Usta çaresiz kaldık. Yaşamaya devam edebilmek için çalışmam lazımYapılacak meslek değil şartlar çok zor
Yapanlara da saygı duyuyorum
YouTube değil de sahibinden iş ilanlarına bakıyordum orada karşıma çıktıŞöyle tahmin ediyorum; Youtube'da zikredilen rakamlar en üst, en kolpa, en abartı kazançlardır. Bu kazancın %60-70'ini kaale al ve bakım masraflarıyla vergi levhan olacağı için şirket masraflarını düş.
Muhtemelen asgari ücretin 1 tık üstü olur galibaHaftada en yüksek kesilebilecek fatura 25.000 TL, bundan vergileri, bağkuru, yakıtı, yemeği ve bakım masraflarını çıkarttığınızda 3 aşağı 5 yukarı kazancınız ortaya çıkar.
2-3 tık üstü oluyor aslında, ama kazanca güvenip borca girmezseniz kendinizi idame ettirirsiniz.Usta çaresiz kaldık. Yaşamaya devam edebilmek için çalışmam lazım
YouTube değil de sahibinden iş ilanlarına bakıyordum orada karşıma çıktı
Muhtemelen asgari ücretin 1 tık üstü olur galiba
Usta SRC problem değil hatta src 3-4 var bende. 2-3 tık üstüden kastınız 40-50 bin TL ise bu işi yapmaya değmez gibi görünüyor2-3 tık üstü oluyor aslında, ama kazanca güvenip borca girmezseniz kendinizi idame ettirirsiniz.
Çanta ruhsata işli olacak
P1* belgeniz olacak
15 veya 16 mayısta Src almanız gerekecek
Bize ayrı çıkacak onlar sayılmıyoUsta SRC problem değil hatta src 3-4 var bende. 2-3 tık üstüden kastınız 40-50 bin TL ise bu işi yapmaya değmez gibi görünüyor
40 45 iyi rakamlar asosyal olursun ama evden oturmaktan iyidir şahsi kanağtimUsta SRC problem değil hatta src 3-4 var bende. 2-3 tık üstüden kastınız 40-50 bin TL ise bu işi yapmaya değmez gibi görünüyor
Bahsettiğin kadar yorucu ve baş ağrıtan olayları varsa 45k için yapamam bu işi. Deneyimlerini aktardığın için teşekkür ediyorum.Bize ayrı çıkacak onlar sayılmıyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
40 45 iyi rakamlar asosyal olursun ama evden oturmaktan iyidir şahsi kanağtim
Src 3-4 geçersiz, Src Kurye gerekli. Bahsettiğim tutar 40-50.000 TL.Usta SRC problem değil hatta src 3-4 var bende. 2-3 tık üstüden kastınız 40-50 bin TL ise bu işi yapmaya değmez gibi görünüyor
Usta dediğin gibiyse sıkıntı valla. Dertsiz başıma dert alırım sadeceŞehir, ilçe gibi değişken faktörler var
Bölgeye göre bile değişir 15-35 paket arası atarsın
70 paket atan hayatsızlar her gün o sayıya ulaşmıyor,üfürük hepsi
Her pakete de standart ödeme yok, müşteri 110tl ücret ödeyeceğim deyip 3 ay sonra yapacağı salçanın malzemesini bile isteyebiliyor,hamallık çok
Masrafı, muhasebesi, bağkuru,oldusu bittisi çıkınca eline 40-45 kalıyor
Harcanan efora göre hiçbir şey
O 70-100-150 bin rakamları hep yemlik
Oltaya takmak için köpürtmeler
Aksi halde o kadar kazanç sağlayan kişilerin 200-300 bin vergi borcu olması mantığa aykırı
Macera arıyorum diyenler için güzel iş
Usta valla bana göre bu işin hakkı en az 80k. Yeni Delhi'den hallice trafik kurallarını kendi keyfine göre esneten bir yerde 2 teker üstünde kelle koltukta çalışıyorsun. Verilen emeğin karşılığı az bana göre. Met 80-100k kalacak olsa o zaman yapılırdı bu iş diye düşünüyorumSrc 3-4 geçersiz, Src Kurye gerekli. Bahsettiğim tutar 40-50.000 TL.
Usta valla bana göre bu işin hakkı en az 80k. Yeni Delhi'den hallice trafik kurallarını kendi keyfine göre esneten bir yerde 2 teker üstünde kelle koltukta çalışıyorsun. Verilen emeğin karşılığı az bana göre. Met 80-100k kalacak olsa o zaman yapılırdı bu iş diye düşünüyorumSrc 3-4 geçersiz, Src Kurye gerekli. Bahsettiğim tutar 40-50.000 TL.
EyvallahUsta dediğin
Bahsettiğin kadar yorucu ve baş ağrıtan olayları varsa 45k için yapamam bu işi. Deneyimlerini aktardığın için teşekkür ediyorum.
Esnaf kurye oluyorsun mecburenUsta dediğin gibiyse sıkıntı valla. Dertsiz başıma dert alırım sadece
Servis, döküntü lt35Kuryelik gelip geçici işler.
İmkanınız varsa meslek öğreneceğiniz işlere girin.
Servisi, sigortası, yemeği, ikramiyesi, maaşı, primi bırak patron düşünsün.
Unutmayın.
İYİ AT, KENDİ YEMİNİ, KENDİ ARTIRIR.
Patron sana doğru dürüst maaş vermiyorsa o senin salla başı, al maaşı çalışmandandır. Hiç kimse doğru, işini bilen elemanı kaçırmak istemez.
Not: Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir ama ben burada bu sözün görünür olması için büyük harfle yazdım. Bağırmakla karıştırılmasın.