Motogezi 23 (Longoz~Sınır)

Bu hafta sonu tası tarağı toplayıp çıktım yola,amacım görmediğim sınır (bulgar sınırı) köylerinden bağzılarını gezmek,birazda longoz ormanlarında (Kırklareli) sitres atmaktı
Ben böyle rahatlıyorum :)
Saat 14.00 gibi yola çıktım,yağmurun geldiğini bilmeme rağmen çıktım:)
385 km yol yapmışım,geldiğimde kafamı vurduğum gibi uyumuşum,güzel bir yorgunluk

Yolda biraz yağmura yakalandıktan sonra yolumu yağmur bulutlarının olmadığı kısıma çevirdim

smDre3M24puy9fBJoK1o9WIUCjNP4oLwXLDPYVNcYxk=w1042-h293

DSCF6049.JPG

DSCF6051.JPG

Arkadaşlar çok ayrıntıya giremiyorum,köyün isminin bulunduğu tabelaların fotolarını çekmeyince mesela bu evin bulunduğu yer gibi
Yerleşim yerinin ismini unutuyorum :silent:

Ama güzel değilmi!
Bana yap deseniz aynisinin 5 puan üzerini :cherry:

HWjRo9sc7u48JwMxO-goNAtya7aS7LZOxOW3fMUkoQ4=w721-h541-no

DSCF6060.JPG

DSCF6066.JPG

DSCF6068.JPG

Saat 20.00 suları ve ben ormanda,keçi patikalarında tek başıma :mrgreen:

DSCF6074.JPG

19.56 mış şimdi gördüm :)
Buralarda navigasyon para etmez daha çok kaybolursunuz:p

DSCF6078.JPG

Çadırım yanımda olduğu için bir arıza halinde kurar içine girer yatarım rahatlığındayım

DSCF6079.JPG

Saat 21.00 civarı kalacağım yere vardım,çadırımı fener aydınlığında kurdum

DSCF6086.JPG

DSCF6088.JPG

DSCF6092.JPG

Yahu dememişmiydim bakın sonunda heykelinide yapmışlar:p

kBul_Pq1_0W-kfgP6UOvgrzikhI9Z-6A9zCkP6S9E5E=w721-h541-no

DSCF6102.JPG

Burası Karadeniz

DSCF6107.JPG

Toprace olayına çözüm olarak aldım,(90Litre)
topracemide bir ikaz yada bir ceza yemedende çıkarmayı düşünmüyorum

DSCF6111.JPG

Bugün hava güzel sınır köylere gidebilirim gibi

DSCF6115.JPG

Önce biraz ormanda kaybelelim,değilmi ama :wiinkk:

DSCF6116.JPG

DSCF6117.JPG

Jackie Chan'in bir filminde vardı,ismi su koşucusu mu öyle birşeydi:p

DSCF6124.JPG

DSCF6129.JPG

DSCF6131.JPG

Terkedilmiş bir ağıl
Yusuf yusuf :sunny:

DSCF6140.JPG

DSCF6142.JPG

DSCF6143.JPG

DSCF6153.JPG

Nerede bulunduğumu daha iyi anlatabilmek baabında :p
3D gözlüksüz izleyin başınız dönebilir :p
İnşallah doğru videoyu koymuşumdur, 128kbs açmadıda

DSCF6158.JPG

DSCF6161.JPG

DSCF6165.JPG

DSCF6167.JPG

Hokus pokus :)

DSCF6175.JPG

Her motorcuda bulunması gereken bir takım,her işe yarar,hatta benimki biraz ufak,öenmli olanın boyutu olmadığını bilmeyen yoktur sanırım:p
Daha büyüklerinden alıp topraceye koymalı,sapının dışarıda kalması önemli değil en azından araç sahipleri neyle karşılaşacaklarını bilmiş olur :p,
Palayı unutmayın :)

DSCF6173.JPG

Buyarı ben keşfettiğime göre bayrağı asmakta hakkım :mrgreen:

DSCF6178.JPG

DSCF6186.JPG

DSCF6190.JPG

DSCF6192.JPG

Bugün deniz çok kötü,biraz kendimi ıslatıp çıktım keza beni burada kurtaracak insan yok :silent:

DSCF6199.JPG

DSCF6210.JPG

DSCF6215.JPG

DSCF6229.JPG

DSCF6232.JPG

Bu bitkiden tad alamadım,sulu ama tad :pale:

DSCF6233.JPG

Bu domuz eşelemesi değilse bende neyim :sunny:
Okadar ormanlardayım yahu bir kuş bile çıkmazmı insanın karşısına,domuzlar bile yolunu değiştirir oldu :)

DSCF6236.JPG

DSCF6246.JPG

DSCF6247.JPG

İki taneydiler ama erkek olan kaçtı, tuuu senin erkekliğine!
Erkek olduğunu nasılmı anladım!
-Fotoda erkekte bulunsaydı +18 yazacaktım :p

DSCF6251.JPG

Bende geleyimmi dayı :cherry:

DSCF6253.JPG

DSCF6256.JPG

DSCF6262.JPG

Canım sıkıldıkça oynarım ben :)

DSCF6265.JPG

Sınıra doğru giderken,bu çiftlikte neyin nesi dedim daldım yola
İnsan her kilometrede neden tabela koyar saatli bomba gibi8~7~6,bir espirisi var sanki
Çünkü tali yol yok,Sakın ormana işemeyin ileride tuvalet var medeniyet görün der gibi :p

DSCF6273.JPG

DSCF6274.JPG

DSCF6277.JPG

Ve geldim gerçektende şaşkınım,daha yapım aşamasında olmasına rağmen çok beğendim

DSCF6281.JPG

DSCF6283.JPG

DSCF6286.JPG

Bunlar çiftlik lerin isimleri :mrgreen:

DSCF6291.JPG

DSCF6292.JPG

DSCF6295.JPG

Ormanın kalbinde bir yer

DSCF6296.JPG

DSCF6297.JPG

DSCF6299.JPG

Çiftlik derken ne çiftlik,ne paralar harcanıyordur tahmin edebiliyorum,finans nereden sahibi kim :silent:
Satınmı alıcan kardeşim :)

DSCF6301.JPG

Benim yol uzak,gitmem lazım

DSCF6302.JPG

DSCF6303.JPG

DSCF6310.JPG

DSCF6318.JPG

DSCF6316.JPG

ERDİNÇ' e buradan selamlar,çok kesme sakın :)

DSCF6327.JPG

Bu fotodan sonra Google mapsta gördüğüm yolda ilerlemeye devam ederken karşıma askeriye çıktı :sunny:
Mapsta oranın askeriye olduğu zaten belirtilmiyor,okadar yol gitmişimki geri dönüş ayrı bir ilşkence

Düşünün ormanın toprak yolunda ilerlerken karşınıza askeriye çıkıyor,ne sağ ne sol kaçış yolunuzda yok,nizamiyenin arka çıkışıymış
Mapstan ilerideki ana yolu görüyorum ama geçiş yok :)

Nöbetçi asskerde şaşırdı sen nereden çıktın der gibi :cherry:
Nöbetçi asteğmeni çağırdı,geçip geçemeyeceğimi sordum eğer izin vermezseniz bu kadar yolu geri dönmek zorunda kalacağımı belirttim
Motordaki eşyalarımı arattıktan sonra geçebileceğimi söyledi :thumleft:

Motor üzerinde full tehcizat askeriyenin içerisinden geçiyorum,herkez bana bakıyor,uzaydan gelmiş gibi hissettim kendimi
Benden önce geçen oldumu diye sordum yaklaştığım ilk guruba,yok dediler
Oh çektim yaşasın birinciyim dedim:mrgreen:
Hekes gülmeye başladı

Nizamiyedeki nöbetçide baka kaldı :p

Askeriyeden foto yok tabii ,makineye elimi bile süremedim :)
Devam

DSCF6329.JPG

DSCF6338.JPG

DSCF6339.JPG

DSCF6343.JPG

DSCF6346.JPG

DSCF6348.JPG

DSCF6352.JPG

DSCF6353.JPG

DSCF6356.JPG

Buralar gezilmezmi arkadaş,her santimetrekaresi :)

DSCF6362.JPG

DSCF6367.JPG

DSCF6368.JPG

Korku filmi gibi değilmi :silent:

DSCF6372.JPG

DSCF6377.JPG

DSCF6381.JPG

Dönüş yolum yine yağmurluydu,saat 22.00 gibi eve ancak varabildim
Darısı sizin başınıza :king:

Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş. İmrenerek inceledim yine :)

Nasıl imrendim nasıl imrendim keşke imkanım olsa'da bende çıkabilsem böyle gezilere :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:37 ----------

Hocam gezilerinizi devamlı takip edebileceğimiz bir facebook adresiniz felan Var'mı acaba ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:42 ----------

Birde o kullandığınız fener nasıl bir fenerdir yahu gündüz gibi yapıyor ortalığı :mrgreen:

abi iyi iyide yemek göremedim....sınırın öbür tarafını göstermemişsin hiç....çok merak ediyom yokmu bi foto...

Vallahi gezi super olmuş bende hep oralari görmek istemisimdir inşallah motoru alinca bende giderim birde oralari tek basina gezmek iyi cesaret acikcasi tekrar tebrikler tekerin düz bassin nice gezilere.

Hocam yine çok güzel bir gezi olmuş.. Hocam dağ bayır geziyosun ya karşına çoban köpeği falan çıkmıyor mu acaba yada çıkınca napıyosun ağıla falan girdin korkmadın mı hocam

MCV

Yine süper bir gezi olmuş.Memleket ormanlık olunca gezmeside daha bir güzel olsa gerek.Bizim buralar ne yazıkki bozyazı.
Çiftlik isimleri çok ilginç :) Askerye macerasıda heyacanlı olmuş doğrusu.
Paylaşım için teşekkürler.

çok güzel gezi olmuş :)

Sağolasın,motorsuz olmaz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------

Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş. İmrenerek inceledim yine :)

Hep imreniyorsun arkadaşım,sende gez birazda ben imreneyim
Çatalcadan başlayıp Kastroya kadar giden bir yol var haberin olsun :)
Teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------

Nasıl imrendim nasıl imrendim keşke imkanım olsa'da bende çıkabilsem böyle gezilere :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:37 ----------

Hocam gezilerinizi devamlı takip edebileceğimiz bir facebook adresiniz felan Var'mı acaba ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:42 ----------

Birde o kullandığınız fener nasıl bir fenerdir yahu gündüz gibi yapıyor ortalığı :mrgreen:

Sizin oralarıda çok güzel,Özellikle kapıdağ yarımadasıydı galibaa
Facede sadece foto var anlatım yok,fener ise gemici türü denilenden
çoook seneler önce alttaki siteden almıştım,3 büyük pille çalışıyor,bir hafif birde güçlü mod olmak üzere iki çeşit yanma şekli var
Şu anda düşük modda yanıyor :) ve bu şekilde 8 gün kesintisiz yanabiliyor,zaten sabaha kadarda açıktır kapatmam
Güçlü modda ise ancak 4 gün,boşalda semerini ye değilmi :)

http://www.harrissportsmail.com/en/Chub-Sat-A-Lite-SL300-Lantern/m-16852.aspx

Bu sefer de çok güzel bir gezi olmuş, artık profesyonel belgesel gibi olmaya başladı, o kimsenin olmadığı kumsala da bir bayrak dik YUSUFBACH :mrgreen:
Tekrar tebrik ediyorum, hayırlı kazasız belasız yolculuklar diliyorum..

abi iyi iyide yemek göremedim....sınırın öbür tarafını göstermemişsin hiç....çok merak ediyom yokmu bi foto...

O gün sadece sabah kahvaltı ettiğimden akşam kurtlar gibi açtım,nasıl olduysa foto çekmek aklımın ucundan geçmedi
Ayrıca sınır kapıları hariç başka bir ülkeye geçemezsin ,sonra götürürler merkeze öptürürler herkese :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------

Çok güzel bir gezi tebrikler.

Sağol Yücel hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

Harika:cat: ( tek kelime ile yazayım dedim emmmee, forum mesajı illa 10 karekter didi ^^ )

Teşekkürler,gezmeye devam :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------

Vallahi gezi super olmuş bende hep oralari görmek istemisimdir inşallah motoru alinca bende giderim birde oralari tek basina gezmek iyi cesaret acikcasi tekrar tebrikler tekerin düz bassin nice gezilere.

Tek başıma daha heyecanlı,inşallah motorunu en kısa zamanda alırsın,gerçi bu zamana kadar beklemişsin kışın al karlı çıkarsın:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------

Hocam yine çok güzel bir gezi olmuş.. Hocam dağ bayır geziyosun ya karşına çoban köpeği falan çıkmıyor mu acaba yada çıkınca napıyosun ağıla falan girdin korkmadın mı hocam

Köpek korkusunu önce içeride yok etmeli,köpekler hızlı giden cisme saldırır,yanından yavaş geçer yada durursanız birşey olmaz
Diyelim fark edemediniz köpeğin size koştuğunu yanınıza varmış olsada firenleyip durun,sadece adrenalinizle kalmış olacaksınız :)
Ağılın ayrıntılarını zevkle inceledim,garipmiyim neyim:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hacı işin gücün yokmu senin. Kıskanıyorum sana kıl kapmaya başladım valla. :rendeer:

Öncelikle emeğine sağlık ,güzel kareler yakalamışsın.Tabi bu kadar neşeli olmanı anormal olmana bağlıyorum.Bonanza çiftliğini ve mandaları görünce bastım kahkahayı .Allah yolunu açık etsin bu neşeli ve gezgin ruhundan birşey kaybetme güzel karelerini hep bizimle paylaş dost.

Yine süper bir gezi olmuş.Memleket ormanlık olunca gezmeside daha bir güzel olsa gerek.Bizim buralar ne yazıkki bozyazı.
Çiftlik isimleri çok ilginç :) Askerye macerasıda heyacanlı olmuş doğrusu.
Paylaşım için teşekkürler.

Hocam sizin gezileri görünce bende hafta sonu böyle bir gezi yapmış oldum
Çevremin ağaçlık ve deniz oluşu bence avantaj
Teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Çok güzel yerler gezmişsiniz imrendim. Oraları tek başına gezmek de cesaret ister valla bravo.

Sağolun,bazısı tek gezemez,bende çok gezemem :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------

Bu sefer de çok güzel bir gezi olmuş, artık profesyonel belgesel gibi olmaya başladı, o kimsenin olmadığı kumsala da bir bayrak dik YUSUFBACH :mrgreen:
Tekrar tebrik ediyorum, hayırlı kazasız belasız yolculuklar diliyorum..

Sağol Ahmet abi,plansız bir geziydi bu bencede daha güzel oldu
Sürekli biryerlere ulaşmak için çabalamadım
Saygılar:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------

Hacı işin gücün yokmu senin. Kıskanıyorum sana kıl kapmaya başladım valla. :rendeer:

Kıskanmana gerek yok hacı,
Silivriden sırtını denize verdimi doğru Saraya,oradan Kıyıköye indikten sonra Kırklareline kadar senindir :)
Sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------

Öncelikle emeğine sağlık ,güzel kareler yakalamışsın.Tabi bu kadar neşeli olmanı anormal olmana bağlıyorum.Bonanza çiftliğini ve mandaları görünce bastım kahkahayı .Allah yolunu açık etsin bu neşeli ve gezgin ruhundan birşey kaybetme güzel karelerini hep bizimle paylaş dost.

İşin gerçeği o mandaları baştan farkedemedim,aniden görüncede ürktüm,keyf çatıyorlardı
Çiftliğin tabelası yanında Keyfimin Kahyası çiftliğini okuyunca benide bir gülme aldı,çevreme baktım kimseler yoktu :)
Dilekleriniz için teşekkürler

oyunageldim;[/B' Alıntı:
3430879 Sizin oralarıda çok güzel,Özellikle kapıdağ yarımadasıydı galibaa
çoook seneler önce alttaki siteden almıştım,3 büyük pille çalışıyor,bir hafif birde güçlü mod olmak üzere iki çeşit yanma şekli var
Şu anda düşük modda yanıyor :) ve bu şekilde 8 gün kesintisiz yanabiliyor,zaten sabaha kadarda açıktır kapatmam
Güçlü modda ise ancak 4 gün,boşalda semerini ye değilmi :)[/B]

8 gün bence çok ideal bir rakam, en kısa sürede bende bundan bir adet temin edeceğim, evet bu taraflarda gezilecek çok yer var, seneye sezona girerken bir Yamaha YBR alma planım var o zaman bende doya doya çıkacağım böyle turlara :cat:

Muhteşem bir gezi olmuş gerçekten. Bende diğer bir çok arkadaş gibi imrene imrene baktım fotoğraflara. Yolun açık olsun.

O Palivor çiftliği ilanlara ilk çıktığından beri takibimde benim.
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-palivor-ciftligi-tasev-250m2-14%2C917m2-arsa-icerisinde-72385136/detay

Alabileceğimden değil tabi ki ama hakikaten muazzam bir yer. Arada açıp açıp bakıyorum fotoğraflarına. :salut:

Sağolasın,motorsuz olmaz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------

Hep imreniyorsun arkadaşım,sende gez birazda ben imreneyim
Çatalcadan başlayıp Kastroya kadar giden bir yol var haberin olsun :)
Teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------

Sizin oralarıda çok güzel,Özellikle kapıdağ yarımadasıydı galibaa
Güçlü modda ise ancak 4 gün,boşalda semerini ye değilmi :)

Ne güzel dedin. Yol varda kaza yaptım köpürcük kırık motora binemiyorum:pale:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar