Motor Sizin İçin Sadece Motor Demek Mİ ?...

Motor Sizin İçin.....

• Özgürlük

Oy: 228 64.2%
  • İşe gidiş dönüş aracı

Oy: 46 13.0%
  • Hobi

Oy: 104 29.3%
  • Sevgili

Oy: 130 36.6%
  • Diğer... ise Açıklarmısınız...

Oy: 26 7.3%

• Kullanılan toplam oy
    355
Arkadaşlar,

motur benim için, özgürce işe gidip gelebileceğim muhteşem sevgili bir hobidir. diğerleri şıkkını bu cümleye şimdilik sokamadım:p:p

Keşke anlatabilsem. Çok uzun olur ben kısaca Motosiklet diyorum.

benım ıcın sevgılıden ote sankı benım bır parcam zaten surerkende motorla bır butun olman gerekmezmı

Motosiklet benim için bir tutkudur, tüm vazgeçilmes diğer değerler gibi hayatıma ve kişiliğime renk katan bir dost... O nedenle 32 yıldır vazgeçmedim....Aslında şıkların tümünü işaretlemek mümkün. Motosikleti sadece ekonomik bir ulaşım aracı olarak gören ve kullananların sayısı azımsanmayacak kadar çok ancak benim için amaç bir noktadak diğerine ulaşmak ise vasıta çok.

Son düzenleme:
sırdaşım, en iyi yol arkadaşım, onunlayken herşeyi unutuyorum evet, evet onu çok seviyorum

özgürlük hemde nasıl özgürlük sıkıştığımda dara düştüğümde sevindiğimde üzüldüğümde her türlü duygunun aşırısında mtorumun üzerine binip rüzgarı hissetmeyi seviyorum ! inene kadar derdim tasam ne varsa unutuyorum ! 2 kez ağır kaza yaptım şimdi nisbeten daha küçük bi motor 250 ledow kullanıyorum motorun üzerindeyken gerçekten özgür hissediyorum

Sevda mı?İlgi mi?Tutku mu?? yok yok bambaşka bişey bu...onunla ölüme gitmeyi göze almak gibi bişey...

işe gidipte gelmekte bana yardımcı olan...
bana özgürlüğü hissettiren...
sevgiliden bile öte bir alet...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bnm için bebek olacak:) hemde sevgiliii
hızlı bebek:Dvınnnn
bnde kara kara düşünüyorum motoruma ne ad versem diye.
birisi zafire hulusi vs koymuş:D
bnde şimdi düşünme aşamasındayım....:D
karabaşmı koysam acaba:queen:

motorum benim içim herşeyimdir kısacası :) ben yemek yerim onada 95 oktan mamasını alırım :),duş alırım hemen inip onuda yıkarım,ben yorgan örtünürüm ona branda örterim :).ama motor kullanırken en çok hoşuma giden o rüzgarı hissetmek oluyor özgür hissettiriyor kendinizi,en önemli unsuruda bu heralde.

Onu Sevgilim gibi sever, çocuğum gibi bakar, annem gibi özler, babam gibi dinlerim . :) ::160:::thumleft:::148::

stresli olduğum ya da moralimin bozuk olduğu zamanlarda sağını solunu silip, değiştirip, gevşetip-sıkıp stres attığım alettir :cherry:

motorsiklet yasam tarzı olmusdur benim icin beni bu saatde ayakda tutan sey diyelim

diğer... dedim;
çünkü motor hem özgürlük demek hem aşk demek, hem yar hem yaren...
en sıkıntılı en umutsuz en buhranlı anlarımda bile bütün sıkıntılardan kurtulmaM İÇİN 40-50 km'lik bir motoTUR yetiyor çok zaman.
motor öyle bir şey ki benim için ölümümünn onun yüzünden olacağını bile bile göre göre kullanıyorum. sanki melek yüzlü şeytan gibi, yeterki uyanayım kahvaltımı yapıp marşa basayım..............

üstünde bi insan olmayınca basit bi alet ama üzerinde birisi olunca bir dostolur sizin için siz ne söylerseniz onu yapan bir dostt ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar