motor dışında hangi sporlarla ilgileniyorsunuz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok eskiden Jandarma Gücünde voleybolcuydum. Avcılık meslek gereği.. İnanmayan resme baksın.

çim hokeyi, bisiklet, scuba dalıcılığı (bir yıldız eğitmenim), fitness

dağcı

bi 5 sene kadar basketboll oynadım
su an bodybuilding yapıorum
aynı zaman da dağcılıkta yapıorum
bu 2 sporu ömrümün sonuna kadar bırakmıcam inşallah:p

Çocukken 4 yıl falan futbol oynadım sora dizden sakatlandım,patene basladım rampada 1 yıl falan kaydım.Okul turnuvasında 2 madalya aldım voleybolda fazla sarmadı beni.Sonra 6 ay kapohera kickbox breakdance vs.... :) en sonunda yüzmeye basladim gecen yil cok sukur bogazi falan geçtim.Tam sıra dalgıçlığa falan geldi ünv. kazanamadım askere gidiyorum, orda hepinize yeticek kadar yapıcam meraklanmayın :))

ama sporda kesin olarak öğrendiğim bişi varsa oda profesyonellik ACI demektir... ACI ise başarı.. Başarı ise çektiğin acılara değer..

Son düzenleme:
konudışı içinde ne güzel konular var ( mesela bu konu) ama kaybolup gidiyor.

Varsa yoksa politika, fıkra vs. :)

okey ve king oynamaya bayılırım..

futbol
masa tenisi
bilardo
yüzme
tekwando
güreş böyle bir takım sporlar görsen bunları sen mi yaptın dersin çelimsizin biriyiz :):)

Siz hangisini isterdiniz ? ? ?

Ben kafama göre ne gelirse artık :)

:bounce: ::gleam:: ___ KILIÇ ___ ::gleam:: :bounce:

karate
kick boks
voleybol ,
ama asıl istediğim wing tsun ilimizde olmadığı için yapamıyorum şuan aikido öğrenmeye çalıışıyorum

ben özellikle yüzmekten hoşlanıyorum napayım:) birde şnorkel ile balık avlamak yada ilginç objeler toplamak örn. deniz yıldızı, midye çeşitleri bilimum takı ve para çeşitleri hiç bulmamış olsamda(iki kere 5 lira buldum onunlada bira aldım çok kötü bir örneğim :) ama o zaman motorum bile yoktu araçta kullanmıyordum)

bunların yanında belki spor bile sayılmayan ancak uluslar arası olimpiyatları bile düzenlenen hızlı yürüyüş(postacı yürüyüşü) hoşuma gidiyor hiç normal veya yavaş hızla yürüyemem , yavaş gidenlere (yaşlılar ve çocuklar hariç) ve kaldırımı benim babam yaptı dercesine kaldırımın üstünde duranlara uyuz olurum .en çok hoşlandığım şeyde yokuş yukarı performans yürüyüşü(yokuş yukarı hızlı veya normal hızda yürümek) yapmak( yokuş ne kadar uzun olursa olsun ancak tavsiye etmiyorum çünkü ilk dik ve uzun yokuşumun sonunda kalbim çok kötü olmuştı ve başım ağrıdı daha sonra)(bundaki maksat cardio yani kalbi,kalp kaslarını , kalbin dayanıklılığını güçlendirmektir. bilinçsiz yapılırsa kalp krizi riski vardır aman diyorum)

2 yıl body yaptım, sonra bir sakatlanma nedeniyle bıraktım. Şuan göğüslerim 75 südyen takar modunda sarktı:queen: Göbek falan bağladım. Ya sporla eriticem yada tekrar basıcam 200 göğüs pres :pr:

ben özellikle yüzmekten hoşlanıyorum napayım:) birde şnorkel ile balık avlamak yada ilginç objeler toplamak örn. deniz yıldızı, midye çeşitleri bilimum takı ve para çeşitleri hiç bulmamış olsamda(iki kere 5 lira buldum onunlada bira aldım çok kötü bir örneğim :) ama o zaman motorum bile yoktu araçta kullanmıyordum)

bunların yanında belki spor bile sayılmayan ancak uluslar arası olimpiyatları bile düzenlenen hızlı yürüyüş(postacı yürüyüşü) hoşuma gidiyor hiç normal veya yavaş hızla yürüyemem , yavaş gidenlere (yaşlılar ve çocuklar hariç) ve kaldırımı benim babam yaptı dercesine kaldırımın üstünde duranlara uyuz olurum .en çok hoşlandığım şeyde yokuş yukarı performans yürüyüşü(yokuş yukarı hızlı veya normal hızda yürümek) yapmak( yokuş ne kadar uzun olursa olsun ancak tavsiye etmiyorum çünkü ilk dik ve uzun yokuşumun sonunda kalbim çok kötü olmuştı ve başım ağrıdı daha sonra)(bundaki maksat cardio yani kalbi,kalp kaslarını , kalbin dayanıklılığını güçlendirmektir. bilinçsiz yapılırsa kalp krizi riski vardır aman diyorum)

iyide arkadaşım sanane kaldırımda duranlardan yada yavaş gidenlerden şahsen benim hoşuma gidiyor. bence uyuz olman hata bırak uyuz olmayı

iyide arkadaşım sanane kaldırımda duranlardan yada yavaş gidenlerden şahsen benim hoşuma gidiyor. bence uyuz olman hata bırak uyuz olmayı
doğru muhalefete sözüm yok hatta eleştiri yapanlara şükran bile duyarım(eleştiri yapmak nedir bilen biri) ama muhalefet doğru değilse ve aşağılamak eğilimindeyse ne bi cevap nede muhatap olma hakkı vardır :farao:

fikirlerine saygı duyuyorum ama herşey karşılıklıdır . sen seversin ben sevmeyebilirim sevmek zorunluluğum yok ayrıca sevmemem bir hata değil.

Ayrıca fikirlerini zor kullanarak başkasına dayatmak çağdışılıktır.

şimdi diyeceksinki ben dayatmıyorum kendi fikrimi söylüyorum bende:
bence uyuz olman hata bırak uyuz olmayı
bu cümlendeki özellikle virgülle ayrılması gereken fakat ayrımayan kısım önemli oda şöyle
..., bırak uyuz olmayı
evet bu cümleden yola çıkarak yukarıdaki tanıma uyduğunu söyleyebilirim "uyuz olmayı" bırakmıyorum . sen bunu dedin diye değil çünkü bu benim kişisel düşüncem kimse değiştiremez .Fakat tartışılır fikir alışverişi yapılı eleştiri yapılır ancak bu şekilde fikrimin yanlış olduğunu kabul ederim( tabi eğer yanlışsa bu bir genellemedir ve bu konu için söylemiyorum)

hepsine rağmen gene fikrine saygı duyduğumu belirtmek istiyorum sana hayatta başarılar dilerim

doğru muhalefete sözüm yok hatta eleştiri yapanlara şükran bile duyarım(eleştiri yapmak nedir bilen biri) ama muhalefet doğru değilse ve aşağılamak eğilimindeyse ne bi cevap nede muhatap olma hakkı vardır :farao:

fikirlerine saygı duyuyorum ama herşey karşılıklıdır . sen seversin ben sevmeyebilirim sevmek zorunluluğum yok ayrıca sevmemem bir hata değil.

Ayrıca fikirlerini zor kullanarak başkasına dayatmak çağdışılıktır.

şimdi diyeceksinki ben dayatmıyorum kendi fikrimi söylüyorum bende: bu cümlendeki özellikle virgülle ayrılması gereken fakat ayrımayan kısım önemli oda şöyle
evet bu cümleden yola çıkarak yukarıdaki tanıma uyduğunu söyleyebilirim "uyuz olmayı" bırakmıyorum . sen bunu dedin diye değil çünkü bu benim kişisel düşüncem kimse değiştiremez .Fakat tartışılır fikir alışverişi yapılı eleştiri yapılır ancak bu şekilde fikrimin yanlış olduğunu kabul ederim( tabi eğer yanlışsa bu bir genellemedir ve bu konu için söylemiyorum)

hepsine rağmen gene fikrine saygı duyduğumu belirtmek istiyorum sana hayatta başarılar dilerim
babacan bayağı bi ballandırıp döktürmüşsün . yeni gördüm mesajını.amacım sana laf atmak yada seni kırmak değil bunu özellikle anlatmak isterim.ben içimden geldiği gibi konuşurum yazdıkların tuhaf geldi karşımda olsan da sana bu cevabı verirdim.uyuz olma lafını sen kullandığın için öğle konuştum,sana yine söylüyorum bence kaldırımda yavaş yürüyenlere yada duranlara bozulma

Kesinlikle yaz sporlarına düşkünümdür.
6 ay kadar aikido yaptım..spor salonunu bıraksamda evde egzersizlere devam ediyorum.
Lise yıllarında Maltepe Kız Meslek Lisesi Voleybol Takımı'nda bir yıl kadar kaptanlık yaptım.(halen yaz aylarında tatillerde plaj voleybolu oynarım)
Basketbol severim.
Atletizm de bulunduğum bir dönem olmuştu.
Fırsat buldukça fitness yaparım.

Kısa zamanda ise rüzgar sörfüne başlamayı düşünüyorum.
[/QUOTEben aikidoya yeni başladım ama ilimizde olmadığı için adanaya gidip geliyoruz buda zor oluyor fakat ilk antrenmanda bile 15-20 teknik yaptık hep böğle geçecekmiş ve kültür fizik az geldi bana teknikler ne kadar zamanda kavranabilir? biraz bilgi verebilirmisin ?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
dağcılık , avcılık, fitness yaptım. .

(eskiden çok azılı bi avcıydım) avı bıraktım çünkü yabani hayvan yok denecek kadar azaldı...onların da bi canı var .bırakalım yaşasın garipler.katillik.hayvanları çok seviyorum şimdi.

dağcılık yaptım, dağcılık ortamları entel dantel solcu tipelrin elinde.tamam düşünceye saygı duyuyorum,içlerinde gerçekten düzgün tipelr de var. ama hatunlara hava atmak hiç sorulmadan odtülüyüm itülüyüm diyenelrden tutun,hatuna hava yapıcam diye kendini nasuh mahruki gibi anlatıp daha deneyimsiz olanları ezmeye çalışanlara kadar acayip acayip tipler gördüm.bu yüzden bıraktım.zamanım olsa gene yaparım.

fitnes de çok güzel. çok yorucu ama ben tek başına yapıyodum sıkıntıdan patladım. 2 arkadaş falan olursa sıkıcı olmaz.baya hoş spor.

2 yıl body yaptım, sonra bir sakatlanma nedeniyle bıraktım. Şuan göğüslerim 75 südyen takar modunda sarktı:queen: Göbek falan bağladım. Ya sporla eriticem yada tekrar basıcam 200 göğüs pres :pr:
evet ben de 8-9 ay fitnes yaptım benim memişler de sütyen takıcak kadar oldu bir ara. ona ben de bi çözüm düşünüyorum.sinir bi görüntü.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar