motoru aldım sımdı ( bılgılendırme amaclı yazıyorum )
1- bılyelerden ses gelıyordu adı tam ne bılmıyorum onu hallettı ses vardı motorda
2- takosları degıstı
3- benzın gostergesı bozuktu onu yaptı
4- aynaları kırıktı onları ( takıcak ıns yarın gel takayım dedı )
5- yag akıtıyordu onu kestı
6- ve genel bakım ıste ( gözle bakmiştir onada![]()
120 lira para verdim hepsine.
akabinde motor bi değişik geldi biraz daha artik kötümü oldu iyimi bilmiyorum bakalim.
of off offf beyler en yakın zamanda bı dukkan acıcam...
ortak lazımsa ben varım![]()
iste budur olay yaww bu kadar basıtt. beyler takıldıgınız yer olursa yardım bı telefon uzakta....yeterki dandık tamırcılere öpülmeyin...valla arkadasım kazık yemişşin benim adi tamircim birsürü zaga zigo yaptı benden toplamda 200 tl ye ykn para istedi he dedim gectim parcamı internetten sparis verdim ve birsürü sey daha aldım 45 tl bide 11 tl kargosu varmıs okdar kısmetse cumaya kadar halletcem
valla arkadasım kazık yemişşin benim adi tamircim birsürü zaga zigo yaptı benden toplamda 200 tl ye ykn para istedi he dedim gectim parcamı internetten sparis verdim ve birsürü sey daha aldım 45 tl bide 11 tl kargosu varmıs okdar kısmetse cumaya kadar halletcem
DOSTUM zaten parcalar para degıl ıscılık paraama ben onları sokup takabılecek alet ve edavata ve yetenege sahıbım dıyorsan haklısın..
ama tabıkı benım tamirci bıraz gecırmıs oda ayrı konu 100 e yada 90 da yapılabılırmıs bu iş.
Bundan sonra diyorum buyuk motor satan fırmaların kendı servıslerınemı gotursek onlarda gecırırmı acaba ?
eywlhh ortak herzaman....ama okadar iş yaptık bi el atım de yardım olsun demedınız ole olsun....