Motor alıcam ama km saati ile ilgili bir sıkıntı var. (Durmuş)

Arkadaşlar adamla anlaştım fiyatta herşeyde motor kanuni breton s125 2014 model 20 bin km diye anlaştık. Ben resimleri istedim aldım motor temiz ama km saatinde 42 bin km küsür yazıyor sordum neden diye. Gerisini resimlerle anlatayayım
Bu motorun resimleri

Motor gayet temiz gözüküyor.
Buda km saati.

Ben farkettim km saatini sordum sonra neden böyle diye.
Bunlarda konusmalar

Sizce adam doğrumu söylüyor çünkü 2014 model 42 bin km olsa motor bu kadar temiz olurmuydu Ayrıca muaynesi var ve gösterge saati serviste değişmiş.
Sizce ne yapmalıyım.?

Motor temiz duruyor 42 binde değildir, zaten değil km 4295.42bin yapacak olan adam başka motor alırdı.

Benimde akşam yanımdaki arkadaşlar diyor. 42 bin diye kafamı karıştırdılar ya.

Bu gün KLE 650 gördüm 345.000 km deydi galiba oha dedim. Kaliteli bir japon olunca km nin pek önemi kalmıyor :) ama kanuni bu ne kadar dayanır bilemem. Ustaya götür iyice baksın baktırtmadan alma sakın.

Baska motor bak kafan rahat etsin uğraştığına değmez arkadas motormu kalmadı

Adam dogru soyluyor dostum 42 bin değil 4295 o. harflede yazayım istersen:p emin olmamakla birlikte 20 binlerde falan dır km motor temiz duruyor ...

42.000 değil ki zaten.Adam doğru demiş en sağda ki beyaz metredir.Ayrıca servis kağıtları da varmış.

Son düzenleme:
1500 e anlaştım köyde kullanmak için alıcam balıkesirde 3 ay için. Sonra aile izin verirse inşallah istanbula getiricem

Motor o kadar yıpranmış durmuyor. En başta elcikler ve vites yerindeki plastikleri filan orjinal ve yıpranmamış. Dediğin gibi o km de olsa emin ol illaki bir yerinden belli eder en başta da dediğim gibi özellikle plastik aksamından. Açıkçası bu böyle olacak iş gibi değil, bence sen motorun yanına git ve bi sesini dinle ardından içine sinerse, almaya niyetlenirsen bir ustaya kontrol ettir ve öyle alımı gerçekleştir herşey çıkabilir.:sunny:

Yaş 19 istanbula gelince babamın üstüne geçiricem motoru Tek sorun ekipman onuda almaya param kalmadı. Köy için arkadaşın kaskını alıcam kullanmıyor. Gerisini istanbulda halledicez artık.

Kaski ls2 diğer malzemeleri de uygun alirsan 300-400 liraya yaparsin uygun yollu ekipman bence yinede sen bilirsin ,sonuçta kawa kullanmican :)

Kaski ls2 diğer malzemeleri de uygun alirsan 300-400 liraya yaparsin uygun yollu ekipman bence yinede sen bilirsin ,sonuçta kawa kullanmican :)

İşte şuan onu yapmam imkansızında ötesinde. Motoru kendi paramla alıyorum desteksiz parayı tam denkleştiremedim daha.

Bendemi alsam ama babam izin vermez onun motorunu kullaniyom benimde yasim 19,sigortalar malûm, babamdan habersiz alirsam umursamaz beni batarim 😆 ,ls2 kask aldim kilit, eldiven filan, bi yerde var bi motor çin işi ,sorayim verirse taksitle alirim tanidik abi 😆

Bendemi alsam ama babam izin vermez onun motorunu kullaniyom benimde yasim 19,sigortalar malûm, babamdan habersiz alirsam umursamaz beni batarim 😆 ,ls2 kask aldim kilit, eldiven filan, bi yerde var bi motor çin işi ,sorayim verirse taksitle alirim tanidik abi 😆
Bende istanbulda bulamadım bu paralara. Şimdi hem köyde öğrenirim daha iyi olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------

Peki km saati durduğu için ben hiç bir zaman gerçek km sini öğrenemicem. 20 binden çok fazlamıdır sizce kilometre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar