Forumdan Uzaklaştırıldı
ben özellikle yüzmekten hoşlanıyorum napayımbirde şnorkel ile balık avlamak yada ilginç objeler toplamak örn. deniz yıldızı, midye çeşitleri bilimum takı ve para çeşitleri hiç bulmamış olsamda(iki kere 5 lira buldum onunlada bira aldım çok kötü bir örneğim
ama o zaman motorum bile yoktu araçta kullanmıyordum)
bunların yanında belki spor bile sayılmayan ancak uluslar arası olimpiyatları bile düzenlenen hızlı yürüyüş(postacı yürüyüşü) hoşuma gidiyor hiç normal veya yavaş hızla yürüyemem , yavaş gidenlere (yaşlılar ve çocuklar hariç) ve kaldırımı benim babam yaptı dercesine kaldırımın üstünde duranlara uyuz olurum .en çok hoşlandığım şeyde yokuş yukarı performans yürüyüşü(yokuş yukarı hızlı veya normal hızda yürümek) yapmak( yokuş ne kadar uzun olursa olsun ancak tavsiye etmiyorum çünkü ilk dik ve uzun yokuşumun sonunda kalbim çok kötü olmuştı ve başım ağrıdı daha sonra)(bundaki maksat cardio yani kalbi,kalp kaslarını , kalbin dayanıklılığını güçlendirmektir. bilinçsiz yapılırsa kalp krizi riski vardır aman diyorum)
doğru muhalefete sözüm yok hatta eleştiri yapanlara şükran bile duyarım(eleştiri yapmak nedir bilen biri) ama muhalefet doğru değilse ve aşağılamak eğilimindeyse ne bi cevap nede muhatap olma hakkı vardır :farao:iyide arkadaşım sanane kaldırımda duranlardan yada yavaş gidenlerden şahsen benim hoşuma gidiyor. bence uyuz olman hata bırak uyuz olmayı
bu cümlendeki özellikle virgülle ayrılması gereken fakat ayrımayan kısım önemli oda şöylebence uyuz olman hata bırak uyuz olmayı
evet bu cümleden yola çıkarak yukarıdaki tanıma uyduğunu söyleyebilirim "uyuz olmayı" bırakmıyorum . sen bunu dedin diye değil çünkü bu benim kişisel düşüncem kimse değiştiremez .Fakat tartışılır fikir alışverişi yapılı eleştiri yapılır ancak bu şekilde fikrimin yanlış olduğunu kabul ederim( tabi eğer yanlışsa bu bir genellemedir ve bu konu için söylemiyorum)..., bırak uyuz olmayı
babacan bayağı bi ballandırıp döktürmüşsün . yeni gördüm mesajını.amacım sana laf atmak yada seni kırmak değil bunu özellikle anlatmak isterim.ben içimden geldiği gibi konuşurum yazdıkların tuhaf geldi karşımda olsan da sana bu cevabı verirdim.uyuz olma lafını sen kullandığın için öğle konuştum,sana yine söylüyorum bence kaldırımda yavaş yürüyenlere yada duranlara bozulmadoğru muhalefete sözüm yok hatta eleştiri yapanlara şükran bile duyarım(eleştiri yapmak nedir bilen biri) ama muhalefet doğru değilse ve aşağılamak eğilimindeyse ne bi cevap nede muhatap olma hakkı vardır :farao:
fikirlerine saygı duyuyorum ama herşey karşılıklıdır . sen seversin ben sevmeyebilirim sevmek zorunluluğum yok ayrıca sevmemem bir hata değil.
Ayrıca fikirlerini zor kullanarak başkasına dayatmak çağdışılıktır.
şimdi diyeceksinki ben dayatmıyorum kendi fikrimi söylüyorum bende: bu cümlendeki özellikle virgülle ayrılması gereken fakat ayrımayan kısım önemli oda şöyle
evet bu cümleden yola çıkarak yukarıdaki tanıma uyduğunu söyleyebilirim "uyuz olmayı" bırakmıyorum . sen bunu dedin diye değil çünkü bu benim kişisel düşüncem kimse değiştiremez .Fakat tartışılır fikir alışverişi yapılı eleştiri yapılır ancak bu şekilde fikrimin yanlış olduğunu kabul ederim( tabi eğer yanlışsa bu bir genellemedir ve bu konu için söylemiyorum)
hepsine rağmen gene fikrine saygı duyduğumu belirtmek istiyorum sana hayatta başarılar dilerim
Kesinlikle yaz sporlarına düşkünümdür.
6 ay kadar aikido yaptım..spor salonunu bıraksamda evde egzersizlere devam ediyorum.
Lise yıllarında Maltepe Kız Meslek Lisesi Voleybol Takımı'nda bir yıl kadar kaptanlık yaptım.(halen yaz aylarında tatillerde plaj voleybolu oynarım)
Basketbol severim.
Atletizm de bulunduğum bir dönem olmuştu.
Fırsat buldukça fitness yaparım.
Kısa zamanda ise rüzgar sörfüne başlamayı düşünüyorum.
[/QUOTEben aikidoya yeni başladım ama ilimizde olmadığı için adanaya gidip geliyoruz buda zor oluyor fakat ilk antrenmanda bile 15-20 teknik yaptık hep böğle geçecekmiş ve kültür fizik az geldi bana teknikler ne kadar zamanda kavranabilir? biraz bilgi verebilirmisin ?
evet ben de 8-9 ay fitnes yaptım benim memişler de sütyen takıcak kadar oldu bir ara. ona ben de bi çözüm düşünüyorum.sinir bi görüntü.2 yıl body yaptım, sonra bir sakatlanma nedeniyle bıraktım. Şuan göğüslerim 75 südyen takar modunda sarktı:queen: Göbek falan bağladım. Ya sporla eriticem yada tekrar basıcam 200 göğüs presr: