motor alıcam ama...

bi kaç aydır motor hevesim tuttu ayrıca bir yıllık bi kursa yazıldım ve işimle kurs arası kısa ama trafiğin en yoğun olduğu m.köyde hal böle olunca araştırmaya başladım aklımdaki modeller

moped:honda innova 125
scooter:keeway 125 focus
diğer:suzuki gn125 ve biraz pahalı ama modenas 125 dinamik(12 yaşında bu motoru sürmüştüm çok beğenmiştim)

motor tecrübem fazla yok çevrem motor kullananlarla dolu kurye firmasında çalışıyorum bi abimizde popcorn 90 var ona bakıcam gidişi nasıl diye ama bu konuda iki zıt görüş var biri deneyimsiz kullanıcılar için scooter diyo diğerleri ise elinde kalır kaza yaparsan toplayamazsın virajlarda tehlikeli diyo siteyide baya inceledim scooter kullananlar çok var aslında ben innova istiyorum bakalım sonuda hangi motoru alıcam sizde fikirlerizi yazarsanız sevinirim...

Doğruyu söylemek gerekirse Çinlilerle olan kısa tecrübem olumsuz yöndeydi, Hondayı tek geçerim. Marka fanatikliğiyle suçlayan olabilir ama "marka" markadır, alırsın, başın ağrımadan sorunsuz binersin.
Scootera gelince, benim motorum CBF 150den çok daha yüksek hızlara çıkabilen scooterlar var. Sınırlarını bilip zorlamadan kullanırsan hiç bir motor seni tehlikeye atmak için üretilmez, bunu unutma. :)

İnova düşünmeden gözün kapalı alabilirsin...ekürisi yok...tabelada tek...:mrgreen:

popcorn zaten direkt çöpe gidecek motordur...diğerlerinide önermiyorum...gn125 dar devir arası olduğundan yorar boğar seni...diğerleri akkında yorum yapmaya bile gerek yok...

İnova düşünmeden gözün kapalı alabilirsin...ekürisi yok...tabelada tek...:mrgreen:

popcorn zaten direkt çöpe gidecek motordur...diğerlerinide önermiyorum...gn125 dar devir arası olduğundan yorar boğar seni...diğerleri akkında yorum yapmaya bile gerek yok...
abi sen nasıl kymco agilityi 125 önermedin :) hayırdır işşallah.Ben öneriyim bari.
http://www.kymco.com.tr/html/agility125.html
bu motor Taıwan. malı 100bin km garantisi var.En akıllıcası bu olur gibime geliyor :)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
100km????????????????????????????????????????????
yada 100000 hangisi

abi sen nasıl kycom agilityi 125 önermedin :) hayırdır işşallah.Ben öneriyim bari.
http://www.kymco.com.tr/html/agility125.html
bu motor kore malı :queen: 100km garantisi var.En akıllıcası bu olur gibime feliyor :)

innova diyince hemen atladım zaten...agılıty aklıma bile gelmedi nedense...:)

abi mobiletler bile en az 10000 km garantilidir...naptın ya...:p

bir 0 içinmiydi bunlar diycen ama...:p

KYMCO Kore malımı zırto.....:queen: Taıwan...:cherry:

Honda innova tavsiye ederim. Ben mondialin cup motorunda öğrendim motosiklet kullanmayı. Şimdi zorlanmadan alıştım motoruma. O yüzden scooter alma derim. Vitesliye alışmak istiyorsan cup olabilir. Tabi direk debriyajlı ybr125,cbf150 gibi bir motorla başlaman daha öğretici olur vites açısından.

İnnova cupların kralıdır. Cup motorların ağırlık merkezi motor şeklinden dolayı altta. O yüzden virajlarda hatayı affediyor. Şehiriçinde tek geçerim cup motoru. Çok pratik hem de:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar