motor alıcam ama hıc bılgım yok

yasımıda butcemıde yazdım ama
yas 15 3 ay sonra 16 olucam ozaman kadar anca alırım zaten butcemde 2.500

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi o zaman
motoru aldıktan sonra yanında fazladan 514 ytl bulundur..
ehliyet alana kadar tabi..
bütçen 2500 se hiç kasma temiz bi 150 zat al..

görkem ukraynada türkish restoran varmı. zaten kürdan gibiydin şuan ne durumdasın merak etmio diilim doğrusu :)

ha birde sıtesınde 150 zat 3.250 dıor warmı bıldıgın 150 zat satan bıyer sıte wea?

anlamağımı hocaya sorarım bende. Lakin ortada bi hoca yok. Bak sana ne diycem. BWS100 fie araştısana biraz. Aslında çok iyi bi seçim olur senin için tam adı şöle Yamaha bws100 temiz bi ikinci el bulubilirsen süper olur.

Rakshasa arkadaşlar tepkilerini biraz sert ve alaycı göstermişler ama olay şu:
bu sitede kaybettiğimiz arkadaşlar için açılan forum kısmı var, hergün kazalar ölümler oluyor bu nedenle bilinçsiz, kuralsız bir şekilde kimsenin bu işe girmesini istemiyoruz aslında en güzeli 18 ini bekleyip ehliyetini alıp da motora başlaman olur ama illa alıcam diyorsan çin falan deme mondial al, hem bütçene uygun hem de nasıl olsa ilerde değiştirmek isteyeceksin ilk motorunu zaten en çok hırpalananda ilk motorun olacak, ama çok çok dikkatli kullan ve gençliğinin ateşine kapılıp motorla artistik yapmaya risk almaya kalkma
bu şekilde yazdım çünkü korumalarım var demişsin bu +1 puan ve metalcisin etti +2 :) ama korumasız binersen hava sıcak falan diyip sakın gözümüze gözükme, bu en önemli kural
umarım herşey istediğin gibi olur, kazasız belasız binersin

eğitimsiz ve ehliyetsiz motor alma derim. Tabi bunlardan sora da motorla beraber full korumarın olmalı.

bende mondial zat 150 var çok ii motor bence al ve aldığın an herşeyine baktır eksik olan şeyleri yaptır vınnn fazla basma motor boğulmasın:)

ha birde sıtesınde 150 zat 3.250 dıor warmı bıldıgın 150 zat satan bıyer sıte wea?

kardeşim beni iyi dinle mondial'i geç aynı motor tıpatıp aynı hiçbir eksiği ve fazası yok jıncheng adında 2.5 milyar ondan al derim ben kullanıorum memnunum

:cat:arkadaşım peşin alırsan mondial 150 zat ın aynısı jıncheng adında satılıyor 2000 ytl tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bw's küçük mü ? Sen bi kullan ondan sonra kararını ver bence

Sana en iyi gidecek motor yamaha bws 100 dür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar