- Konu Yazar
Merhaba değerli site yetkilileri ve üyeleri arkadaş ve abilerim..
Kusura bakmayın site gezintinizi böldüğüm için ama bilenlerin ve tecrübelilerin yardımına ihtiyacım var.
ale: Ben İzmir de üniv. öğrencisiyim.Çok uzun bi araştırma ve bekleyişten sonra işte benim scooterım bu dedim:Asyamotor As150t19a...Ama gelin görün ki bu motoru aylık 200ytl taksitle alabilecek durumda olmama rağmen, taksite bölebilecek bi kredi kartım yok.Senetle filan al hiç demeyin o ihtimal de '0'. Babamla da bu konuda tam anlaşmaya varamadığım için akrabalardan ve arkadaşlarımdan başka herhangi yardım kaynağım olamayacağını düşündüm ve sizden tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum..Altını çiziyorum:Aylık 200 ytl taksitle alabilecek durumdayım ki Çetmen Mobilya Mağazalarının yaptığı bi kampanya ile peşin 1670 ytl taksitle yaklaşık aylık 180ytl ile alabilirim bebeğimi ama benden bi güvence istiyolar..Elden bişey gelmiyor..Ne yapabilirim?Yardıııııımm ediiiiinnnn..Çok istiyoruuuummm:salut:
Kusura bakmayın site gezintinizi böldüğüm için ama bilenlerin ve tecrübelilerin yardımına ihtiyacım var.
MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.