Motor Kazası Sonucu Aramızdan Ayrılışının 5. Yılı Özledik... Hikmet Çelikbaş

Hikmet Çelikbaş abim sayılan biriydi. Malesefki 5 yıl önce bugün kendisini acı şekilde kaybettik, Başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

l72mu.jpg

Mehtap Çelikbaş (Anne'si) : işte lanetli köprü tam yürüdüğü yerde kaza yaptı....kazadan tam bir sene önce spordan gelirken çekilmişti...inanılmaz bişey(((((

l72mw.jpg

l72mz.jpg

l72n0.jpg

l72n5.jpg

l72pd.jpg

l72ph.jpg

l72pl.jpg

l72pp.jpg

l72pt.jpg

Malesef Genç yaşında gül gibi birini kaybettik.:salut:

Arkadaşlar Ölüme giden geri gelmiyor, bunu bilip dikkat edin Siz ne kadar iyi sürsenizde bu ülkede motorları araç yerine koymuyorlar.:farao:

Ne kadar acı verici bir haber olsada paylaşmak istedim. MEKANIN CENNET OLSUN HİKMET ABİ..

Gerçekten acı, tekrardan rahmet diliyorum.Çokta hayat dolu görünüyor arkadaş.Allah geride bıraktıklarına sabır versin.

17 mart gün (2 gün önce) motor kazasında uzaktan bir akrabamızı kaybettik bizde.

Bazen düşünmüyor değilim hakkaten motosiklet şeytan icadı mı diye. Sonra vazgeçiyorum.

Dikkatli sürün arkadaşlar lütfen

Mersin İl Temsilcisi
ahmöet, başın sağolsun.
bu arkadaş stadın oradaki köprü girişinde kaza yapıp surat derisi yüzülerek ölen arkadaş mı?

Mekanı cennet olsun...

Ben de 2012 12-13 Eylül'de çok sevdiğim birini Halil Korkmaz'ı kaybettim motosiklet kazasında. Şuan yazarken bile sanki ölümünü yeni duymuş gibi oldum. Hala inanamıyoruz.
Ölüm haberini aldığım anı hiç unutmayacağım.
Gecenin bir yarısı telefon çalıyor, babam açıyor, sonra sabah ezanı başlıyor: "Allahu Ekber, Allahu Ekber." ve hemen ardından babamın başımız sağolsun deyişi...

Eğer, bir gün bizim de onun yanına gideceğimizi bilmesem, hayata böyle devam edemezdim sanırım, yokluğuna çok daha zor alışırdım.
Ama düşünüyorum, yine beraber olacağız, mutlaka tekrar karşılacağız dipdiri olarak. Bu kaçınılmaz bir gerçek ve İnşallah beraber cennette olacağız. Bu beni rahatlatıyor.

...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar