Motor kiralama

c@n

tekirdağ kumbağda yazlık ta 1 abi 3 tane o.m.i scooter almıştı 150 cc lik bu hussarlara benziyen 2 tanede classic vardı 40 ytl günlük veriordu benzin sizdendi ehliet filan sormuordu kimlik bırakıodun eğer kırar parçalarsan parasını ödüorsun

Ben Yamaha BW'S100 kiralamıştım.İki kişi dere tepe düz gezmiştik.Canavar gibi makinaydı valla.

Activa ile Beat tamamen aynıdır, beat 5-10 kilo fiber gövdeden dolayı daha hafiftir..o kadar..

Şase, motor, süspansiyon, fren, hiç bir fark yok...

Bende Aktiva vardı, 22000km kullandım, çok anım oldu, başına gelmedik kalmadı, bin türlü aziyet dahil..

Şimdi bir arkadaşımda, o da paşa paşa biniyor..Hiç sorun çıkarmadı, yağı suyu dışında değişen bişeyi de olmadı...Bi kere 60 kağıda önsol kaput değişti, düşmeden dolayı :)

bu bmw gibi yerler hem pahalı olur hemde ehliyet ister yanılmıyorsam:silent: Böyle uygun scooter veya 125cc vitesli motor nerden kiralana bilir? Yardım edecek yokmu:)

ah olcay...
sözünü dinledim, kiralık motoya bulaşmadım:salut:
bak müşteri kaynıyor topik :cherry:

kiralık motor nerden bulabilirm

ya arkadaslar bana acilen kiralık motor lazım scooter faln ne olursa hemen yardım edebilrmsnz acaba cok makbule gecer!!! istanbul anadolu yakasında varsa ozellikle daa ii olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) dostum ben kıralayım ıstersen choper keeway:queen:

Kimse de bişey yazmamışşş...

ARKadaşımıza yardım edelim arkadaşlar... !

yaw hakkatten bu motor kiralama olayı çok zor sanırım. ve yazlık yerler harici pek bulmak mümkün olmuyo gibi geliyor motor kiralama olay :( (depdevrik bi cümle oldu kurusa bakmayın :D )

ama öyle deil ne yazıkki açmak lazım aslında sadece motorsiklet üzerine.Siz bilirmisiniz bilmem Tek Teker Arif var Alanya da.Yanlış hatırlamıyosam yarış motoru falan kiralıyodu belkide hala kiralıyodur hiç bakmadım:)

yes ;TeK TeKeR ARiF'i kim bilmez!!!

Karamürsel de görmüştüm onu..adam chooper motor la ön kaldırdı gözümün önünde :cyclopsan

yes ;TeK TeKeR ARiF'i kim bilmez!!!

Karamürsel de görmüştüm onu..adam chooper motor la ön kaldırdı gözümün önünde :cyclopsan

Biz daha çok görüyoruz tabi altında fıstık gibi motor hatta bi keresinde şov yaptı polis geldi tabi ona bişey olmaz bastı gitti geride bizi kovaladı polis :)

şöyle ucuz kiralanıcak motor olsada, almayı düşünenler kendine uygun modele karar vere bilselerdi:silent: :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar