Motor aksamından akan yeşil sıvı

arkadaşlar 2010 orta kasa cbr 125 kullanıcısyım
geçen gün motora doğru eğildiğimde motor parçalarından aka aka gelen bir sıvı(diş temizleme sularına benzer yeşil bi yağ)gördüm
bi kaç kere tekrar etti bu sıvı
nereden geliyor olabilir ne sıvısıdır bu?
anadolu yakasında bu motoru hakkıyla bakacak bi usta var mı?
zira çoğuna gittim hepsinden ya kazık yedim ya da derdimi anlatamadım.

son sorum fren manetine ihtiyacım var ama kasa sadece bi yıl geldiği için türkiyeye parçası az bulunuyor. bana honda parçasını stok yapan kurumsal çalışan bi parçacı tavsiye edebilcek birisi var mı bu manetten bulmam lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Soğutma suyu olabilir.

radyatörün sıvısı. max seviyeden fazla koyuşmuş olabilir. ya da hava yapmıştır. kendi kendine tahliye ediyo. başka bi kaçak yoksa eğer. normal bi durum ama o sıvı boyaya zarar verbilir silmek lazım

motosikletin bel soğukluğuna yakalanmıştir :-D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------

antibiyotik tedavisi şart ;-)

yazın sıcağında tam gaz motor surduğumde aynı olay la karşılaşınca fren hidroliği patlamış sandım meğer motor hararet yapmış normal durum sen bi gende radyatörun seviyesini kontrol et

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
O motor uzaylı , yaralanmış olabilir . Akan yeşil sıvı da kan olmalı :p

Radyatör sıvısı o. Benim cbr250 motorumda da aynı durum meydana gelmişti. Radyatör sıvısını pompalayan hortumun ucunda pervane var onun keçesi yanmış olabilir. Onu değiştirmeniz lazım çünkü motor hararet göstergesi yanıyor belli bir süre sonra radyatörde sıvı kalmayınca.

Bir de şunu kontrol edin, boşta gaz verince sıvının akış hızı değişiyor mu? Artarsa gözle görülür bir biçimde servise, ustaya gidin kısa sürede.

Akan radyatör sıvısı. Dışarı akması normal değil.

Fren maneti için de herhangi bir yetkili servise gidip sipariş geçebilirsiniz. Fabrikadan getirirler ~1 hafta sürede.

Evet bedava ve ben bedava bulduğum herşeyden bolca alırım :)

Sizede tavsiye ederim. Böylece araya sıkıştırılmış basit bir espriye gülüp geçebilirsiniz. :)

Alıntı ''la bi sıs ,her lafa atlama ...''

Senide biliyoruz araya sıkıştırılmış basit bir espiriye gülecek beyini bedava olmasına rağmen bile bulamıyorsanız.....:cat:
anladın sen onu önce kendine bak sonra insanlara çat anladınmı buda sana kapak olsun :bestmt:

foruma yeni kayıt oldum yaş ortalaması cok duşuk sanırım gereksiz espri bi hayli çok

yardım edenlere de teşekkürler

foruma yeni kayıt oldum yaş ortalaması cok duşuk sanırım gereksiz espri bi hayli çok

yardım edenlere de teşekkürler

Aynen doğru diyorsun kardeşim yok motor uzaylıymış yeşil sıvıda uzaylının kanıymış bu nedir bilim kurgu forumumu burası adam birşey sormuş mantıklı bir cevap bekliyor espiri yaptığını sanıyor birde gülmemizi bekliyor.Arada böyleleri çıkar bulaşma sen bunlara.

Bu arada o sıvı büyük ihtimal soğutma sıvısıdır.

Eyvallah hocam siviyla olan sorunu simdilik bidaha yasamadim motorumu da sattim zaten

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Alıntı ''la bi sıs ,her lafa atlama ...''

Senide biliyoruz araya sıkıştırılmış basit bir espiriye gülecek beyini bedava olmasına rağmen bile bulamıyorsanız.....:cat:
anladın sen onu önce kendine bak sonra insanlara çat anladınmı buda sana kapak olsun :bestmt:

:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:

Kapak fabrikatörü güzel kardeşim, yukarıda alıntı yaptığın cümle şahsen tanıştığım ve karşılıklı bolca espri yaptığımız bir dostuma takılmak için yazılmıştı ama sizin bedava mala karşı olan ilgisizliğiniz yüzünden yine anlama zorluğu yaşamışsınız :)

Sevgilerimle

:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:

Kapak fabrikatörü güzel kardeşim, yukarıda alıntı yaptığın cümle şahsen tanıştığım ve karşılıklı bolca espri yaptığımız bir dostuma takılmak için yazılmıştı ama sizin bedava mala karşı olan ilgisizliğiniz yüzünden yine anlama zorluğu yaşamışsınız :)

Sevgilerimle

hehehe öyledir sen ancak kendini küçük düşürürsün kapanmış konuyu açıpta forum ortamını germeyiniz.Arkadaşın olur olmaz burası kahvehane değil. Uzaylı sever arkadaşım.Nokta:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar