motor komple kaca sökulur ?

konuları okudumda bukadar pervasızlık olmmaz nediyo arkadaşımız 200 lira istedi
neye istedi motoru indirip silindir piston atmayamı istedi
adam yazmış 2 vidaya 5 lira istedi kardeşim okadar biliyosun ozaman kendin yap motorcuda ne işin var sen biliyomusun 1 vida için motor sökülüyor
dükkan acacak sınız acında görelim bunun vergisi suyu elektiriyi herşiyi var bu
ülkede kolaymı zannediyorsunuz
sizin kisi ne iş biliyormusunuz
moş mezar var hadi hep beraber oraya gidelim
kardeşim acık pazar var bir sürü yervar sor soruştur ondan sonra yaptır
zaten motorcu dediyin kendi modorunu kendi yapar
kimseyi kırmak niyetim deyil ama bir konuda çift taraflı düşünmenizi tavsiye ederim

tamam dostum nerde oturuodun...benım egzoz projesını gordunmu hala devam edıo ıstersen yardıma gel....

neyardımı istiyosun anlamadım projedevan ediyor bende gördüm sonunu bekliyorum varsa bir isteyin söyle elimden gelen nelazımsa yardım ederim

DIY bolumunde mınigun egzoz baslıgı altında...
madem ole beyler bana zata uygun egzoz borusu lazım ...çıkma egzozda olur keser takarız..bıde boruyla urasmayalım...

aekadaşlar çok kolaysa kendiniz yapın derim bakalım ne olacak o zaman anlarsınız parçacıya gittiğimde biz bedava almıyoruz türkiyenin her yerinde motor indir bindir 100 tl ama bu 250 cc motora kadar geçerli ben 600 cc motoru en az 500 aşa indirmiyorum eyer ben yapaeım diyen varsa gelsin yamada dt 125 r piston orjin 250 euro sekmanlar 28 euro kırank rulman 2 adet 110 euro debriyaj balatalar 7 tane tanesi 20 euro eeee en ufak verdiğim örnek gaz tenekesi diğil motora biniyosunuz okey

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynen dustumu kımse affetmıyor zaten adam sırf sokmeye 100 lıra ısterım demıstı.. napıcan bu ısler boyle tuttumu bırakmıyor kımse.. ama mantık olarak parca parca baska yere gıdıp aynı ıslerı yaptırsan 5 kalem ıse ıs bası 20 lıra alsa yıne 100 lıra eder.

hep yanlış düşünüyorsunuz derim. Parça parça blok içinde parça değiştiremezsin. Bir kere çarsın bir kerede kapatırsın.
100 cc den 250 cc ye kadar en az 100 tl işçilik alınır.
600 ve üstü motorlarda bu fiyat 800 den başlar ortalamasıda 1000 tl dir.
arkadaş 55 tl ye arka dişli ile zinir demiş.
zincir oringli olsa 30 tl
dişli 15 tl
adama helal olsun 10 tl işçilik almış.

Forumdaki arkadaşlar şunu söyliyim;
çin malı motorlar gelmeden önce Türkiye de ki parça fiyatları ateş pahasıydı. Her yerde de parça bulunmadığı için bazı fırsatçılar parça üstündeki karını yüksek tutuyordu ve mecbur adamın kucağına düşüyordun. bu fiyatların yüksekliği nedeniyle ustalar azda olsa işçiliklerini kısıyorlardı ( 1.sınıf Ustalarımız hariç) Ama şu anda forum konularının nerdeyse tamamı çin malı motorlar üstüne. Niye motor ucuz parça ucuz. Her yerde parça temin ediliyor. Yedek parçacılar fiyatları olabildiğince aşağıda tutunca ustalar artık parayı işçilikten kazanıyor. Her önüne gelende ustayım diyor oda ayrı bir konu tabi :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar