Motor dediğin bu yaaaaa. Asfaltta sürmekten ne zevk alıyorsunuz.

Bunun ufak çaplısını yapıyorum köyde hemde bretonla :D Gelecekte benimde bir endurom olacak !!

İnşaallah olur, ncak ondan evvel ekipmaları diziver ben öyle yapmış ve kaarlı çıkmıştım, videoyu izledim hatta orman trmanış yerini görünce acaba gruptan biri bizim turumu çekmiş didiydim o günü 3 defa yere yapıştıydım başka yerden nefes alıyordum ihtiyarlık.

Evet düz yolda ninemde gaz açar yatar 300 bilmem kaç görür, varsa şekliniz araziye bekleriz (benden paso, bayrak sizde genclığh :p ).

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
bunlar yerden kalkmıyor ki düşsünler :D luna parkta çarpışan arabalar geldi aklıma.

evet, gerçekten doğayla iç içe. asfalt ile yakınlaşmak yerine toz toprak çimenle bir oluyor bunlar :) motorcu da motor da çamur içinde kalmış. omo reklamı geldi bide aklıma, kirlenmek güzeldir diyordu.

edit: bu motorlar cross diye geçiyor olması lazım. sanırım enduro farklı bir kasa. hem asfalt hemde araziye uygun olan motorlar enduro oluyor hatta bunlara süper moto falan diyorlar dimi? enduro örnek vereyim, "suzuki drz400"

enduro motorların lastikleri racing motor lastiği gibi olur ama öte yandan cross gibi uzun amortisöre ve yüksek direksiyona sahip olurlar. videoda 2:40 tan sonra motorun tanıtımı başlıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar