motor, at kadar sadık değil ama... (video)

Nedir bu? Facebook fanatazisi mi? ya yok benim hesabım agız tadıyla birseye bakamaz olduk. Her yerde facebook cıkıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nedir bu? Facebook fanatazisi mi? ya yok benim hesabım agız tadıyla birseye bakamaz olduk. Her yerde facebook cıkıyor.

video arşivi yapıyorum :mrgreen: facebook'a girmedende izleyebilmen lazım aslında. (ben öyle hatırlıyorum) video herkese açık, sınır yok çünkü.

video arşivi yapıyorum :mrgreen: facebook'a girmedende izleyebilmen lazım aslında. (ben öyle hatırlıyorum) video herkese açık, sınır yok çünkü.

Ahanda bunu diyor:

"Bu sayfayı görüntülemek için bir Facebook hesabın olmalı."

Ahanda bunu diyor:

"Bu sayfayı görüntülemek için bir Facebook hesabın olmalı."

ya ben bi ara izlendiğini hatırlıyorum. hatta (google video) aramalarında bile facebook videoları çıkıyordu.. demek eskidendi.. sana ulaştırıcam bu videoyu :rendeer:

Gelsin bakalım:wiinkk:

şansınıza küsün :) izlesene.com'a videoyu yükleyeli 1 saat oldu ve hala işlenmeyi bekliyor. ben sevmiyorum bu sitelerle uğraşmayı. daha önce 2-3 video yüklemeye çalışmıştım. onlarda başarısız olmuştu. sorunsuz yüklediklerimide şimdi bulamıyorum.. şimdi anladınızmı neden facebook :p

yakında facebook video arşivi youtube ve benzeri video sitelerini geride bırakacak. siz aşşağıdaki siteye bi göz atın isterseniz :)

www.facebook.com :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar