Son derece güvenilir ve teknik bilgisi uzman seviyesinde insanlar. Bilenler bilir Fz6 nın 78 beygir den 98 beygir haline nasıl dönüştürüldüğünü, farklarını dyna testi ile ortaya koyan insanlardır. En önemlisi ise her konuda yardımcı olmaya can atan içimizden birileri. Fazerımla ilgili her soruma cevap vermiş ve %100 haklı çıkmış insanlardır. Birimiz kaza geçirdiğinde işini gücünü bırakıp destek olmaya koşan insanlardır. Sürüş sitillerini kendi gözümle görmüş ve bende bu seviyeye ulaşabilirmiyim diye gıpta ettiğim insanlardır. Bilmediğimiz ve kültür seviyesi düşük insanların elinden neler çektik düşünün bikere. Bizden birilerinin bu anlayışla girişimciliklerini canı gönülden destekliyorum. Keşke İstanbulda oturabilsem mudavimleri olurdum. Sırft sohbetleri için gidip uğranabilecek insanlardır.
Fazerim olsa gözüm kapalı teslim ederdim,
Oldguy, kesinlikle aynı fikirdeyim sizin ile. bence yetkinlik belgesi bu tarz işyeri açılırken aranılmalıdır. Şu anda faaliyet gösteren bir çok servis adı ile hizmet veren yerin USTA tabir edilen kişilerin Ustalık Belgeleri bulunmamaktadır. (denemesi bedava ; 5 servise girin 1 inde ancak vardır ustalık belgesi ) Yasal olarak ta bu belge olmadan faaliyet gosteren işletmeler suç işlemektedirler.
Servisimiz de görev yapan 2 Ustamız ve benim de Ustalık Belgelerimiz mevcuttur ve servisimizde asılıdır :cat:
Servisimiz de sadece Fazer'lara hizmet vermiyoruz. Çin malı motosikletler hariç , tüm motosikletler için servis-yedek parça hizmetimiz bulunmaktadır. Ağırlıklı olarak Yamaha 'dır. Bunun nedeni de YamahaTurkiye.Org sitemizden dolayıdır.
Kazasız, keyifli sürüşler
Oldguy Çin malı motosikletler hariç , tüm motosikletler için servis-yedek parça hizmetimiz bulunmaktadır.
teşekkurler Mete_Han, ama herşeyimizi açık-şeffaf ve kitabına uygun yapmaya çalışıyoruz :cat:
Çayımızı-kahvemizi içmeye bekleriz![]()
BIYIKLI, maalesef motosikletinize hizmet veremiyoruz![]()