Motor kullanımı

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben yaklaşık 10 sene öncesine kadar motorsiklet kullanıyordum ancak işim gereği sonrasında hiç kullanma fırsatım olmadı eskiden jawa350 ve yamaha 125 kullandım. şu an tayinim çanakkale iline çıktığından burada tekrar motor kullanmak istiyorum. acaba 500cc veya 600 cc alsam kullanabilir miyim? bu konuda sizlerin nacizane önerilerinizi bekliyorum.
Saygılarımla. ..

Hatırlatma eğitiminden kastınız? ben çanakkale de varmıdır acaba. bu arada a2 ehliyetim yok sadece ehliyet alsam bu esnada yinede hatırlatma eğitimine gerek kalır mı?

eğitim almak istemezsen biraz küçük cc al 250 cc bence iş görür. kazanılmış şeyler bunlar. ama eğitim her zaman farklıdır.

Hatırlatma eğitiminden kastınız? ben çanakkale de varmıdır acaba. bu arada a2 ehliyetim yok sadece ehliyet alsam bu esnada yinede hatırlatma eğitimine gerek kalır mı?

Önce ehliyet almanızı öneririm.Kursta derste alırsınız.Sonrasında 250 cc bir motosiklet bakın bütçenize göre.250 cc ile 600 cc motorun gaz tepkisi aynı değil.Üstelik günlük olarak kullanacaksanız ekonomik olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar