motor dışında hangi sporlarla ilgileniyorsunuz

Scuba Dalış eğitmeniyim,
Bu benim işim değil makina mühendisiyim ama profesyonel olarak ilgileniyorum.
Bu güzel, eşsiz sporu arkadaşlara sevdiriyorum :cat:
burda da oldukça sualtıyla ilgili arkadaş görüyorum,
başlamak isteyen arkadaşlara da elimden gelen yardımı gösteririm

MaviNokta Sualtı Sporları Kulübümüz Bakırköy'de herkesi bekleriz :rendeer:

Sport My Way

Benim asıl meslegim beden eğitimi ve spor öğretmeni.Ana bransım savunma sporları 4. dan karateciyim aynı zamanda fitness vücut geliştirme tenis antrenörüyüm masörüm cankuratarım scuba egitmeniyim taebo aerobik alanlarında da egitimler veriyorum.Şu anda da Balçova Palmiye Alış veriş merkezinde Wellness Club adında bir spor ve sağlık merkezini kurma aşamasındayım.

iki tekerle başladık hayata..
ardından teakwon-do (2 yıl)
ve body building..
şimdi ise hiçbirşey :mrgreen:

Haftada 3 gün tenis oynarım, Okul 2. siyim. (YTU) . Bu sene veteran olarak turnuvalara katılıcam.

Haftada 2 gün okey oynarım. Kahve 3.süyüm.(KTK) Bu ay benim evde turnuva düzenleyeceğim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Haftada en az 1 gün buzlu rampada düşüp 100 merte kayarım.Mahalle 2.siyim(ESM)Bu ay Sibirya daki turnuvalara katılacağım

Akira' Alıntı:
Haftada en az 1 gün buzlu rampada düşüp 100 merte kayarım.Mahalle 2.siyim(ESM)Bu ay Sibirya daki turnuvalara katılacağım

:queen: :queen: :queen:

ewet , bu sene ben de dereceye girdim...

Güzel bir başlık olmuş, zevkle okuyorum. Konu dışı konular içinde güzel bir konu :cherry: ( BBRR sen ne dersin ?:p )

Bir tanede hobiler ile ilgili başlık açsa ya birisi, ne güzel olur... :queen:

Ben de sıraliyim bari :

basketbol ( genç milli, ancak uzun süredir oynamıyorum )
boks ( lisanslı, ama resmi müsabakaya çıkmadım )
futbol ( istikrarlı bir şekilde 3 yaşımdan beri 36 yıldır )
kayak & tenis ( eee artık yukarıdaki sporlar ağır geliyor, ben de bunlara yoğunlaştım )

eskisi kadar yapamıyoruz spor gençken daha fazla yapardım ama artık tenis,maket ,scuba,bilardo var dağcılık ve trap atış da yaptım ama beceremeyince zevk almadım güzel değil onlar :p basket,futbol zaten demirbaş da işte kondisyon bitik durumda :(
sitede dalışla ilgilenen bayaa arkadaş var görünüyo TheOracle madem ki eğitmensin yazın bir dalış ayarlayabilirsen harika olur... ben katılmak isterim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kesinlikle yaz sporlarına düşkünümdür.
6 ay kadar aikido yaptım..spor salonunu bıraksamda evde egzersizlere devam ediyorum.
Lise yıllarında Maltepe Kız Meslek Lisesi Voleybol Takımı'nda bir yıl kadar kaptanlık yaptım.(halen yaz aylarında tatillerde plaj voleybolu oynarım)
Basketbol severim.
Atletizm de bulunduğum bir dönem olmuştu.
Fırsat buldukça fitness yaparım.

Kısa zamanda ise rüzgar sörfüne başlamayı düşünüyorum.

Atlezim ile basladigim spor hayatima, eskrim, yuzme, buz pateni, kurek, dalis...
Butun bireysel sporlari severim, yapin bi organizasyon ordayim! :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TheOracLe' Alıntı:
Scuba Dalış eğitmeniyim,
Bu benim işim değil makina mühendisiyim ama profesyonel olarak ilgileniyorum.
Bu güzel, eşsiz sporu arkadaşlara sevdiriyorum :cat:
burda da oldukça sualtıyla ilgili arkadaş görüyorum,
başlamak isteyen arkadaşlara da elimden gelen yardımı gösteririm

MaviNokta Sualtı Sporları Kulübümüz Bakırköy'de herkesi bekleriz :rendeer:

ben her yaz dalıyorum profesyonel değilim ama iyi bir dalgıç sayılırım bu arada ben zıpkınla dalıyorum balık avı için ama tüple yasak olduğu için tüpsüz dalıyorum ancak sadece dalmak için yani tüple.... iyi bir kurstan ders almak isterdim artık kuşadasındaki dalış kurslarına müracaat edicez napalım :cat:

ama tüple veya tüpsüz gerçekten süper bir spor ve zevk :cat:

Dalgıç arkadaşlar , bu sporu her zaman çok sevmişimdir.

Ama birdefasında arama - kurtarma operasyonuna katıldım. Yani asistan olarak , olayı suyun dışından seyrettim , dalgıçlara teçhisat konusunda yardım ettim.

Opersayonun sonunda bizim komşu (kendisi prof.dalgıç) kucağında taşlaşmış cesetle suyun yüzeyine çıkınca , bu işin aslında ne kadar zor olduğunu gördüm.

Hepinize tavsiyem sadece balık avlayın.

Bu arada , EGEKNN ; zıpkın olayına dikkat et , walla benim ayağımda bir tane derin zıpkın yara izi war. Bazen avcı yerine av olabiliyorsun. Arkamdaki arkadaş beni zıpkınla vurduydu :queen:

Herkes bi sporla ilgileniyo ne isabet bende ilgileniyorum.
Lisanslı futbolcuyum. Atletizim olarak croosta yarıştım. Masa tenisinde iddalı sayılırım. Babamlarla uzun yürüyüşlere çıkarım. Geçen yazda vücut geliştirmeyle uğraştım. Motor sporlarınada ilgim vardır.

8 sene profesyonel yelkencilikle uğraştım İstanbula gelince zaman ayıramadığım için ara verdim.
Sıkı bi bisikletçiydim ama yine İstanbula gelince o da bitti.
Kış sporlarıyla aram yok ama karda atv deniycem!!

eee beyler ne yapıyoz??:cyclopsan
Klup kuracaz mı? :p

MOTOSİKLET.NET SPOR KLUBU :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar