Motor kiralama

Motor Kiralamak Istiyorum...!ama Bulamiyorum...

MOTOR KİRALAMAK İSTİYORUM AMA BULAMIYORUM.NETTEN BAYA ARAŞTIRDIM AMA MAALESEF BULAMADIM. İLGİLİ VE BİLGİLİ ARKADAŞLARIN YARDIMLARINI BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR...:wiinkk:

İKİNCİ KEZ BU KONUYU AÇIYORUM...İLKİNDE HİÇBİR İŞE YARAMADI.. SANIRIM GENE YARDIM ALAMICAM...:pr:

koca izmirde motor liralayan yer yokmu yaw!!!:silent: :pr:

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
istanbul da sadece villa levent veriyor kurs motorlarını kiraya, ama ehliyet şart

izmirde kiralamak istiyorsan çeşmeden bakacaksın

baba atla otobüse çeşmeden al motoru izmire geri gel :p

ehliyet mevcut ta motor bulamıyorum... en kötü ihtimalle çeşme 45 dk. ordanmı alsam acaba:cherry: bu iş yaş galiba izmirde motor bulamıyorum ya...neyse sağol dostum...

villa levent nerde kalıyo
ayda bir geliyorum istanbula aklımda olsun burda yapamazsam orda yaparım artık...

Son düzenleme:
Acil!!Arkadaşlar Motosiklet Kiralama Yeri Arıyorum

:pr: Arkadaşlar Şarköy taraflarında Scooter kiralayabileceğim bir yer bileniniz varsa söylerse Ondan Allah razı olsun mesajlarınız bekliorum....

motorsiklet kiralama pek mantıklı değil aslında okadar parayı werip kiralayacağina al bitane ikinçi el motor burgman ikinci elleri 8 9 arası bişe

Kiralik Motor & Egitim merkezi

Arkadaslar, Motor kiralanacak yer bakiyorum. Ben yazin kullanip az alistirma yapmak istiyorum uygun fiyata guzel bi motor kiralayabilecegim kirayida kredi kartiyla odiyebilcegim Ankarada yer var mi?
Birkac forum reklamina tikladim fakat gunlugu 150 euro'ya kiraliyorlar bana cok tuzlu geldi sonucda gunluk 100 milyona araba kiraliyorsunuz motorun daha uygun olmasi gerekmez mi? Zaten motor kiralayan firmalar da kiralama sayfalarini rent a motorcycle seklinde duzenleyip turistleri tokatlamak icin bu isi yaptiklarini belli ediyorlar. Bide Ankara civarinda egitim merkezi var mi bildiginiz 1000cc ve ustu motor icin beni hazirlayacak, guvenilir. Forumdaki motorsiklet kullanma tekniklerini de gozden gecirdim fakat okuyarakta biyere kadar :) azda kullanmak lazim degil mi?
Yardimci olun azicik bu kardesinize de.

arkadaslar bence cok aradım ama cok ucuk fıyatlar ıstıyolardı vazgectım o kadar paraya deymez ıkıncı el almak cok daha mantıklı

evet ya, ben motorum çalındı, bulunana kadar kiralıyım diyordum, günlüğü 60 ytl, yuh dedim.

cuma günü motorumu sattım. baya bi zor geliyor bir kaç günlüğüne motor kiralayayım dedim ama sadece BMW bula bildim oda günlük 86€ istiyor.:pr:
yok artık. bırak minübüsü taksiyi yürürüm daha iyi :pale:

ben bu sene bodrumda kiraladım 2006 model yamaha bws 100 lük orda tatil için yetti bee keyifli oldu sağa sola gitmeye günlü olarak kiraladım günlük 15 euro dedi 3 gün toplam kiraya 40 euro aldılar birde benzin koydum bi depo oda yetti zaten o kadar

BMW'den motosiklet kiralanabiliyor. Ama adı üstünde BMW, fiyatı yakabilir. BMW'nin resmi sitesinden bilgi alabilirsiniz.

kll

honda beat kiraladım..

arkadaşlar tatildeyken bodrumda 14000 km de bir honda beat scooter kiraladık. iki kişiydik ve 80 km yol yaptık heryeri gezdim. ön süspansiyonu tıkırdamasına rağmen hala canavar gibi gidiyordu, azıcık benzin harcadı. bütün hondalar böylemidir? böyle ise ve çok yol yapılacaksa sanırım paraya kıymak bu nedenle önemliymiş.

benim beat 13000km de hala canavar gibi aslında bence o motorda kiralık motor olmasaydı ön süspansiyonu onunda iyi olurdu benzin konusuna gelince gerçekten çok az yakıyor

ben de

Sanırım aynı motoru kiraladik seninle:)

Kapinin onunde kymco'lar vardı di mi?

Ben de butun yarimadayi dolastim beat ile. Karsidaki benzincide depoyu fullemistim. Donuste motoru verdigimde hala neredeyse Full'du depo.

Bu arada 2 kisiyle cok dik yokuşlarda biraz zorlansa da gayet keyifliydi sürüş.

Frenler de umdugumdan iyiydi. Evet beat bile olsa honda kendi farkını gosterdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar