Muhteşem bir gezi olmuş gerçekten. Bende diğer bir çok arkadaş gibi imrene imrene baktım fotoğraflara. Yolun açık olsun.
O Palivor çiftliği ilanlara ilk çıktığından beri takibimde benim.
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-palivor-ciftligi-tasev-250m2-14%2C917m2-arsa-icerisinde-72385136/detay
Alabileceğimden değil tabi ki ama hakikaten muazzam bir yer. Arada açıp açıp bakıyorum fotoğraflarına. :salut:
Ne güzel dedin. Yol varda kaza yaptım köpürcük kırık motora binemiyorumale:
adaşım on numarasın yine, bi kanalla anlaşıp belgesel bir gezi mi yapsan, nasıl oluyor bu işler acaba, hiç düşündün mü böyle birşey
Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş.
Helal olsun arkadaşım. Yine dönüp dönüp, tekrar tekrar izleyeceğim bir gezi olmuş. Eline sağlık. ::biggrinn
10 numara bir gezi çadır,motosiklet, doğa ..Ayaklarınıza sağlık, gitmiş kadar oldum. Yolunuz açık tekeriniz düz bassın..
Çok beğendiğim yerlerdi sayenizde görmüş oldum.Tekrar resimlerinizle ve anlatımınızla heyecanla bekliyorum.Elinize sağlık.Kazasız belasız.
Güzel gezi, güzel fotoğraflar, bizlerle paylaştığınız için teşekkürler![]()
yine mükemmel bir gezi tebrikler 24.bekliyoruz
güzel gezi olmuş merak ettiğim konu resimleri çoklu yükleme yapıyor musunuz yoksa tek tek mi
Gezdiğin yolun asfalt olan kısımlarından çok geçtim fakat hiç orman yolunu keşfetmemiştim. Çok güzel çok iyi yapmışsın. Yolun her daim açık olsun...
foto makinanız nedir acaba ?
resim kareleriniz harika
Foruma girdim birde ne göreyim "Motogezi 23 (Longoz~Sınır)" hemen hanıma bir kahve yap dedim.
Şimdi Yusuf üstad bizi longoz ormanlarında ve sınırda gezdirecek....Geçtik bilgisayarın karşısına çok keyifli bir seyirdi. Teşekkür ederiz...
vayy bee harika gezi olmuş keyifle inceledim, paylaşım için teşekkürler, darısı başımıza![]()
Kendi sehrim ama buraları hiç gezemedim. Abi bisey sorucam senin motorda kalkarken boştan 1'e atınca motor öne atılıyormu? Bende atıyor acaba bu sorunmudur?
Saðolasýn,evet darýsý size
---------- Mesajlar birleþtirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamaný 21:44 ----------
Nasýl motor varki sende ?
Bu motor bana göre daha yeni olduðu için böyle birþey yok,ama bundan önceki motorum Ýnnovada ayni þekildeydi
10 bin km kullandým banamýsýn demedi,herhalde önemli birþey deðil
Mondial iyidir motoru hor kullanmazsan senelerce binersin,aynisinden abim kullanıyor oda ayni model daha motora el değmedi bileMondial 100 cub 2006 model, Boştan 1 e atınca öne iteleme oluyo motordaonu sorayim dedim. Bu arada guzel gezi olmus Kirklareline gelince bi selamlaşalım![]()