Motor korumaları

Motosikleti
Honda pcx 2024 nardo gri :)
Scoter kullanıyorum. Mont aldım xspeed war modeli korumalarını incatech level 1 ile değiştirdim. scoyco k26 dizlik aldım. Kendimi güvende hissetmeye başladım. Her ne kadar düşük hızlada seyir etsem. Dikkatlide sürsemde aklımda hep güvenlik önlemi almalıyım düşüncesi vardı. Gayet güzel oldu. Tavsiye ederim herkese.

Scoter kullanıyorum. Mont aldım xspeed war modeli korumalarını incatech level 1 ile değiştirdim. scoyco k26 dizlik aldım. Kendimi güvende hissetmeye başladım. Her ne kadar düşük hızlada seyir etsem. Dikkatlide sürsemde aklımda hep güvenlik önlemi almalıyım düşüncesi vardı. Gayet güzel oldu. Tavsiye ederim herkese.
Ben ekipman giymeyince çıplak gibi hissediyordum. Tam ekipmanla da robocop gibi oluyorsun. Bana bir şey olmaz gibisinden.

Motosikleti
Gelişmelerden haberdar edersin hocam.
Söylemeyi unuttum depoyuda fulledim bu arada :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben ekipman giymeyince çıplak gibi hissediyordum. Tam ekipmanla da robocop gibi oluyorsun. Bana bir şey olmaz gibisinden.
Bi göt kalkıklığı geliyor insana. Ama tedbirli yapıya sahip olduğum için korumasız nasıl sürüyorsam öyle sürmeye dikkat ediyorum. Zaten 1 ay kullanayım alışınca. Onlarsız binmem. Arabada emniyet kemerine alıştığım için takmayınca eksik hissediyorum. Aynı mantık motordada olur inşallah

Motosikleti
Abi benim için depoyu bir daha fulleyip tripi sıfırlayıp 100km olunca fuller misin 100kmde kaç litre yakıyor çok merak ettim benim için bir daha fulleyebilir misin depoyu
Şuan Dio ile takılıyorum. Şehir içi 1.7 1.8. çevre yolunda sürersem genelde 1.50 1.60 litre yakıt harcıyorum. Çevre yolunda 70 80. Şehir için gereksiz gaz frenden kaçınırsan motor az yakıyor. Ve güvenli sürmüş oluyorum. Olurunda kullanırsan dio fabrika verisinin altında yakıyor. Pcx i deneyimleyemedim daha. Deneyimlersem yakıtı seninle paylaşırım. Trip metreden ölçmem ama. Depoyu aynı noktaya kadar fulleyip. Yakıtı gittiğim km ye bölüyorum net değer veriyor.

Motosikleti
Voge 250RR
Şuan Dio ile takılıyorum. Şehir içi 1.7 1.8. çevre yolunda sürersem genelde 1.50 1.60 litre yakıt harcıyorum. Çevre yolunda 70 80. Şehir için gereksiz gaz frenden kaçınırsan motor az yakıyor. Ve güvenli sürmüş oluyorum. Olurunda kullanırsan dio fabrika verisinin altında yakıyor. Pcx i deneyimleyemedim daha. Deneyimlersem yakıtı seninle paylaşırım. Trip metreden ölçmem ama. Depoyu aynı noktaya kadar fulleyip. Yakıtı gittiğim km ye bölüyorum net değer veriyor.
ne güzeldir km başı 1 lira bile yakmamak canım çekti valla 😋 tekerine taş değmesin

Motosikleti
ne güzeldir km başı 1 lira bile yakmamak canım çekti valla 😋 tekerine taş değmesin
Dionun avantajı küçük. Yakıtı pcx e göre az. Parçaları ucuz.
Eksisi sele altı küçük. En önemlisi konfor
Full ekipman ile gezmek iyidir. Ağustos sıcağında bile full takılıyorum, biri bile olmasa kaza yapacakmışım gibi hissediyorum. Alışınca zor gelmiyor insana.
Çok doğru

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar