Karalý;3392959' Alıntı:Caným sucuklu yumurta çekti gecenin bu saatindene güzel valla helal
Sağolasın ,benimde hoşuma gitti o fotoğrafGüzel bir gezi olmuþ
Özellikle gece çekimlerine bayýldým. Çadýrlý olan fotoðraf, ormanda duran doðal bir abajur gibi... Tebrikler
Teşekkürler Cem kardeşCok güzel gezi olmuþ insaný þevlendirecek derece.
Fotograf olayýda önemli gece fotograflarýda güzel olmuþ:cat:
Tam benim sevdiğim tarz geziler.
Elinize , motorunuza, ayağınıza sağlık.
Yanlız şöyle bir enduro olsa daha bir iyi olurmuş
Çok yakmasın diyorsanız . Wr125 tarzı bir motorda olabilir.
hocam süper bir gezi yahu. müthiş olmuş. Allah yolunu her daim açık etsin..
Gökçetepe şimdi ne güzeldir yahu![]()
uçnkaplumbða;3393351' Alıntı:Merhaba,
Güzel gezi.
Bir fotoðrafýn altýna Ramazan'la ilgili birþeyler yazmýþsýnýz fakat kendiniz de sucuklu yumurtayý götürmüþsünüz. ::huuuh::
Selamlar.
çok güzel bir gezi diğerleri gibi.
Ama bir cros yakışır artık size.
Aslında paylaşımları gece yapıyorum fakat kimin hangi saatte bakacağı belli olmuyorYine,yeni,yeniden çok güzel bir gezi yapmýþsýnýz.
Paylaþýmýnýz için teþekkürler.
Sucuklu yumurtayý gördüm de..... Ýftara daha 6 saat var neredeyse![]()
klasik bir söylem olacak artýk sizin için ama tekrarlamakta fayda var;
size cross þart!...
Gezilerde, fotoðraflarda süper... :cat:
Gece fotoğrafçılığında biraz yeniyim,onlarda ilk denemeler sayılır
Aslında sucuğa okadar fazla yağ koymuyorum,sucuğun kendisi yağlı,biraz düşününce kros cazip gelsede
bu motor kadar pratik olamaz
Birgünde mıhlama yapayımda yağın alasını gör (;
Ustam oruçtuk biz.İftara sucuklu yumurta yapacam.:queen:
Ustam ben 125 lik motorla çekiniyordum gezmeye bi sıkıntı çıkarır diye sen maşallah 110 lukla tam benim hayalimdekini yapmışsın.Motorla uzun yolculuk çevreyi hissede hissede ve doğa ile iç içe.Temiz havayıda ciğerlere çektin mi. uffff.. Sucuklu yumurtayı yemede yanında yat ondan sonra.. ama yanında yatarsak soğur en iyisi yiyelim![]()
Yusuf, motosiklet, fotoğraf makinası ve ocak, süper ekip. Bu süper ekibe biraz cesaret ve biraz macera ruhu katınca böyle mükemmel görüntüler ortaya çıkıyor. Tebrik ediyorum.
gezilerinizi hatırlıyorumda bu da herzaman gibi güzel olmuş hem gezi güzel hem anlatım güzel. Ama herkesin dediği gibi artık bir xt 125 falan bakma zamanınız gelmiş bence![]()