- Konu Yazar
arkadaşlar şimdiki motorum sym fiddle 125cc.ilk motorum.vitesli motorlara gönlüm kaymaya başladı çoktan.ama alacak motor bulamıyorum desem yeridir.bu motorumu satıp 6-7 bin tlye kadar bi motor motor almak istiyorum.tarz olarak naked/enduro-cross tarzı bişeyler bakıyorum.ama bu fiyat aralığında şöyle keyifle uzun yola gidebileceğim şehir içindede binebileceğim bi motor bulamıyorum.250 lik tam benim sınıfım diyorum.100-120 arası rahat yol alır, yakıt sarfiyatı fazla olmaz, şehir içindede binilir.ama ondada tek mantıklı seçenek hyosung gt250comet gibi duruyo.
zaten enduro daha doğrusu funduro yada enduro-cross motorlarda 6-7bin tl lik motor yok gibi bişey.varsada çok eski modellerde.sorunsuz bi makine için 10bintlyi gözden çıkarmak gerekiyor.Bu fiyata tek alıncak motor 04-05 KLR 650 gibi.
yani diyeceğim 6-7bin motor için hiç güzel bi aralık değil
3-4 bintlye scooter alındıktan sonra 10-12bin tlye çıkılıp birsürü model arasından seçim yapılmalı sanırım.Xt side var fazer ıda var.er6 sıda var..
keşke cruiser/chopper seven biri olsaydım.6-7bin tlye güzel cruiserlar var.
zaten enduro daha doğrusu funduro yada enduro-cross motorlarda 6-7bin tl lik motor yok gibi bişey.varsada çok eski modellerde.sorunsuz bi makine için 10bintlyi gözden çıkarmak gerekiyor.Bu fiyata tek alıncak motor 04-05 KLR 650 gibi.
yani diyeceğim 6-7bin motor için hiç güzel bi aralık değil
keşke cruiser/chopper seven biri olsaydım.6-7bin tlye güzel cruiserlar var.