motomax indirimi hakkinda

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
İnstagramdan herkes motomax etiketi ile gelen urunleri paylasmis
Benimki de hala hazirlaniyorda iptal olursa yıkılırım o kaski o fiyata yurtdisindan bile bulamam

Arkadaşlarla birlikte 3 parça siparişte
2 tane Alpinestars supertech r10 kask aldık
2 tane scorpion exo r1 kask aldık
R10 kasklardan biri geldi
Diğer r10 için arayıp bilgi verdiler ve siparişi iptal ettiler

Motosikleti
Haydiii bende R10 kask ile sena intercom aldım
ikiside hazırlanıyor da 5 gündür
bu iptal işi nereden çıktı ya
iptal gerekçeleri neymiş ki ?

r1 lerde durum nedir? ben de r1 exo carbon rally almıştım hala hazırlanıyorda

26.05.2025 de saat 15:41 de aldığım kask geldi
26.05.2025 de saat 17:33 de aldığım kask iptal oldu. Sipariş sırasına göre ürünleri yolladıklarını söylediler.
Kask kırmızı beyaz siyah olan modeli ve large beden , sizin beden nedir ve sipariş saatiniz nedir :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

r1 lerde durum nedir? ben de r1 exo carbon rally almıştım hala hazırlanıyorda
R1 evo II almıştık hazırlanıyor görünüyor

Motosikleti
26.05.2025 de saat 17:33 de aldığım kask iptal oldu. Sipariş sırasına göre ürünleri yolladıklarını söylediler.
Kask kırmızı beyaz siyah olan modeli ve large beden , sizin beden nedir ve sipariş saatiniz nedir :)

benim durum aşağıdaki gibi
cakfopl.jpg

26.05.2025 | 18:16

Scorpion EXO R1 Evo Carbon Rally modeli kask ile mont + ayakkabı almıştım, hala hazırlanıyor gözüküyorlar
Edit: L beden

Burada sorulmasi gereken soru şu aslında

Bu adamlar %40 indirimle mallari satip kar edebiliyorlarsa ki bu kar magaza kirasi sigorta eleman elektrik su vs vs bu giderleri dustukten sonra ki kardan bahsediyorum
Bu adamlar normal fiyatta nasil bir marjla satiyorlar

Diyelim boyle bir marj yok adamlar stoklari dolar soktu ama ucretler odendi
Odedigi kurdan tl yaparak maliyet hesaplayip satti enflasyona gore aslinda zarar etti ama bardagin dolu tarafindan bakip stok eritip nakite cevirdi buda pek mantikli gelmiyor

Bu arada hala kargom verilmedi :(
Dükkan o indirimi yaparken kendi hesabını da yapmıştır. Örneğin belki tedarikçi zam yapacaktı ve zam öncesi toplanan bu parayla toplu ürün siparişi geçmişlerdir. Veya bir yere borçları vardır ona faiz ödemek yerine böyle para toplayıp borcu kapatmak daha mantıklı gelmiştir.

Not: %40 indirimli hali bence her türlü maliyeti kurtarıyordur sadece kâr düşük kalmıştır.

Motosikleti
Yamaha Xmax 250 2025
Ben Kask bakıyordum baktım indirim gelmiş normalde fiber bir kask alacaktım aynı fiyattan daha ucuza karbon fiber almış oldum.

Scorpion Apex EXO-GT SP Carbon Matrix Air

LS 2 Rapid 2 XL kullanıyordum yeni aldığım kaskı da XL sipariş ettim tam oldu. 13.500 aldığım kask şuan 22.500TL.

Ben Kask bakıyordum baktım indirim gelmiş normalde fiber bir kask alacaktım aynı fiyattan daha ucuza karbon fiber almış oldum.

Scorpion Apex EXO-GT SP Carbon Matrix Air

LS 2 Rapid 2 XL kullanıyordum yeni aldığım kaskı da XL sipariş ettim tam oldu. 13.500 aldığım kask şuan 22.500TL.
Ben de LS2 Rapid kullanıyorum, aynı beden Exo 1400 carbon kask sipariş ettim normalde şuan almayacaktım çünkü şuan motorum yok ama şimdi almasam büyük ihtimalle bu fiyata başka karbon kask alamazdım. Ben de LS2 ile aynı beden aldım büyük ihtimalle bir sorun çıkmaz çünkü kafa ölçüsü tablosundaki beden cm leri falan da LS2 ile aynıydı.

29'unda sipariş verdim. Çogu kisi benden once sipariş vermiş. Hala haber yok sanırım.
Bekliyoruz bakalım 😒

29'unda sipariş verdim. Çogu kisi benden once sipariş vermiş. Hala haber yok sanırım.
Bekliyoruz bakalım 😒
Kampanyanın ilk günü ayın 26'sında sipariş verdim. Bugün satın aldığım ürünlerden birinin stokta kalmadığını iadesi gerçekleşeceğini söylediler, diğer ürünlerde sorun yok dediler fakat hala kask ve mont hazırlanıyor gözüküyor. Ve halen diğer ürünün iadesi gerçekleşmedi.

Kampanyanın ilk günü ayın 26'sında sipariş verdim. Bugün satın aldığım ürünlerden birinin stokta kalmadığını iadesi gerçekleşeceğini söylediler, diğer ürünlerde sorun yok dediler fakat hala kask ve mont hazırlanıyor gözüküyor. Ve halen diğer ürünün iadesi gerçekleşmedi.
Hangi üründü stokta kalmayan?

Motosikleti
D400
4riders ayakkabılardan birisi iptal oldu,
Diger kargo hala hazırlanıyor gözüküyor.
Açıkçası iptal etmek yerine yeni stoga kadar bekletme seçeneği sunsalar daha iyi olurdu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar