Motor kiralama

ya adam 50 cc lik motoru günlük 50 ytl ye kiralıyor ben 1600 cc lik arabayı aynı fiyata kiralıyorum nasıl iş bu anlamadım neyse aynen bende merak ediyorum
dennis arkadaşımızında dedigi gibi böyle bi yer varmı motora binmeyi özledim valla

motor kiralama

meraba, istanbul avrupa yakasında motor kiralanabilicek bi yer arıyorum, internette pek fazla bilgiye ulaşamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim.

kardeş kimse motor kiraya vermiyo verseler ben hemen yarın kiralarım

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
BMW kiralıyor ama biraz tuzlu.

Dostum Motosiklet Kiralamak Biraz Riskli Artik Kimse Vermiyo üzerinize Kayitli Araç Kullandirmak Zaten Suç Biliyorunuz...

sercansari' Alıntı:
Arkadaşlar motor kiralayabileceğim bildiğiniz bi yer var mı?[/QUOT

Arkadaşım hangi şehirdesin ne tür motor kiralamak istiyosun :p önce biraz bilgi ver belki yardımcı olabilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Enduro veya Cross nerden kiralanır?

Merhaba arkadaşlar KTM veya F650 istanbuldan nereden kiralayabilirim?

er5

cok zorrr.zaten kıralık motor bulmak cokz zor bıde ozellıkle model belırtıyon dahada zor bence.bende naked var ısını gorurse verım:) ama bende olucak

ben bi kaç hafta önce scooter kiralamak için araştırıyordum.. ve bulmuştum bmw f650 ve onun gibi guzel motorlar kiralanıyordu gunluğu 90-100 euro ya ama
su an baya bi bakındım ama bulamadım yine, ama var emin ol.. nerede sorun burda..

ha ama ben kiralayamadım.. cunku scooter kiralama ist da yok sadece antalya bodrum da filan neyse konu bu değil ... sizin aradığınız ise ist.da var ve fiyatı doğru hatırlıyorum..

Motorsiklet Kiralamak Istiyorum...!

Arkadaşlar Motorsiklet Kiralamak Istiyorum...nette Baya Bi Aradim Ama Maalesef Bulamadim.scotter Suzuki Burgman Yada Ona Benzer Bişey Istiyorum. Bilgili Ve Ilgili Arkadaşlar Yardim Ederseniz Sevinirim...

SANIRIM İZMİR'İ BELİRTMEYİ UNUTTUM.:pr: AMA NEYSE İSTANBUL'A HER AY GELİYORUM. ARKADAŞLARDAN ÖĞRENEBİLİRSEM HABER VERİRİM... :cat:

Bu Konuda Kİmsenİn Bİlgİsİ Yok Sanirim...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar