- Konu Yazar
22-03-2006 tarihinde Keeway-Focus125 marka motor aldım ve
12-11-2006 tarihinde garanti kapsamında gösterge panali su aldığından
motorumun garanti süresi bitmediğinden yenisi ile değiştirilmişti.
Ancak aradan bir ay gibi kısa süre geçmesinin ardında değişen gösterge
panali, tekrar aynı arızayı vermesinin ve daha fazla su almasıyla servisin
yolunu tuttum (içinde öyle bi su varki balık atsan yaşar) servisteki arkadaşlarında görüp onaylamasıyla tekrar bir garanti tutanağı tutulup
MOTOMAX distribütör firmasına fax gönderilmişti.
ertesi gün servise ulaşan tutanak kağıdının üzerine garanti kapsamı dışı
damgası vurulup aynı fax ı servise göndermeleri bende iyi izlenim bırakmadı
bende internet sitelerinden müşteri şikayet kısmına yazılı sözlü tutanak istedim
gelirmi bilmem. neden bana yazılı sözlü neden sonuç ilişkisi kurarak bir garanti kapsam dışıdır kağıdı göndermediler.
Ben bu motora yamurda yağmurda binemeyeceksem, yıkayıp temizleyemiyceksem neden aldım
Motomax firması bu sorunu çözemiyorsa neden distribütör ?
Arkadaşlar burdan sizlere özürdilemek istediğim birşey var
ben sizlere yeni başlamayı düşünen arkadaşlara ve diğer arkadaşlara
motomax distribütör firması altında Gilera-Keeway... sattığı motorları
önererek çok güzel firmalar garanti işinde sıkılar 3 günde elinize parçası ulaşır gibi sözlerde bulunmuştum burda hepinizden özür diliyorum
benimde güvendiğim dağlara karlar yağmış arkadaşlar
bu firmanın bu tavrından motorlarımı satıyorum siz en ufak bi su alma sorununu
çözemediyseniz olsun
arkadaşlar ben bu firmayı şikayet edicem bana internet ortamından nerelere şikayet ederim bileniniz varmı ve tüketici koruma dernekleri sadece İstanbul da,ankara damı telefonlarını bilen varsa cevap yazabilirmisiniz ACİL
NOT: ben servisinden gayet memnunum onlarda benm haklı olduğumu savunuyoorlar. sadece Motomax distribütör firma
bir gösterge panalini fiyatı 85 ytl dir benm motorumun garanti kapsamı içindeyse neden garanti kapsamından garantili gelen bir parça tekrar garantiye girmez bilemiyorum
Oh içimi döktüm rahatladım yahuu amma yazmışım monütöre bakınca gördüm
12-11-2006 tarihinde garanti kapsamında gösterge panali su aldığından
motorumun garanti süresi bitmediğinden yenisi ile değiştirilmişti.
Ancak aradan bir ay gibi kısa süre geçmesinin ardında değişen gösterge
panali, tekrar aynı arızayı vermesinin ve daha fazla su almasıyla servisin
yolunu tuttum (içinde öyle bi su varki balık atsan yaşar) servisteki arkadaşlarında görüp onaylamasıyla tekrar bir garanti tutanağı tutulup
MOTOMAX distribütör firmasına fax gönderilmişti.
ertesi gün servise ulaşan tutanak kağıdının üzerine garanti kapsamı dışı
damgası vurulup aynı fax ı servise göndermeleri bende iyi izlenim bırakmadı
bende internet sitelerinden müşteri şikayet kısmına yazılı sözlü tutanak istedim
gelirmi bilmem. neden bana yazılı sözlü neden sonuç ilişkisi kurarak bir garanti kapsam dışıdır kağıdı göndermediler.
Ben bu motora yamurda yağmurda binemeyeceksem, yıkayıp temizleyemiyceksem neden aldım
Motomax firması bu sorunu çözemiyorsa neden distribütör ?
Arkadaşlar burdan sizlere özürdilemek istediğim birşey var
ben sizlere yeni başlamayı düşünen arkadaşlara ve diğer arkadaşlara
motomax distribütör firması altında Gilera-Keeway... sattığı motorları
önererek çok güzel firmalar garanti işinde sıkılar 3 günde elinize parçası ulaşır gibi sözlerde bulunmuştum burda hepinizden özür diliyorum
benimde güvendiğim dağlara karlar yağmış arkadaşlar
bu firmanın bu tavrından motorlarımı satıyorum siz en ufak bi su alma sorununu
çözemediyseniz olsun
arkadaşlar ben bu firmayı şikayet edicem bana internet ortamından nerelere şikayet ederim bileniniz varmı ve tüketici koruma dernekleri sadece İstanbul da,ankara damı telefonlarını bilen varsa cevap yazabilirmisiniz ACİL
NOT: ben servisinden gayet memnunum onlarda benm haklı olduğumu savunuyoorlar. sadece Motomax distribütör firma
bir gösterge panalini fiyatı 85 ytl dir benm motorumun garanti kapsamı içindeyse neden garanti kapsamından garantili gelen bir parça tekrar garantiye girmez bilemiyorum
Oh içimi döktüm rahatladım yahuu amma yazmışım monütöre bakınca gördüm
Son düzenleme: