Her üründe olmasa da çoğu üründe Türkiye'de fiyatlar bazı ülkelere göre (1) oldukça pahalı gerçekten. Hele bazı ürünlerde abartılı fiyatlar söz konusu. Danger0 ben sana ispatlı rakamları söyleyeceğim şimdi, zaten sen de hatırlarsın... Benim CBR 600F Sport un 18000 km bakımında hiçbir problem yaşamamama rağmen, Ali Usta bujilerin değişmesi gerektiğini söyledi ve bujinin 4 tanesine 280 YTL fiyat verdi. Yani tanesi 70 YTL ediyor. Uzun süren araştırmalar ve tırmalamalar sonucu (2) nihayet Louis'den tanesini 16 EUR ya (yani 4 tanesi buradakinin bir tanesine denk geliyor) almayı başardım. Ayrıca Iridium bujinin de çok ucuz birşey olmadığını da bu sayede öğrenmiş oldum
Belli markalar her ülkede pahalı. Örneğin Dainese için nereye sorarsanız uçuk fiyatlarla karşılaşırsınız. Başka bir örnek... Yine Louis'den tanesini 1 EUR ya getirttiğimiz maske burada 10 EUR, azıcık daha kalitelisi Louis'de 10 EUR iken burada aynı kalitede olanı 40-50 EUR civarlarında. Yani anlayacağınız bu işler ince işler. İthalat-ihracat işleri de kolay değil. Biz o konuda da bayağı araştırma yaptık. Her malı kolayca getirtemiyorsunuz. Daha bu konuda yazabileceğim sayfalar dolusu şey var ama şimdilik bu kadar 
(1) Geçen hafta Hollanda'ya giden bir arkadaşıma belli kask modelleri için fiyat aldırdım. Telefon edip söyledi. Burada 290 EUR ya alabildiğiniz bir kask, orada 350 EUR fiyata satılıyor.
(2) Buradaki parçacılar (mesela Özen Motor gibi) motosikletten anlayan insanlar olmadığından ve sadece tüccar olarak bu işe girdiğinden bayağı zorlanmıştım.
(1) Geçen hafta Hollanda'ya giden bir arkadaşıma belli kask modelleri için fiyat aldırdım. Telefon edip söyledi. Burada 290 EUR ya alabildiğiniz bir kask, orada 350 EUR fiyata satılıyor.
(2) Buradaki parçacılar (mesela Özen Motor gibi) motosikletten anlayan insanlar olmadığından ve sadece tüccar olarak bu işe girdiğinden bayağı zorlanmıştım.