Motogezi 24 (Küçükyayla~Meriç)

abi geçen aklıma geldin valla.uzun zamandır ses yoktu senden.yemek iyi. o kulenin olduğu yermi yunan .yoksa daha geridemi?ordan kaçabilirmiyim abi?

Sol tarafta meriç nehri var,iyi yüzücüysen karşısı Yunanaistan :)
Yada su üzerinde koşma yeteneğin varsa yine olur :mrgreen:
Teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------

Fotoğraflar ve anlatım çok güzel :cat:

Sağolun,teşekkürler.:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

mükemmel bir gezi olmuş her zaman ki gibi.
Şu motor sevdamda idolümsün. geçen hafta aldım motorumu öğreneyim muhakkak gelecem yanına...

Bu motorum olmasa alacağım tek motor ybr dir,yuvarlak farı daha çok beğeniyorum ama
Buyur gel gezeriz
Teşekkürler

yusuf kardeş nereden buluyorsun böyle güzel yerleri bilmiyorum,yok anasına satayın böyle yerler iç anadolu bölgesinde,amama velakin yine çok kaliteli bir gezi yapmışsın,helal sana kardeş saygılar.

soa

adam sucuklu yumurta videosu çekmiş arkadaş. bundan sonra tüm yol videolarına karşıyım motosiklet gezisi ve sucuklu yumurta videosu süper 2'li :D
Abi maşallah tekerin düz bassın. en kötü kazaların böyle olsun...

Çok güzel. Paylaşım için teşekkürler , bana birz cesaret verdi bu tpc

Motora binmekte cesarettir:)
Teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

yusuf kardeş nereden buluyorsun böyle güzel yerleri bilmiyorum,yok anasına satayın böyle yerler iç anadolu bölgesinde,amama velakin yine çok kaliteli bir gezi yapmışsın,helal sana kardeş saygılar.

Mesut hocam 11 senedir İstanbulda bulunuyordum,son 2 senedirde memleketimdeyim
İnan ben dahil birçok insan buralarda ne kadar güzel yerler olduğunun farkında değil
Çalışma temposundan yaşamayı unutmuşuz

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------

adam sucuklu yumurta videosu çekmiş arkadaş. bundan sonra tüm yol videolarına karşıyım motosiklet gezisi ve sucuklu yumurta videosu süper 2'li :D
Abi maşallah tekerin düz bassın. en kötü kazaların böyle olsun...

Düşmek güzeldir düşmeyi seviyorum,motor giderken atasım geliyor kendimi :)
Ufak bir çaydanlık aramaktayım biblo misalı,yemeğin üzerine çay daha iyi gider,sallama olmuyor ama
Yaşasın sucuklu yumurta kardeşliği :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------

Çok şahane gezi de karelerde Gelince İstanbula tekrarlayalım mümkünse :)

Sağolasın,kaybolmazsam o zamana kadar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar