motomax indirimi hakkinda

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
26 Mayısta 17:46'da vermiş olduğum balaklavalar 3 günde teslim edildi.

Yaklaşık 7 saat sonra bot ve mont olarak bir sipariş daha verdim. Yani gece yarısından 36 dakika sonra.

Onlardan hala haber yok.

Bot full enduro botu olduğu için çok talep eden yoktur 😆 diye düşünüp düşeş alışveriş için seviniyorum ama belki montu iptal ederler diye de düşüncelere dalmıyor değilim.🤣

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
benim siparisler hala hazirlaniyorda
Hic hayra alamet degil :( millet catir catir kargo resmi paylasiyor
Bizim sans ta bu kadar :( hayir kredi karti ekstresinde ödedim :)

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Bir eldiven bir bel koruma sipariş ettim, biri yola çıkmış ama hangisi belli değil. :)
Sanıyorum biri iptal olacak.

Motosikleti
cbf 150
Sanırım bir üçkağıtlanma olayı var :) toplu histeri seizliyorum ama hadi hayırlısı diyelim hahah

Kampanyanın başladığı gün olan 26'sında saat 16:15 gibi sipariş verdim toplamda 65binliralık ürün aldım hepsi halen ürün hazırlanıyor kalmış durumda... Ne güzel memleket Türkiyem şaşırtmıyor :)Neyse ürünleri iptal ederlerse Tüketici Hakem Heyeti devreye girer. İptal edilenler varsa ya da ipta edilmesi muhtemel olanlar direk THH için kayıt oluşturun. Kendileri düşünsün sonrasını da .

Motosikleti
K 1600 GTL
İptal edilen üründeki indirimi hediye çeki olarak tanımlayacağız dediler....

Kampanyanın başladığı gün olan 26'sında saat 16:15 gibi sipariş verdim toplamda 65binliralık ürün aldım hepsi halen ürün hazırlanıyor kalmış durumda... Ne güzel memleket Türkiyem şaşırtmıyor :)Neyse ürünleri iptal ederlerse Tüketici Hakem Heyeti devreye girer. İptal edilenler varsa ya da ipta edilmesi muhtemel olanlar direk THH için kayıt oluşturun. Kendileri düşünsün sonrasını da .
Aynı şekilde yaklaşık 30 bin liralık alışveriş yaptım, ayakkabıyı iptal ettiler diğerleri hala kargoya verilmedi. Bugün 9. gün. Instagram'dan vs yazdığımda 4 gün ile 10 gün arasında kargolanır cevabından başka bir cevap da alamadım.

Aynı şekilde yaklaşık 30 bin liralık alışveriş yaptım, ayakkabıyı iptal ettiler diğerleri hala kargoya verilmedi. Bugün 9. gün. Instagram'dan vs yazdığımda 4 gün ile 10 gün arasında kargolanır cevabından başka bir cevap da alamadım.
aynı cevabı veriyolarlar hocam. THH'ye verin sizde ürünü temin edip vermek zorundalar. Gerisini firma düşünsün. Hak aramayı iyice unuttu insanımız. Beni de iptal için aradıkları anda THH'ye vereceğim. Sanki bir lutüfmuş gibi 2 ay önce 20ye sattıklarını şimdi 12ye indiriyorlar sağlık olsun diyoruz üstüne aldıklarımızı da göndermiyorlar.. E yani sizlere de tavsiyem açın davayı geçin. Stokta olmayan ürünü satamazlar sattılarsa temin etmek zorundalar.

Motosikleti
cbf 150
Tam tahmin ettiğim gibi e kolay değil işadamı olmak :))) keh keh keh toplu kazıklanma olayı bu gibi. Dava açacaklar bence hafiften toplanın. İşte bu yüzden böyle inidirimlerden birşey almam.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Hadi size yardımcı olayım...

6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun "mesafeli sözleşmeler" hakkında der ki (madde 48);

(3) Satıcı veya sağlayıcı, tüketicinin siparişinin kendisine ulaştığı andan itibaren taahhüt edilen süre içinde edimini yerine getirir. (Değişik cümle:24/3/2022-7392/7 md.) Tüketicinin isteği veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan mallara ilişkin sözleşmeler haricinde mal satışlarında bu süre her hâlükârda otuz günü geçemez. Satıcı veya sağlayıcının bu süre içinde edimini yerine getirmemesi durumunda tüketici sözleşmeyi feshedebilir.

(4) Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin bu süre içinde satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, cayma hakkı konusunda tüketicinin bilgilendirildiğini ispat etmekle yükümlüdür. Tüketici, cayma hakkı konusunda gerektiği şekilde bilgilendirilmezse, cayma hakkını kullanmak için on dört günlük süreyle bağlı değildir. Her hâlükârda bu süre cayma süresinin bittiği tarihten itibaren bir yıl sonra sona erer. Tüketici, cayma hakkı süresi içinde malın mutat kullanımı sebebiyle meydana gelen değişiklik ve bozulmalardan sorumlu değildir.

Motomax'ta sorun olacağını sanmıyorum ama tabii neler gördü bu gözler neler...

reo

27 Mayıs saat 10.30 da verdiğim 4 parçadan oluşan sipariş hala hazırlanıyor.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Benim siparislerde hala hazirlaniyorda
Bubsaatten sonra gelirse surpriz olur bana

Benim siparislerde hala hazirlaniyorda
Bubsaatten sonra gelirse surpriz olur bana
Aynı şekilde benim de hazırlanıyorda duruyor. İade olacak ürünün de iadesi daha gerçekleşmedi, mail atınca da sadece 4 ila 10 gün arasında kargoya verilecektir gibi bir otomatik mesaj dönüyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar