- Konu Yazar
Herkesin bildiği gibi genelde motor satarken kusurlu yerleri saklar insanlar. Ben motorumu satisa koydum, uzun suredir bir alici motosikletim icin evime geliyordu motora bakmaya. Parası yoktu ve kredi çekmek istemis onay alamamis. Borc istemiş herkesten bulamamis. Bende zaten tecrubesizse once kask mont alcak parani ayir daha düşük bir motor al dedim. Aprilia ya takmış fakat butun sahibinden deki motorlarin ciktisini almis, plakalarini sorgulatmis. Anladim bunun bu motora takik oldugunu. İnsanları cokta gorunusune konuşmasına gore yargılamanın dogru olmadığını düşünürüm, fakat yukarıda Allah var, izmirin Kemalpaşa ilçesinde yasiyor bu delikanlı, konuşmasından tekbir kelime anlayamıyorum. Egitimden yoksun birisi açıkçası. Motoru nakit ihtiyacim oldugundan ve kendisine guvendigimden daha uyguna vermeye karar verdim. 500 tl kapora aldim çünkü parası yoktu ama anlastik bulcam dedi. Sonra o sure icinde ben motorumu yatirdim artik ne olduysa çalışmıyor motor. Kirik cikik grenajlar. Aradim dedim ben yakistiramam kendime bu motoru sana satmaya, parani kullandim ama kisa zamanda vericem aklinda kalmasin. Sonra bulgaristanda bir eğitime gittim. Fakat o tarihlerde bulgaristanda olcagimi biliyor vatandaş. Ben yokken alt katimda aileme gidip oglunuz 3000tl para aldi benden onu verebilirmisiniz demis. Babamda yasli, kanmis ama dogrusunu Allaha Şükür bana sordu, sonra adam israrla banada 3000lira verdim sana eşinin yaninda demeye basladi. Ailem tehdid aliyor suan parami vermezseniz basarim kalmaz o para sizde gibi. Cat diye kapimiza geliyor. Esim ve ailem tedirginiz, motoru ver yada parayi diye mesaj atmis. Savciliga gittim, dilekce yazdim fakat saolsun oradaki polis arkadaş basindan savdigi icin beni hicbir islem yapamadim. En kisa surede tekrar sikayetimin gerekli muraacatini yapacağım. Kötü insan yeterki içinde kötülük olsun, bakkaldan sakizda alsaniz, sporda yapsaniz, basinizi illaki belaya sokuyor. Bir motor uğruna belki gun gelcek bu adam benim hamile esimin, yada benim yolumu kesecek. Bu yazriklarimda gun gelir başıma birşey gelirse delil olsun. Kimseye evinizi acik acik gostermeyin. Bakti araba guzel ev guzel, motor var, oh varlikli kopartirim ben burdan 2500. Nasil bir dunyada yaşıyorlar bu insanlar ya.