Motokurtun İzmir-Trabzon Gezisi (3350 Km) 1

Yıllardır hayalini kurduğum büyük Karadeniz gezisine Nihayet TEK BAŞINA 07 EYLÜL 2011 sabah 05:30 da başladım. Sevgili Kabataşlı sağolsun gecenin o vakti uykusundan feragat ederek Bornova otoban çıkışına gelip birkaç fotoğraf çekerek beni uğurladı. Ya Allah Bismillah diyerek yola koyuldum.

Bu resimde izlediğim Güzergah gösterilmektedir. Kırmızı çizgi gidiş yeşil çizgi ise dönüş istikametimdir

Bir çorba içtikten sonra tekrar yola devam. Sivrihisarda yemek yedikten sonra hedefim hava kararmadan Yozgata ulaşmaktı. Ve saat 16.30 gibi Yozgata vardım. Bir otele yerleşip dinlendikten sonra Saba 07:30 gibi Kahvaltımı yaparak tekrar yola koyuldum. Hedefim hava kararmadan çocukluğumun ve gençliğimin bir bölümünün geçtiği memleketim Gümüşhaneye ulaşmaktı.

Ve Meşhur Kuşakkayanın Eteklerinde ve herşıt çayının kumlarında kurulmuş Gümüşhanenin Trabzon terafından şehir merkezine girilen karakolun köprüsü.[/SIZE]

Gençliğimde keklik avı için sık sık geldiğim gözeler köyü ve eski Gümüşhane fotoğrafları.[/SIZE]

Çocukluk arkadaşım Gümüşhane Belediye başkanı Mustafa CANLI ile

Çocukluk arkadaşım Halil KIZIL ile

Baba dostlarını ziyaret

Tarihi Daltapan Cami Şadırvanı

Gümüşhane Köylerinden Bir Görünüş.

Son düzenleme:
çok güzel gezi olmuş bi gün bizede kısmet olur inş. ama o kadar yol yapabilrmiyim bilmiyorum :)

Motokurta gerçekten iyi gaz vermişim herhalde,sabah 5.30 da İzmirden yola çıktı akşam 16.00 gibi yazgata varmış.Sanırım 800 km den fazla bir yolu soluksuz gitmiş,şahsen ben o kadar yol gidemem helal olsun.:cat:

süper bir geziiiii
cbr250 bir arka çanta takılamaz sanıyodum yanılmışım çokta güzel uydurulmuş

Maşşallah MotoKurt abi İyi Gezmişsin. Allah Bizede Nasip Eder Birgün İnşallah :)

Emeğinize Tekerinize sağlık harika ve up uzun bir gezi olmuş. Tebrik ediyorum sizi. :rendeer:

Arkadaşlar asıl güzel fotoğraflar dönüş yolunda , asıl onları görmenizi isterim,inşallah en kısa zamanda onlarıda yükleriz ..

Yüreğine tekerine sağlık.Ama yine yaptın yapacağını sessiz sedasız gizlice bu adam neler yapıyor diyordum meğersem planladığı gezinin rotasını çizip hazırlıklar yapıyormuş.Aşkolsun abicim bizsiz o yollar gidilirmi hiç :queen:

Allah nasip ederse ya önümüzdeki yaz yada bir sonrakinde sen ben kabataşlı ve bilhassa İzmir-MT olarak o yollarda grup olarak seyahat ederiz.

merhabalar hala trabzondaysanız mt trabzon ekibi olarak tanışmak isteriz sizinle. özel mesajla numaramı gönderiyorum size.

izmire döndü ve toplantıya yetişti SEMAVERDE çayını bile içti :cat: yaza doğru birlikte çıkarsak bir çay alacağımız olsun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aynı güzergahı yarın ben yapacağım.... :))) Ama 4 teker le... :))))

Yüreğine tekerine sağlık.Ama yine yaptın yapacağını sessiz sedasız gizlice bu adam neler yapıyor diyordum meğersem planladığı gezinin rotasını çizip hazırlıklar yapıyormuş.Aşkolsun abicim bizsiz o yollar gidilirmi hiç :queen:

Allah nasip ederse ya önümüzdeki yaz yada bir sonrakinde sen ben kabataşlı ve bilhassa İzmir-MT olarak o yollarda grup olarak seyahat ederiz.
İnşallah amca , o zaman sen kendini ilk bahara hazırla

---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:01 ----------

merhabalar hala trabzondaysanız mt trabzon ekibi olarak tanışmak isteriz sizinle. özel mesajla numaramı gönderiyorum size.
Keşke ordayken tanışabilseydik, şu an izmirdeyim. Havalar iyce bozmadan dönüş yaptım kısa birzaman sonra da dönüş fotoğraflarımı yükliyeceğim İnşallah Trabzona birdahaki geldiğimde sizi arayıp tanışacağım ilginiz için çok teşekkür ederim.herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın tüm gurup arkadaşlarına selamlar... ( dönüş fotoğraflarımı yayınladığım zaman izleyin daha iyi fotolar olacak)

Gerçekten müthiş gezi...Motosikletiniz de çok güzelmiş.Fotoğraflar için ayrıca teşekkürler.Gitmeyi istediğim yerlerden biri trabzon.Diğer fotoğrafları da takip edeceğim.

izmire döndü ve toplantıya yetişti SEMAVERDE çayını bile içti :cat: yaza doğru birlikte çıkarsak bir çay alacağımız olsun
Cengizciğim öncelikle ıstanbula mesaj atıp icraatı gerçekleştirdğin için çok teşekkürler :cat:.Öbür konuya gelecek olursak çayın kafenin lafımı olur Kardeşim sen işini gücünü ayarla havalar fazla ısınmadan (ilkbaharda) istediğin rotada İstediğin kadar turlarız. Biliyorsun abinin ' silahı asılı atı kakılı ' Biz tekavut adam .... Haaaa Tek bir şartım olur o tekafüt kabataşlıyada teklif ederiz efendi efendi gelirse gelir, gelmezse cebren götürmek kaydıyla (Yahu insan bu kadar gılibik olmaz , biraz hanımının dizinin dibinden ayrıl be kardeşim ) Bişey değil gençlere kötü örnek oluyor..Hoşçakal herşey gönlünce olsun:p

---------- Post added at 12:35 ---------- Previous post was at 12:32 ----------

Gerçekten müthiş gezi...Motosikletiniz de çok güzelmiş.Fotoğraflar için ayrıca teşekkürler.Gitmeyi istediğim yerlerden biri trabzon.Diğer fotoğrafları da takip edeceğim.
İlgin için teşekkürler gerçekten Trabzon, doğu karadenizTürkiyede görülmesi gereken yerlerin başında gelir.

kabataşlı karavanla gelsin :queen:
Oldu olacak elinede bir baston alsın bari... Karavanın üzerine motosiklet resimleri çizsin ; Motorla turlara çıkamıyor bari kendini motosiklet resimleriyle avutsun.... karavanın direksiyonuna dizlikleri takmış, o meşhur ninja koruyucularını, eldivenlerini, kaskını takmış olarak oturuşu gözümün önüne geliyor keratanın :flower:

Süper Bi GEzi olmuş Abi daha çok gezersin inş.bir motosiklet alasıya kadar bizde avunuruz:)Hep Tekerin düz bassın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar