Motogezi 23 (Longoz~Sınır)

adaşım on numarasın yine, bi kanalla anlaşıp belgesel bir gezi mi yapsan, nasıl oluyor bu işler acaba, hiç düşündün mü böyle birşey

Helal olsun arkadaşım. Yine dönüp dönüp, tekrar tekrar izleyeceğim bir gezi olmuş. Eline sağlık. ::biggrinn

10 numara bir gezi çadır,motosiklet, doğa ..Ayaklarınıza sağlık, gitmiş kadar oldum. Yolunuz açık tekeriniz düz bassın..

Çok beğendiğim yerlerdi sayenizde görmüş oldum.Tekrar resimlerinizle ve anlatımınızla heyecanla bekliyorum.Elinize sağlık.Kazasız belasız.

Moderatör
Güzel gezi, güzel fotoğraflar, bizlerle paylaştığınız için teşekkürler :)

Muhteşem bir gezi olmuş gerçekten. Bende diğer bir çok arkadaş gibi imrene imrene baktım fotoğraflara. Yolun açık olsun.

O Palivor çiftliği ilanlara ilk çıktığından beri takibimde benim.
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-palivor-ciftligi-tasev-250m2-14%2C917m2-arsa-icerisinde-72385136/detay

Alabileceğimden değil tabi ki ama hakikaten muazzam bir yer. Arada açıp açıp bakıyorum fotoğraflarına. :salut:

Teşekkür ederim
Aslında o yola şans eseri girdim bildiğimden değil yani,yolun sonunun böyle bir yere çıkacağını bilmiyordum

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

Ne güzel dedin. Yol varda kaza yaptım köpürcük kırık motora binemiyorum:pale:

Geçmiş olsun,size istirahat lazım o zaman
Fazlada üzülme kış geldi çattı zaten :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

adaşım on numarasın yine, bi kanalla anlaşıp belgesel bir gezi mi yapsan, nasıl oluyor bu işler acaba, hiç düşündün mü böyle birşey

Hiç aklıma gelmedi,ama bir africa twin hiç fena olmazdı +benzin+ sucuk+ yumurta :mrgreen:
Sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş.

Beğenmenize sevindim teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------

Helal olsun arkadaşım. Yine dönüp dönüp, tekrar tekrar izleyeceğim bir gezi olmuş. Eline sağlık. ::biggrinn

Teşekkürler hemşerim,herhalde bildiğin yerlerdir,biraz nostalji olmuştur senin için
Benim gezmediğim tavsiye edebileceğin yerler varmıdır acaba :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

10 numara bir gezi çadır,motosiklet, doğa ..Ayaklarınıza sağlık, gitmiş kadar oldum. Yolunuz açık tekeriniz düz bassın..

Teşekkürler,sizin otarafada geçmek istedim ama bir türlü kısmet olmadı
Belki bir dahaki seneye :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------

Çok beğendiğim yerlerdi sayenizde görmüş oldum.Tekrar resimlerinizle ve anlatımınızla heyecanla bekliyorum.Elinize sağlık.Kazasız belasız.

Teşekkürler,aslında bende bundan çekiniyorum :),her geziden sonra çıta benim için birazdaha yükseliyor
Kazasız belasız cümlemize

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

Güzel gezi, güzel fotoğraflar, bizlerle paylaştığınız için teşekkürler :)

Asıl ben teşekkür ederim,beğenmenizden memnun oldum:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

yine mükemmel bir gezi tebrikler 24.bekliyoruz

Teşekkürler,inşallah o günleride birlikte görürüz :)

güzel gezi olmuş merak ettiğim konu resimleri çoklu yükleme yapıyor musunuz yoksa tek tek mi

güzel gezi olmuş merak ettiğim konu resimleri çoklu yükleme yapıyor musunuz yoksa tek tek mi

Google plusa ne kadar seçersem ayni anda o kadar yükleniyor,tabii birkaç foto ile çok foto yükleme arasında bayağı zaman farkı oluyor
Asıl uğraş onları buraya tek tek koyup açıklama yapmakta

Gezdiğin yolun asfalt olan kısımlarından çok geçtim fakat hiç orman yolunu keşfetmemiştim. Çok güzel çok iyi yapmışsın. Yolun her daim açık olsun...

Gezdiğin yolun asfalt olan kısımlarından çok geçtim fakat hiç orman yolunu keşfetmemiştim. Çok güzel çok iyi yapmışsın. Yolun her daim açık olsun...

Teşekkürler,bende şimdiye kadar asfaltta hiç bulunmadım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------

foto makinanız nedir acaba ?
resim kareleriniz harika

Fujifilm FinePix hs20
Teşekkürler

Foruma girdim birde ne göreyim "Motogezi 23 (Longoz~Sınır)" hemen hanıma bir kahve yap dedim.
Şimdi Yusuf üstad bizi longoz ormanlarında ve sınırda gezdirecek....Geçtik bilgisayarın karşısına çok keyifli bir seyirdi. Teşekkür ederiz...

Foruma girdim birde ne göreyim "Motogezi 23 (Longoz~Sınır)" hemen hanıma bir kahve yap dedim.
Şimdi Yusuf üstad bizi longoz ormanlarında ve sınırda gezdirecek....Geçtik bilgisayarın karşısına çok keyifli bir seyirdi. Teşekkür ederiz...

Teşekkürler Caner bey,benim gezerken aldığım zevki sizinde ekran başında almanıza sevindim
Üzücü olan tek şey mevsimin geçmesi,kışın bende sizin gibi fotolara bakar bakar dururum artık:)

vayy bee harika gezi olmuş keyifle inceledim, paylaşım için teşekkürler, darısı başımıza :):)

Kendi sehrim ama buraları hiç gezemedim. Abi bisey sorucam senin motorda kalkarken boştan 1'e atınca motor öne atılıyormu? Bende atıyor acaba bu sorunmudur?

vayy bee harika gezi olmuş keyifle inceledim, paylaşım için teşekkürler, darısı başımıza :):)

Sağolasın,evet darısı size:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------

Kendi sehrim ama buraları hiç gezemedim. Abi bisey sorucam senin motorda kalkarken boştan 1'e atınca motor öne atılıyormu? Bende atıyor acaba bu sorunmudur?

Nasıl motor varki sende ?
Bu motor bana göre daha yeni olduğu için böyle birşey yok,ama bundan önceki motorum İnnovada ayni şekildeydi
10 bin km kullandım banamısın demedi,herhalde önemli birşey değil

Saðolasýn,evet darýsý size:)

---------- Mesajlar birleþtirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamaný 21:44 ----------

Nasýl motor varki sende ?
Bu motor bana göre daha yeni olduðu için böyle birþey yok,ama bundan önceki motorum Ýnnovada ayni þekildeydi
10 bin km kullandým banamýsýn demedi,herhalde önemli birþey deðil

Mondial 100 cub 2006 model, Boştan 1 e atınca öne iteleme oluyo motordaonu sorayim dedim. Bu arada guzel gezi olmus Kirklareline gelince bi selamlaşalım :)

Mondial 100 cub 2006 model, Boştan 1 e atınca öne iteleme oluyo motordaonu sorayim dedim. Bu arada guzel gezi olmus Kirklareline gelince bi selamlaşalım :)
Mondial iyidir motoru hor kullanmazsan senelerce binersin,aynisinden abim kullanıyor oda ayni model daha motora el değmedi bile
Genelde zaten hep kırklareli civarındayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar