Motor Onerisi

Yaklasik 12,000 YTL ye nasil bir motor onerirsiniz. Simdi kullandigim itibari ile yeniden cruiser tarzi bir motor dusunuyorum. Mesela 2. el bir dragstar yada butceyi biraz daha zorlayip sifir bir dragstar gibi. Ancak aklim hep naked ve endurolara gidiyor. Yalniz boyum (1.72) da ve cussem de bir cok enduro ya yetmez gibi geliyor, ancak bu motorlarin abs ozelligi ve elcik isitma vs gibi ekstralari da gozume cok cazip geliyor ki boyle ozellikleri crusierlarda bulmak imkansiz tabii. Dolasa dolasa zaten 650 GS, CBF500, Deuville 700 (yine butceyi zorlayarak) vs dragstar 650 arasinda gittim geldim. Acaba Deuville 700 1.72 boyunda 78 kilo birine cok buyuk mu kacar? Su an kullandigim 150 lilik Superlight tan sonra cok mu zor gelir? Ne dersiniz acaba?

kullanan arkadaşlar varsa onlardan ozur dileyerek yazıyorum fakat deuville alma. Gerçi buyuk kaçmaz sana fakat Çok arada sıkışmış bir motor. Kuvvetsiz. Performansı çok kotu.(tabi tork u guçlu olmasın dengeli gitsin sakin sakin giderim diyorsan başka)

Uzun yol yapmıcaksan bence naked al. Benim içimde kaldı walla :D çok hoşuma gidiyor tipleri. O butçe cıvarında er6-n abs bulabilirsin. (abs li dedin diye soyledim) veya fz6 abs war ama daha 2.el ini bulmak çok zor olur... 1 yıl oldu henuz çıkalı

Bu arada ağırlık farkından dolayı yazdığın motorların hepsinde ilk zorluk çekeceksin ama bir sure sonra sana eski motorundan daha dengeli daha guvenli gelecektir.(dragstar trafikte çok yoran bir motor fazla ağır kaçıyor sen bilirsin) Bunlar kullanmış arkadaşlar vardır onlar sana daha iyi yardımcı olacaktır.

Ben bi deuville i bide dragstar 650 classic denedim onlardan. Deuville çok rahat ama gucsuz, dragstar da trafikte agır kaçıyor. Umarım istediğin, memnun kalacağın motoru alırsın,
iyi aksamalar

Evet cruiser almaktan cekinmemin bir diger nedeni de istanbul trafiginde cok kullanissiz olmasi. cok tesekkurler yorumlarin icin. ben bir er6-n ye de bakayim ona hic bakmamistim. ya da CBF 600 de karar kilacagim :)

Tam parana ve tarzına uygun,hiç düşünmeden al. Global-s&t işleri çözüldüğü an 16.000 ytl den aşağı gitmez. Zarar etmezsin.Üstündeki motor dl650-sv650 kopyası.Hiçbir kullanıcısından,hiçbir şikayetin duyulmadığı,trafikte çok seri,frenlemesi mükemmel bir motosiklet. :wiinkk:
http://www.sahibinden.com/inanilmaz_sok!_11_990!_WQQaXQQ10074537WQQpXQQdisplayitem
Tüm araştırma sonuçlarımı bu sayfadan değerlendirebilirsin. :)
http://www.motosiklet.net/forum/mot...g-cruiser-gv-650-aquila-ayrintili-test-6.html

Son düzenleme:
Yaklasik 12,000 YTL ye nasil bir motor onerirsiniz. Simdi kullandigim itibari ile yeniden cruiser tarzi bir motor dusunuyorum. Mesela 2. el bir dragstar yada butceyi biraz daha zorlayip sifir bir dragstar gibi. Ancak aklim hep naked ve endurolara gidiyor. Yalniz boyum (1.72) da ve cussem de bir cok enduro ya yetmez gibi geliyor, ancak bu motorlarin abs ozelligi ve elcik isitma vs gibi ekstralari da gozume cok cazip geliyor ki boyle ozellikleri crusierlarda bulmak imkansiz tabii. Dolasa dolasa zaten 650 GS, CBF500, Deuville 700 (yine butceyi zorlayarak) vs dragstar 650 arasinda gittim geldim. Acaba Deuville 700 1.72 boyunda 78 kilo birine cok buyuk mu kacar? Su an kullandigim 150 lilik Superlight tan sonra cok mu zor gelir? Ne dersiniz acaba?

Deuville enduro değil ki.. Şehir içi kullanımının da rahat olacağını sanmıyorum. 12bin ytlye motor alacaksam eğer Ya XT 660 R yada X veya hayranı olduğum efsane motor AfricaTwin alırdım..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kawasaki er6 ve kawasaki versys i de incelemeni öneririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar