Motor Kiyafetinde yeni bir devrim. Profesiyonel arkadaslarin goruslerini bekliyorum

o elbise burada olsaydı hemen bir denemesini yaprdık :)
bak havalar soğdu kış kapıda ben o elbiseyi giyerdim şimdi bağlantı meselesinede gelince damardan takılırdık :):):):):):)

GKN

ksıım ben bastıbacağım
benimki sana uymaski, 2 numara ufak gelir:queen:

Konu hakkında birçok görüşler ortaya atılmış. Sulu sistem olarak çok güzel ve ilginç buluş.
Tüm motorcu arkadaşlarımın dikkatine !!!
Bahsedeceğim konu yine ısınma ile ilgili. Fakat bügüne kadar sitelerde bu konuyu gündeme getirene denk gelmedim . Belki Bahsedilmiştir ve ben denk gelmemişimdir.
Eczanelerde cep sobası alarak bilinen; Puding paketi veya hazır çorba paketi büyüklüğünde ortalama 50-60 gram ağırlığında genellikle Alman veya Fransız malı ısıtıcılar vardır. Ben bunu genellikle karlı havalarda ava çıktığım zaman 5-6 poşet yanıma alır ihtiyaç duyduğum zaman vücüdüma temas edecek şekilde pantolonumun cebine veya gömlekle atletim arasına koyarak kullanırım. Kullanması çok kolay. Hava almayan paketin dış naylonunu açtıktan sonra ikinci bir bez torbanın içinde şeffaf pirinç tanecikleri gibi kimyasal, hava ile temas ettiği andan itibaren ortalama 25-30 derece kadar ve yaklaşık 2 saat süresince isi veren bir paket.(İkinci poşet açılmıyor hava geçiren özelliğe sahip ve içindeki maddenin dağılmaması için koruyucu) Son iki senedir hiç satın almadım. Fakat tahminim şu an 3-3,5 YTL kadar olmalı. Şu an markası aklımda değil 15 gün sonra bana Almanya'dan tekrar gelecek o zaman istiyen arkadaşlarımıza daha detaylı bilgi verebilirim.
Koruyucu naylonu açılan her poşet 1 defalık kullanım içindir.

Çok güzel bir buluş ama yeni teknoloji oldugundan dolayı olsa gerek fiatı biraz pahalı geldi bana

Kuryelerin tercihi hava soğutmalı kücük ccli motorlar olduugndan pek sanmam ama büyük motorlu arkdaşlara ve senin gibi Ankara gibi bi yerde kalanlar için ideal:queen: Ayrıca uzun yol için pratiklik gerekmiyo sıcak bi ortam güzel olur valaa :)

dayı zaten arkadaş hava soğutmalı için olan modelleride gelecek demiş.. ondan şey ettim yane :) şaka bi yana tutupta kuryede kullanılacak bi motor cbr 125 olmaz valla bu motor 131 den fazla yakıyodu.. ha ama hava soğutmalılar için olursa ve fiyatı makul olursa tutar. artı benim gibi sürekli kışın uzun yol yapanlarada iyi olur diyee düşünüyorum :)

osmanba

seninkide güzel fikir.. hatta ben motoru ilk aldığımda bi kaç kurye arkadaş ince külotlu çorap giy demişti neyse sıcak tutuyomuş heralde :)

Arkadaslar sistemde regulator oldugundan dolayi fiyat belki size pahali gelmis olabilir fakat kiyafetin kendiside ozel imalat ve basit bir teksitil urunu degil. Kiyafet sulu halinde bile cok hafif buda kullaniciya minimum rahatsizlik veriyor.

Hava sogutmali motorlar icin cakmak gazi ile calisan bir modeli geliyor. Gaz tupunun uzunlugu ise sadece 10 cm.

Fiyat konusunda ki goruslerinizi anliyorum fakat 800 Euro ya piyadada kask var yada 1500 Euro ya egzoz ki bunlar piyasada hep gordugumuz seyler.

Bu en son teknoloji su an icin genel kitle icin biraz pahali olabilir belki ama soyle dusunun. Hem kislik hem yazlik motor kiyafeti alacaginiza tek bir tane alip bununla idare edebilirsiniz.Fiyati Almanyadaki bayisi ile hemen hemen ayni zaten.

Elektrikli sistem sandiginiz kadar basarili bir sistem degil. Mesala cok enerji harciyor ve elektrikli yelekleri ornegin BMW motorlara bagladiginiz da ABS ve diger elektrikli sistemler devre disi kaliyor. Bu uyumsuzluk yuzuden sicak su sistemi daha mantikli.

Onumuzdeki sene de cakmak gazi ile calisan model cikacak. Bu gaz 10cm uzunlugunda bir tup icinde ve motora baglanmadan bagimsiz kullaniyor. Yani istersen o kiyafeti giy ve tum gun disarda dolas:cat:

bizim abs , asd, abc ( ben uydurdum ):queen: bu konular bızı ılgılendırmıyo cunku yoookkkk :queen::queen::queen::queen::queen:

1000 Euro çok, bu paraya motor alınır, motordan acilen inip gideceklere göre bişi değil (kuryeler-dağıtıcılar-aceleciler) bence bu ürünü getirmeye kalkma zarar edersin.

İyi güzel bir buluş. Ancak inerken bağlı hortumları çözmeden inmeye çalışanlar çok olacak. Yanınızda içi su dolu yedek bir bidon bulundurun bence. Motorunuz susuz kalmasın.

GKN

ben 1000 avroyu cebime koysam hos bi sıcaklık hıssederım zaten :)

:queen::queen::queen::queen:
budur:cat:

bu arada fiyyat konusunda bence çok abartılı deil
bugün bi tulum almaya kalksanız zati 600-700 euro
yeni bulunan bi ısıtmalı kıyafet ve dünyadada tek ise
1000 euro makul bile sayılabilir:wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar