motor aldım. OLEEEYYY

Dostum ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. mct almadığın iyi olmuş. ybr olabilirdi ama çok farklı katagoride sl-150 ile. amacın tadını çıkarmaksa seçimin gerçekten başarılı. çok hoş bir motor aklımdaki motoru bulamazsam benimde alacağım tek motor. tekrar hayırlı olsun...

hayırlı olsun. Bende dün motoru aldım ama ne zaman kavuşurum kendisine bilemem.

hayırlı olsun kardeş iyi günlerde kullan inşaallah.tercih de gayet iyi olmuş.tebrikler

bugün kü topiclerin hepsinde yeni motor alanların hepsinin Keeway SL aldığını okudum ne kadar doğru bir tercih yaptığınızı zamanla anlayacaksınız hepinize hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim

hayırlı ugurlu olsun kardes.bende de ybr var.nedendir bilmem ama herkeste ybr olmasını istiyorum:):):)

ceash' Alıntı:
bugün kü topiclerin hepsinde yeni motor alanların hepsinin Keeway SL aldığını okudum ne kadar doğru bir tercih yaptığınızı zamanla anlayacaksınız hepinize hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim

evet!!! keewaylilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. ve böyle giderse önemli sayılara ulaşıcak. herkese hayırlı olsun.

"Keeway is the right way...":p

Süper Moderatör (BBRR)
fotomoto hayırlı olsun :rendeer: çok sevindim motorlu motor dostları sayısı gün geçtikçe artmakta
Motoruna henüz kavuşamamış olan arkadaşlar sizlerde canınızı sıkmayın piyasada bu rekabet varken artık motor sahibi olmak bir rüya değil bir scotere yarı araba parası verdiğim günler daha dün gibi..:cherry:

piyasada bu rekabet varken artık motor sahibi olmak bir rüya değil bir scotere yarı araba parası verdiğim günler daha dün gibi..

BBRR haklısın , bu uygun ortam içimizdeki sevdayı depreştirdi, artık iki teker üzerinde keyif sürmek daha kolay. :cat:
Ümit ediyorum ki artık Türkiye' de motosiklet kültürü yerleşecek ve motosikletler 2.sınıf araç olmaktan da çıkacaktır.
Trafikte seyreden araçlar arasındaki 2 teker yoğunluğundaki artış bariz ortadadır. Sürücülerin bu konuya hassasiyetlerinin de aynı oranda artacağını ümit ediyorum. Haydi Türkiyem aydınlık yarınlara :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun süper,allah kazasız belasız günler nasip etsin.bu arada bi şi sorcam resimleri neyle çektin?marka,model verirmisin?

Yakışır Dostum Hayirli Olsun Motora BesmeleÇekmeden Binme Devamli Maaşallahuvebarekatühu De Motoruna Nazardeğmesin Nazara Karşı Duadir

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar