MotoGP'de Martı Kazası. İşte o kaza anı...

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 16. yarışı Avustralya Grand Prix'si, ilginç bir olaya sahne oldu. Phillip Adası'ndaki 4.4 kilometrelik pistte düzenlenen yarış sırasında yolda gezinen bir martı, motosikletlerin geldiğini görünce havalandı. Ancak bu sırada yarışı lider götüren Andrea Iannone, üzerine doğru gelen martıyı fark edip başını eğdi. Martı Andrea Iannone'nin kaskına çarpmaktan kurtulamadı.

8QD0vr.gif

a02J65.jpg

YJr2Al.jpg

8QD0JQ.jpg

D94Va6.jpg

Ep5nZ8.jpg

jjVPon.jpg

Ekli dosyalar

• motogp-seagull-crash.jpg
    motogp-seagull-crash.jpg
    74.3 KB · Görüntüleme: 20,145
Zavallı martı normal trafik sandı heralde sesleri duymasına rağmen "onlar gelene kadar ben giderim" dedi ama öyle olmadı.

İyi ki motosiklete çarpmış surucuye çarpsa işler daha kötü olabilirdi

Martı ölmüş mü ya?
Sanki sol tarafa savrulduktan sonra kanat çırpıp uçmaya çalışıyor gibi geldi bana?
Umarım ölmemiştir, yazık hayvancağıza.

Bu ne böyle arkadaş. Ne kadar dandik malzeme kullanmışlar hemen kırılmış

jjVPon.jpg

pilotun refleks süper,tam çarpışma anında kafasını eğip vizörü koruyor tam profesyonel bunlar.ben olsam iki elimle yüzümü kapatırdım kesin :queen:

önce bizim e5teki martı kazasının makarası sandım ama gerçekmiş :queen: bu martılar iyice azıttı hep martı lobisinin işleri bunlar :thumleft:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
1 martı koca uçak motorunu dağıtıyor. Grenajı delmiş bişey değil.

bize böyle bişey olsa napıcağımızı bilemez panikler düşeriz

Bu telef olan martıyı bizim Almanya'daki dönerci kardeşlerimiz MotoGP menüsü olarak kullanmışlar. Akıbetini merak edenler için :)

Super Moderator
Birisi de dandik malzeme kullanmışlar demiş allahım ya :) Araba ile giderken 140 km sürat ile bir köpeğe, kediye, kuşa vb. herhangi bir şeye çarpınca ne olduğu konusunda hiç fikriniz yok sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar