bilmiyorum durumum cok ii deil zorla biriktirdim hyosung a olumsuz bakıyorum kanınınin o motoru olmazmı yani ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:50 ----------
bide diyolar hyosung servis sorunu var parca olarak bide ben urfadayim urfadada cok motor satıs yerleri yok daha yamaha bile yok onu nasil bulucam hyosungu ? vede hyosung 0 ını gic kullnılmmıs fiyatı kac para bilginiz varsa soleyin
Valla bende GV250 var gayet memnunum. İlk motorun olacaksa her zaman dediğim gibi 2. el almanı tavsiye ederim. Zaten arkadaşlar yeterince bahsetmiş, onların da dediği gibi eğer göbek durumu varsa deponun üstüne yatmak işkence olur

Sıfır ninja 250 den çok daha ucuz gelecektir sana 2. el bir gv 250. Ben 5000'e almıştım benimkini 2000 km'deydi. Yedek parça konusunda şöyle bir olay var, dışardan orjinal hyosun parçası getirtmeni tavsiye ederim. Üretimini kanuni devraldıktan sonra, ST Kanuni adı altında, yedek parça fiyatları arttı. İnternetten orjinal parçasını satan bi yığın yer var, ufak tefek şeylerde Urfa'ya ayağına kadar gelir malzemeler, daha da ucuz olur hatta.
İlk motorunu zaten en az 1 yıl içinde büyütmek isteyeceksin. Ondan 0 alıp paranı tüketme, saklamaya devam et.
Ben de baya araştırmıştım zamanında, fiyat/performans/duruş olarak en uygun motorlar kymco venox ve hyosung gv 250 (cruiser tarzında) arasında kalmıştım. Piyasasının azlığı nedeniyle venox'dan vazgeçmiştim.