aldığı uğraşı yapıyorlar yanında getiri olarak para kazanmıyolar (ALIYOLAR) şarkı söylemek adamların tutkusu;tutkunla uğraşırken para elde etmek çok ayrı bir keyif ,sanki şöyle diyebiliriz (emek harcamadan para kazanmak)
İşte bende hergecenin sabahına uyanırken (sabah olsada motor sürsem) x eczanesine giderken falanca rampanın sonundaki virajda kontra basıp dönsem,yolda gördüğüm motorcularla selamlaşsam,motor freni ve komprosör deki eksozu dinlesem,en güzeli(beleşe depomu fullesem:queen

diye bilen motorcuyum.