Motor fiyatına sigorta??

baylar motorumun devir işlemlrini bugün tamamladım. ruhsat çıkartmak için önce zorunlu trafik sigortası yapmam gerektiğini biliyordum ama sigorta şirketlerinin 2000 liraya aldığım motor için 1200 lira civarı sigorta ücreti çıkartacağını tahmin edememiştim

abi neler oluyor en uygun teklif 670 lira geldi onu da yaptırmadım henüz, bu yüzden büyük ihtimalle yarın o fiyatı da bulamayacağım. izmirde yaşıyorum insan gibi fiyat veren sigorta şirketi bileniniz var mı şu günlerde?

Super Moderator
Sigortalar malesef bu yıl itibarı ile resmen zıçtı.. o yüzden yapaibilecek pek bir şey yok, yaş genç, ve ilk poliçe ise malesef fiyatlar cort..

sen git 1200'e yaptır o sigortayı sonra sigortacının camekandan dal içeri. fren tutmadı de, kendi düşünsün.

plaka 35, fahiş fiyata sigorta yaptırmak yerine plaka değiştirip memleketin (67) plakasını almak istesem o iş kaça patlar acaba bana?

plaka 64, ruhsat valide hanım üzerine, sigorta 40tl :bounce:

köyünüzden bir akraba bulup plakayı değiştirin.

benımde cbr var ya sıgortaya gıttım kadın dediki 870tl :D sonra 110tlye yaptırdım ama bajaj bılmem ne adına . Kadın trafikte felan asla sorgun olmaz olursa sıgorta sırketı motosıklet modelını bulamadı dersın dedi.

Dediğiniz gibi sigorta işinden soyuyorlar bizleri, bu işe bir çare bulunması gerek,ben devlete motoruma sigortaya verdiğim kadar vergi ödemiyorum.zorla sigortasız pindirecekler motora,saygılar. . .

Oy verin ,,,ler yeni slogan ,verin abi oy verin .siz vermeyin aileniz versin sonra ağlayın .Sadece sigortadan ağlayın.Daha ananız çok ağlar .Ambele hükümetin ambele uygulamaları .125 ybr ye 280 tl verdim 15 gün önce ,ondan önce 2008 1300 hayabusaya 154 tl ,kawasaki er5 138 tl sigortam.netten.

Onu bunu geç her ay 150 tl zorunlu gss ödüyorum bir senedir.Bir senedir 1 tl devlete sağlık yönünden zararım olmadı.Haram zıkkım olsun.Ölünce Allah köşkler, yakuttan s 1000 rr versede almayacağım geri hakkımı .Sırf bu cahil kesimin yüzünden nefret ediyorum düzenden hükümetten ve bu ülkeden.Müstahak hepsi müstahak yansın dünya umrumda bile değil.

Son düzenleme:
Oy verin ,,,ler yeni slogan ,verin abi oy verin .siz vermeyin aileniz versin sonra ağlayın .Sadece sigortadan ağlayın.Daha ananız çok ağlar .

hiç sorma dostum her geçtiğimiz gün yeni bir sebep buluyorum ağız dolusu küfür etmek için bu çomarlara

%40 oyu veriyor ceremesini biz çekiyoruz anasını satayım günahım kadar sevmiyorum bu y..şakları da bunlara oy vereni de, öteki taraf var ise ve eğer bize anlatıldığı gibi ise hakkımı helal etmiyorum hiçbirine

Arkadaşlar merhaba,

İstanbul'dan satın aldığımız sıfır motoru İç Anadolu(Nevşehir - Kayseri vb.) plaka alabilmek için neler yapmak gerekir?
Motorun o ile gitmesi gerekli mi ? Detaylı bir açıklama yapabilir misiniz?

arkadasım demir sigortadan yaptırdı 1 ay once ilk policesi ve istanbul ve 20 yasında 180 cc motor 400 tl en uygunu oydu digerleri senin dedigin fiyatlar bende ergo dan yaptırdım annemin üstüne aynı motor 140 tl :D

Ya ben de yakında alacağım motosiklet; ama adres meselesi var. Ben şimdi Kilis'teyim, ikamet adresi burası; ama plaka için memleketim Bursa/Orhangazi'ye ikamet kaldıracak ya da babamın adına alacağım. Sigortacıya geçen gittim hazırda plaka yokken fiyat vermiyorlar. N'apayım ben?

Oy verin ,,,ler yeni slogan ,verin abi oy verin .siz vermeyin aileniz versin sonra ağlayın .Sadece sigortadan ağlayın.Daha ananız çok ağlar .Ambele hükümetin ambele uygulamaları .125 ybr ye 280 tl verdim 15 gün önce ,ondan önce 2008 1300 hayabusaya 154 tl ,kawasaki er5 138 tl sigortam.netten.

Onu bunu geç her ay 150 tl zorunlu gss ödüyorum bir senedir.Bir senedir 1 tl devlete sağlık yönünden zararım olmadı.Haram zıkkım olsun.Ölünce Allah köşkler, yakuttan s 1000 rr versede almayacağım geri hakkımı .Sırf bu cahil kesimin yüzünden nefret ediyorum düzenden hükümetten ve bu ülkeden.Müstahak hepsi müstahak yansın dünya umrumda bile değil.

Öğrencilik varsa gss borçlarını siliyorlar. 150tl çok çıkmış neden acaba hiç soruşturdun mu? 35 diyor millet.

Arkadaşlar ilk motorumu aldığımda yüksek fiyata sigorta yaptırdım eşe dostun sigorta firmasına sorgulattırıp.

Sonrasında bu motoru satıp ikinci motoru aldığımda sigorta için farklı araştırmalara girdim. www.sigortasepeti.com (0 216 574 0444) dahil olmak üzere 4-5 tane firmadan teklif aldım. En düşük teklifi burası verdi. Araba dahil, sonradan 3 kere daha motor aldım, hepsinde acayip ucuz fiyatlara sigortamı yaptırdım. Buradan mutlaka teklif alın.

Firmayla bir ilgim alakam yok. Sadece sadık ve memnun bir müşteriyim.

mstr88 Motosikletin gitmesi gerekmiyor ama senin ikamet adresinin gitmesi gerekiyor :) ikamet değiştirince nakil yaptırabiliyorsun aracına.

Öğrencilik varsa gss borçlarını siliyorlar. 150tl çok çıkmış neden acaba hiç soruşturdun mu? 35 diyor millet.

35TL diye bir rakam yok, en düşük borç 50,94 TL. GSS de sadece senin maddi durumuna bakılmaz ailenin toplam gelirine bakılıyor. Kabaca hızlıca izah edeyim: anne ve baban sağ ve sadece babanın emekli maaşı var eve giren; 1500TL diyelim. 3 kişi yaşıyorsun 3e böl kişi başı 500TL düşüyor.
Asgari ücretin 3'te 1'inden daha fazla gelirin var sayılıyor ve GSS ye tabisin, geçmiş olsun.

genel sağlık sigortası prim tutarları:

(60/G-1): 50,94 TL,
(60/G-2): 152,82 TL,
(60/G-3): 305,64 TL’dir

Ha bu arada İranlı milyoner işadamı falansan GSS ye tabi değilsin, ayrıca bir telefon edip hediye kol saati vererek tüm vergi borçlarını da sildirebilirsin.

İyi forumlar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar