Motor Kazası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun kardeş..

Arkadaşlar buqün ilk motosiklet kazamı yaptım.Sabah işe giderken öndeki aracın ani frenine aynı serilik ile cevap veremedim ve kaldırım la refüjün arasında sıkşıp motordan refüje fırladım.
Ve full korumanın önemini birkez daha anladım.Inanın böle kötü bi olaydan sonra sıfır yada az hasarla yerden kalkmanız süper bişi.
Lütfen korumasız yola çıkmayın
sayqılar.

Arkadasim gecmis olsun.Sana Zongshen'le ilgili bir önerim olacak.Muhtemelen orjinal lastiklerini kullanıyorsundur.Orjinal lastikleri inanılmaz derecede kötü yol tutuşuna sahipler, mümkünse bu lastikleri kullanım tarzına bağlı olan lastik tipiyle degistirmen inanilmaz derecede yararlı olur.Eğer lastik seçimi konusunda karasız kalirsan, bana bildir, yardimci olurum.

Geçmiş olsun kardeşim.
Arkadaşlar ; yağmurlu havalarda her zaman gösterdiğimiz dikkatin iki katını gösterelim.
Malum yağış mevsimindeyiz.

dostum gecmis olsun bende bi kere viraji alamadim bamgum tantun yerdeyim allahtan koruma vardi hasarsiz kalktim.

Çok geçmiş olsun, benim de takip mesafe sorunum var biran önce haletmem lazım...

Yazın kuru havada yoğun motosiklet kullanımından sonra sonbahar ve kış aylarında asfalt ne yazıkki aynı tepkiyi vermiyor.Sabah nemi bile bizi düşürmeye yetebiliyor. Bu arada ben de cumartesi günü afilli bir kaza yaptım. neyse ki birşey olmadı neyse sevgiler

çanakkale mt Tolga

Arkadaşlar bu arabaların geri geri gitme olayı cidden çok sakat..her zaman bu ihtimali göz önünde bulundurun..araç sürücüleri bizi göremiyor..zaten trafike motosiklet diye bir aracın olduğunu akıllarına getirmiyolar...hiç bir zaman araçlara çok yaklaşmamalıyız..dururkende giderkende...yolunuz açık olsun...kazası olanlara geçmiş olsun..

Arkadasim gecmis olsun.Sana Zongshen'le ilgili bir önerim olacak.Muhtemelen orjinal lastiklerini kullanıyorsundur.Orjinal lastikleri inanılmaz derecede kötü yol tutuşuna sahipler, mümkünse bu lastikleri kullanım tarzına bağlı olan lastik tipiyle degistirmen inanilmaz derecede yararlı olur.Eğer lastik seçimi konusunda karasız kalirsan, bana bildir, yardimci olurum.

ya aklımda değiştiricemde sağlam bir dişli lastiğe 160 € diorlar .. biraz pahalı gelio 2si 320€ yapıo bütçemi ayarlamam lazım önce..

Arkadaşlar hepiniz çok sağolun Allah kaza bela vermesin bize..

Her ikinize de çok geçmiş olsun.Full koruma ile sürüşe devam.

Güvenli ve keyifli sürüşler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar