Motor için su ısıtıcı ketle-akü dayanır mı

Moderatör
çalışıyorum malesef..ama boşlukta mesaj atarım bi patates ekmek patlatırız...patladı gitti..:mrgreen:

Çalıştığını biliyorum beyaa.. Müsait bir ortamda olursan gelirim iki boru keserim kaynatırım, delik delerim vs. gibi şeyler yaparım diye dedim di.

Çalıştığını biliyorum beyaa.. Müsait bir ortamda olursan gelirim iki boru keserim kaynatırım, delik delerim vs. gibi şeyler yaparım diye dedim di.
baksen.. mesleğe el atma yarından tezi yok münübüs alıp servis çekicem orhangazi arası..:mrgreen:

Moderatör
Minibüs değil o bi kerem. Ruhsatinda otobüs yazıyo, 6 aylık vergisi 700 lira. Trafik sigortası 400 lira, koltuk sigortası 350 lira, kaskosu 1500 lira. Her yıl muayene de cabası. Almak bişey değil abim kisaca :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Minibüs değil o bi kerem. Ruhsatinda otobüs yazıyo, 6 aylık vergisi 700 lira. Trafik sigortası 400 lira, koltuk sigortası 350 lira, kaskosu 1500 lira. Her yıl muayene de cabası. Almak bişey değil abim kisaca :)

Primier J9 mu yoksa?

Moderatör
Anlaşıldı merkez, konunun suyunu çıkardık zaten :) Ne zaman nerede istersen :)

120 watt. / 12 volt = 10 amper.
Akün 5 amper. Yaklasık yarım saat takılı durursa akünü köküne kadar sömürür. Elektrik tesisatına muhakkak zarar verir. 10 Amper az bi akım değil.
Direk aküden akırsan bi sıkıntı olmaz. Ama akunun omrünü öneemli ölçüde azaltır. Bunun yerine çelik termoslar var. Yarım lıtrelık. 2-3 saat sıcak tutar. Onları tavsıye ederım.

cevabımı fazlasıyla aldım özellikle 2.sayfada herkese teşekkürler.Peki sorumu şimdi farklı yöne çeviriyorum arkadaşlar.msr pocket ocakı araştırdım ilk alım 95 lira diyor sonra 1 kartuş 1 saat yanıyor diyor bitince kartuşuda maliyet.ama eğer şu reşo yakıtını yanlış anlamadıysam daha makul bir şey .bir ara bi tahtakaleden almıştım dağcılar kampçılar için konserve ısıtmaya ateş yakmaya yarayan jel filan yazıyordu bu omu? çaydanlıkların altına yakıp soğumamasını sağlayan bir aparatıda vardı.onları söndürdükten sonra o jel tekrardan yanabiliyormuydu ve verdiği enerji o kadar güçlümüydü ki çorba bile yapabiliyodunuz yaw :S ? ve ben bunu(eğer aldığım şey reşo yakıtı ise) çok ucuza almıştım 4-5lira filandı acaba benmi ucuzunu aldım yoksa kalite kalite farklıları var mı bunların

---------- Post added at 02:38 ---------- Previous post was at 02:31 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=_57WI2hyTSc&feature=player_embedded

ihtiyacın olan sadece bu fantazilere ve risklere girmene gerek yok.
esbit pocet stove güzelmiş nereden temin edebilirim.1 tablet yanma süresi ne kadardır bilginiz varmı

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
cevabımı fazlasıyla aldım özellikle 2.sayfada herkese teşekkürler.Peki sorumu şimdi farklı yöne çeviriyorum arkadaşlar.msr pocket ocakı araştırdım ilk alım 95 lira diyor sonra 1 kartuş 1 saat yanıyor diyor bitince kartuşuda maliyet.ama eğer şu reşo yakıtını yanlış anlamadıysam daha makul bir şey .bir ara bi tahtakaleden almıştım dağcılar kampçılar için konserve ısıtmaya ateş yakmaya yarayan jel filan yazıyordu bu omu? çaydanlıkların altına yakıp soğumamasını sağlayan bir aparatıda vardı.onları söndürdükten sonra o jel tekrardan yanabiliyormuydu ve verdiği enerji o kadar güçlümüydü ki çorba bile yapabiliyodunuz yaw :S ? ve ben bunu(eğer aldığım şey reşo yakıtı ise) çok ucuza almıştım 4-5lira filandı acaba benmi ucuzunu aldım yoksa kalite kalite farklıları var mı bunların

Evet..
Bu bahsettigin jel o benim bahsettigim reşo yakıtı işte.
Yani şu :

4-5 lira biraz fazla bi fiyat sen ucuz degil pahalı bile almışsın, bunların tanesi ortalama 2-3 TL civarı.
Bu yakıtlar en zor koşullarda insanların yiyecek ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde üretilmiştir.
Çorba yapmayı bırak, üzerinde sucuk kızartan, yemek yapanlar bile var.

Kullanırsın işin bittikten sonra kapağı kapatırsın, ihtiyaç halinde tekrar kapağını açıp kullanabilirsin.
Bu şekilde 2 saat yanma süresi var.

Moderatör
Bir dip not da ben ekliyeyim. Eger Sinan'in ekledigi resim photoshop ile duzenlenmediyse, alev'in rengi mavi. Yani yanan bir ates, sari renkli ise is yapar ve isitmaz, mavi ise is yapmaz ve isi degeri yüksek olur.

çantanın üzerine güneş enerjisi ile su ısıtan sistemin küçük bir modelini koy. bu sistem az bir ışık görse suyu kaynatma seviyesinde ısıtıyor. beleş su ısıtmış olursun.

Motosikleti
750x
Bir dip not da ben ekliyeyim. Eger Sinan'in ekledigi resim photoshop ile duzenlenmediyse, alev'in rengi mavi. Yani yanan bir ates, sari renkli ise is yapar ve isitmaz, mavi ise is yapmaz ve isi degeri yüksek olur.

Valla Erdemcim fotografta bence photoshop var.
Ben nasil bir ürün oldugunu arkadaşlar görsün diye ekledim, sembolik bisey yani.
Fakat ben kullandigim ürünlerin hic birinde ates rengine dikkat etmedim acikcasi.

çantanın üzerine güneş enerjisi ile su ısıtan sistemin küçük bir modelini koy. bu sistem az bir ışık görse suyu kaynatma seviyesinde ısıtıyor. beleş su ısıtmış olursun.

Pardon ama o nasil olucak hocam :silent:
Bunu bi yerde gördünüzmü daha once?

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
3 beş çalı çırpı toplayıp ateş yakmak ta bir çözümdür

7 amper aküden bahsediyorsan dayanmaz hatta 12 a bile yetersiz kalır aküyü çabuk bitirir,rolantide motorların pek şarz etiğini sanmıyorum

Evet..
Bu bahsettigin jel o benim bahsettigim reşo yakıtı işte.
Yani şu :
[url]http://img808.imageshack.us/img808/5263/reso11.jpg[/URL]

4-5 lira biraz fazla bi fiyat sen ucuz degil pahalı bile almışsın, bunların tanesi ortalama 2-3 TL civarı.
Bu yakıtlar en zor koşullarda insanların yiyecek ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde üretilmiştir.
Çorba yapmayı bırak, üzerinde sucuk kızartan, yemek yapanlar bile var.

Kullanırsın işin bittikten sonra kapağı kapatırsın, ihtiyaç halinde tekrar kapağını açıp kullanabilirsin.
Bu şekilde 2 saat yanma süresi var.
reşo yakıtı aldım denedim bugün yok abi cacık çıktı 15 dk yanıyor verdiği ısı çokta tatmin edici değil .15-20 dk içinde kendiliğinden sönüyor tekrar yakınca yanıyor ama bu defa 1-2 dk sonra yine sönüyor.başka yöntemleri denemeye devamm

bu sistemi koltuk ısıtma için düşünmüştüm ama yemek yapmaya bile yarayabilir.

porof zihni sinir proce no:3 toto ısıtma sistemi

egzoza boyunca kaynatılacak demir boru, otomobil benzin hortumu, ve ya hidrolik hortumu da olur, bir tane 12 voltla çalışan bilgisayar fanı, bu fanın sığacağı küçük bir plastik kap, kablo, silikon tabancası, maket bıçağı, su torbası.

malzemeler bunlar. boru egzoza kaynatılır, uçlarına benzin hortumları geçirilir. bilgisayar fanının mili uzatılır. pervane kısmı plastik kabın içindeyken uzatılan mil kabın üst tarafında acacağmız delikten geçirilir. mil fanın motoruna sabitlenir. o plastik kabın da 2 ucuna delik açılır. benzin hortumları buradan geçirilir. pervane çalıştığında suyun benzin hortumu içinde dolaşması sağlanır. egzozdan kaynar şekilde gelen sıcak su dolu su torbasının üzerine ne koyarsanız ısınır.

yola çıkarken de selenizin üstüne koyup oturursanız koltuk ısıtmanız da olur. kendi motorum için düşünecek olursam, ayak koyma yerinin oraya petek bile yaparım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar